FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 apr 2022, 19:46

miky_hz je napisao/la:
06 apr 2022, 19:44
MortemHz je napisao/la:
06 apr 2022, 19:41
joker90 je napisao/la:
06 apr 2022, 19:11
Ovo igraci bojkotuju Husru, nema sanse ovo da je do neceg drugog. Garant opet bogarao nekome...
1/1, još se pojačali a evo primiše 10 komada u 2 utakmice. Pa na početku sezone u 15 kola su imali samo jedan poraz
Zakacio se sa Nsueom vec,ovaj hoce vise minuta.Danas ga evo nema u igri nikako.
Mogli su ovaj bojkot planirati za finale :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 06 apr 2022, 19:53

Ja trenerskog maga i govana, jbo te Sisoje u pakaš 😂😂😂

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 apr 2022, 19:53

joker90 je napisao/la:
06 apr 2022, 19:11
Ovo igraci bojkotuju Usru, nema sanse ovo da je do neceg drugog. Garant opet bogarao nekome...
100%

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 06 apr 2022, 20:02

Husref nikad do pameti neće doći sa ovim psovanjem.
🇵🇸

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 06 apr 2022, 20:07

Na terenu licimo na nesto kad su u vezi Kapic i Secerovic. Svaka druga kombinacija zapinje.
Samo naprijed Saraj'vo!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 apr 2022, 20:11

Feđa Dudić stvarno ozbiljan posao radi sa Veležom. I to u kontinuitetu, evo već treća godina da pomjeraju granice.

I zanimljivo, igraju slično kao Zrinjski, visok tempo, ubrzavanje igre kad god je to moguće, gaženje protivnika čim osjete da je ranjiv.

Očito je to moderni trend igre, jer je danas presing sve. Barcelona, Liverpool, Bayern, City, svi najbolji klubovi tako igraju.

Tačno mi muka bude kad gledam naše, dobiješ aut na protivničkoj polovini, jedan se sagne da sveže pertle, drugi namješta štucne, a izvođač loptu u jednu ruku, a drugu na kuk kao na modnoj pisti. Ionako se malo igra na našim utakmicama, a mi umjesto da dižemo tempo, mi ga još dodatno spuštamo.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 apr 2022, 20:12

Tele33 je napisao/la:
06 apr 2022, 20:07
Na terenu licimo na nesto kad su u vezi Kapic i Secerovic. Svaka druga kombinacija zapinje.
Da, Djokanovic je nazalost, po meni, od decka koji je obecavao za jednog od nasih najboljih igraca ikada da bude i napravi ozbiljnu karijeru u ligama petice, dosao do toga da se nada da ce se prodati negdje u tursku drugu ligu i zaradi koji dinar pa se vrati u sarajevo nakon godinu. Ni sjenka od onog igraca, sta mu se desilo ne znam. Djeluje kao decko koji radi i trudi se, ne izgleda problematicno, ali nesto ga ocito koci. Treba to hitno popravljati

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 apr 2022, 20:20

Ma mi smo malo Djokanovica neopravdano uzdizali, nije bas da je on imao puno toga fudbalskog u sebi. Nase patnje su i krenule kad je igrac njegovih karakteristika efektivno postao zamjena za igraca karakteristika Crepulje.

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 06 apr 2022, 20:21

Tele33 je napisao/la:
Djokanovic ocigledno ima problem u glavi, decko se danas cijelu tekmu krije da ne primi loptu, ustvari to je slucaj vec godinu dana ali danas je bas ocigledno bilo
Razumijem ja da je tesko imati bilbiju, stilica ili zakarica na ledjima kada primas loptu ali ne moze biti tesko neke momke iz druge lige
Cini mi se da je problem slican kao kod pidre jednostavno nije mentalno sazrio za ovaj nivo
Do smrti odani!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 apr 2022, 20:25

izdzezveubrazil je napisao/la:
06 apr 2022, 20:20
Ma mi smo malo Djokanovica neopravdano uzdizali, nije bas da je on imao puno toga fudbalskog u sebi. Nase patnje su i krenule kad je igrac njegovih karakteristika efektivno postao zamjena za igraca karakteristika Crepulje.
Ma nemoj zezat drug, u defanzivnom dijelu je bio strasan, pokrivao citav teren, nisam na nasim prostorima ne sjecam se vidio tako dobar osjecaj za presijecanje lopti i destrukciju. Prema naprijed, oduvijek limitiran, ali nista sto se nije moglo popraviti s igracem od 18 godina i bar dovesti do nekog respektabilnog nivoa. Sad vec prolaze godine, u napadu je, ako nije gori, nije ni bolji, a polako gubi i u odbrani onu ostrinu, pa dobijes igraca koji ni tamo ni vamo nije pretjerano koristan..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 apr 2022, 20:25

slika

:urnebes:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 apr 2022, 20:28

Naravno, opet je trener isključivi krivac za sve :rol:. Treba opet mijenjati ubrzo, pa ćemo sve u krug. Svi su žive ublehe i analfabete, ali zato su igrači strašne klase i znalci.

Ja rekoh milion puta da se ne serre bezveze po Kapiću, te da će se vidjeti čim neko drugi bude umjesto njega u sredini. To što vi očekujete da momak dribla, probacuje kroz none, šalje 'no look' pasove itd. Kapić obavlja ono što je njegov zadatak, a to je da poveže linije i da vrši distribuciju lopte.

Dizdarević
Šabanović Lazić Dupovac Pidro
Kapić Šećerović
Avramovski Dal Suljić
Čataković

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 apr 2022, 20:29

Maroon99 je napisao/la:
06 apr 2022, 20:21
Tele33 je napisao/la:
Djokanovic ocigledno ima problem u glavi, decko se danas cijelu tekmu krije da ne primi loptu, ustvari to je slucaj vec godinu dana ali danas je bas ocigledno bilo
Razumijem ja da je tesko imati bilbiju, stilica ili zakarica na ledjima kada primas loptu ali ne moze biti tesko neke momke iz druge lige
Cini mi se da je problem slican kao kod pidre jednostavno nije mentalno sazrio za ovaj nivo
Nazalost al on ne zna s loptom on je bukvalno Gattuso, trci gine uzima loptu al ne zna s njom ništa.On je takav i nema tu popravka, moze biti koristan al mora imati pored sebe kreativce koji vole loptu a da on radi prljav posao.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 apr 2022, 20:29

spezial je napisao/la:
06 apr 2022, 20:25
06 apr 2022, 20:20
Ma nemoj zezat drug, u defanzivnom dijelu je bio strasan, pokrivao citav teren, nisam na nasim prostorima ne sjecam se vidio tako dobar osjecaj za presijecanje lopti i destrukciju. Prema naprijed, oduvijek limitiran, ali nista sto se nije moglo popraviti s igracem od 18 godina i bar dovesti do nekog respektabilnog nivoa. Sad vec prolaze godine, u napadu je, ako nije gori, nije ni bolji, a polako gubi i u odbrani onu ostrinu, pa dobijes igraca koji ni tamo ni vamo nije pretjerano koristan..
Ali nisam ja siguran da se to moze popraviti, o tom se radi. Jer da je talentovan kao sto se mislilo, dosad bi se ti obrisi igre u ofanzivi vidjeli. Uporedi npr. s Cimirotom koji je igrao istu poziciju, pa skontaj koliko je ovaj limitiran.

Meni jednostavno ne djeluje da decko ima smisla za fudbal, tj za igru s loptom.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2022, 20:30

Otvorio i Mirvic instagram profil :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 apr 2022, 20:32

GalileoGalilei je napisao/la:
06 apr 2022, 20:28
Naravno, opet je trener isključivi krivac za sve :rol:. Treba opet mijenjati ubrzo, pa ćemo sve u krug. Svi su žive ublehe i analfabete, ali zato su igrači strašne klase i znalci.

Ja rekoh milion puta da se ne serre bezveze po Kapiću, te da će se vidjeti čim neko drugi bude umjesto njega u sredini. To što vi očekujete da momak dribla, probacuje kroz none, šalje 'no look' pasove itd. Kapić obavlja ono što je njegov zadatak, a to je da poveže linije i da vrši distribuciju lopte.

Dizdarević
Šabanović Lazić Dupovac Pidro
Kapić Šećerović
Avramovski Dal Suljić
Čataković
Cini mi se da sam identican sastav napisao :D samo dupovac ili mujakic mi svejedno paničari obojica i u losoj formi isto
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 apr 2022, 20:33

06 apr 2022, 20:11
Feđa Dudić stvarno ozbiljan posao radi sa Veležom. I to u kontinuitetu, evo već treća godina da pomjeraju granice.

I zanimljivo, igraju slično kao Zrinjski, visok tempo, ubrzavanje igre kad god je to moguće, gaženje protivnika čim osjete da je ranjiv.

Očito je to moderni trend igre, jer je danas presing sve. Barcelona, Liverpool, Bayern, City, svi najbolji klubovi tako igraju.

Tačno mi muka bude kad gledam naše, dobiješ aut na protivničkoj polovini, jedan se sagne da sveže pertle, drugi namješta štucne, a izvođač loptu u jednu ruku, a drugu na kuk kao na modnoj pisti. Ionako se malo igra na našim utakmicama, a mi umjesto da dižemo tempo, mi ga još dodatno spuštamo.
Pa mozda je baš trik u tome sto je Fedja 3 godine u Velezu ima kontinuitet i on i ekipa.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 06 apr 2022, 20:36

Mokes je napisao/la:
slika

Danas je prodefilovo atletskom trakom ko da je Celo rahmetli, samo je kocija falila. Nakotice nam ove instagramuse u upravi svakakvog polusvijeta

PS vidi sto je istok fino popunjen nisam vidio sliku dosad. Fina posjeta danas
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 06 apr 2022, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 apr 2022, 20:37

06 apr 2022, 20:11

Kakvom kontinuitetu? Ove godine sedmi, prosle treci a prije te osmi. Velez je bas primjer ekipe koja nema kontinuitet. Jedan dan mogu razbit nas na kosevu 0:3 a iduce kolo ce izgubit od posusja 1:2. Slican trener kao mulalic to jest hajc trener koji doduse ima malo vise trenerskog slifa od edisa. I de mi odgovori koje granice pomjeraju? Da prvo skontam o kojim granicama pricamo. Jer na proljece osim ovih kup tekmi (siroki i tuzla) svaku ligasku su kriza bili. Cim neko nekoga pregazi pravi se od njega Bayern a u sustini svi goli kurko u par deka.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 06 apr 2022, 20:43

Mokes je napisao/la:
slika

Meni je ovo pravo dobro Jala je naš navijač, nadam se da će češće dolaziti. Poznat je širom Balkana pa možda i Europe, trebamo ga iskoristiti nešto kao pokretnu reklamu, ko se razumije u marketing zna šta mislim.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.