FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bagaric ozbiljno konkurise za najgoreg spica Sarajeva ikad. Nijednom se nije nasao u sansi, nijedan duel nije uzeo, nijednom nije odvukao stopera da otvori prostor nekom. Doslovno nista. Da hrast posadis u sesnaesterac, vise koristi bi od njeg bilo, makar bi hlad pravio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta ce nam uradit? Prije 10 dana su od istr tuzle izgubili 1:2 kuci. Kako volite nekoga dici u nebesa to je cudo. Vazda neko divljenje.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Dobro opisano 100%

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Meni je najporaznije danas bilo da se od 70 minute umjesto 2-3 mladica kojima bi iskustvo zlata vrijedilo, ulaze beskorisni krle i merso... svaka im cast i hvala na svemu, ali to nema nikakve koristi ni logike
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ima do finale jos dosta utakmica. Velez se mora dobiti u finalu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Niko da skonta da su igraci igrali za vikend i igrat ce opet za 3 dana. Vidjelo se od pocetka da ih mozemo dobit sa pola snage i to je to. Ovdje ljudi previse gledaju ligu prvaka i usporedjuju to sa ovom igrom koja je miljama daleko.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Veceras da nogiramo Vasoskog, i dovedemo Akrapovica, ja se kladim u petobanku da bi za 14 dana rekli, sto su ovog doveli ublehasa, Vasoski je Zidane za njega.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bolje nam je da ganjamo 3 mjesto nego da mislimo da demo uzeti veleza
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovo igraci bojkotuju Usru, nema sanse ovo da je do neceg drugog. Garant opet bogarao nekome...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci Evropa kroz ligu, ništa
Evropa kroz kup, ništa
Al nema veze za 2 godine cemo biti najbolji na balkanu..
Evropa kroz kup, ništa
Al nema veze za 2 godine cemo biti najbolji na balkanu..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima li Đani pravo nastupa protiv nas ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Covjek se zove Husref
Nismo ni odigrali drugu polufinalnu utakmicu, već nismo osvojili Kup. Joj luđaka hahahahahahahahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ko je vlasnik kluba ne bi me nista cudilo...od mijenjanja stranki do guranja u savez..nisam ljubitelj teorija zavjera al onaj covjek je klasicni kriminalac i nista me od njega ne bi iznenadilo...isto je 2016. sa slobodom bilo, igrali odlicno i na kraju popustise u ligi i osvoji radnik kup,a i sam je emisiji "garaza" indirektno reko da je na finansijku moc i stimanje usao iz prve federalne u premijer ligu sa simin hanom...smece
Osvojiti kup, namjestiti, udarati, kupiti, ne zanima nas kako ali se to mora uzeti, u protivnom slijedi kolaps kluba
NEMA NAZAD
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kobiljaru, Palicu, Kanuricu, Dupovcu se treba raskinut ugovor na ljeto pod hitno. Takodje se treba zahvaliti i Ahmi, Velkoskom i Hebibu na svemu sto su doprinijeli u osvajanju duple, kupa i titule. Dosta su i bili kod nas vrijeme ih je nazalost pregazilo jbg al tako je. A ova prva cetvorica jednostavno nisu kvalitet za FKS. Mozda jedino dupeta ostavit kao backup sa klupe da ulazi, ni ne pomisljat da bude standardan.
Nema tog trenera na svijetu koji moze razdrmat ekipu kad je ekipa sastavljena od zasicenih igraca i igraca u godinama, jos na to dodaj ove neznalice i to je katastrofa na kraju.
Nema tog trenera na svijetu koji moze razdrmat ekipu kad je ekipa sastavljena od zasicenih igraca i igraca u godinama, jos na to dodaj ove neznalice i to je katastrofa na kraju.
-
- Kontakt:
Hahahahaha kakvi su ovo golovi u mostaru
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Combattente87, Evander, JuricaSpindl, Kabinet1987, kontra, Lavcina, N3R3D, napoleon72, tajsamja, Venom i 57 gostiju.