Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
s.s.lazio
-
Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:nigdje ne pise da je potpisao

zato sam napisao da sam zaključiš...a kako god ili će potpisat ugovor sa Slobodom ili ode vani...
U svakom slučaju ja sam zadovoljan jer konačno imamo extra jaku ekipu,mada ne vjerujem da možemo do evrope ove sezone,al kad bi nam ostao ovaj tim sljedeće sezone,garant bi bili jedni od 3 favorita za titulu,samo šteta da je Smajlović otišao al šta da se radi,nije otišao svojom voljom...
kakva je situacija kod vas??
malo sam ušo u priču s tobom jer izgleda da si dobar lik...
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 20:01
s.s.lazio je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:nigdje ne pise da je potpisao

zato sam napisao da sam zaključiš...a kako god ili će potpisat ugovor sa Slobodom ili ode vani...
U svakom slučaju ja sam zadovoljan jer konačno imamo extra jaku ekipu,mada ne vjerujem da možemo do evrope ove sezone,al kad bi nam ostao ovaj tim sljedeće sezone,garant bi bili jedni od 3 favorita za titulu,samo šteta da je Smajlović otišao al šta da se radi,nije otišao svojom voljom...
kakva je situacija kod vas??malo sam ušo u priču s tobom jer izgleda da si dobar lik...
srednja zalost,sta da ti kazem...otisao kapiten mozda i Arsenijević,ostalo je tu mada mi ne mirisu ova pojacanja,ako se mogu tako nazvati,ma ne znam vidjecemo kad pocnu tekme..
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
Megamon
-
Kontakt:
Jasta Sloboda nam posudila svoju opremu
Sta sve neces procitati,fuj.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
s.s.lazio
-
Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:s.s.lazio je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:nigdje ne pise da je potpisao

kakva je situacija kod vas??malo sam ušo u priču s tobom jer izgleda da si dobar lik...
srednja zalost,sta da ti kazem...otisao kapiten mozda i Arsenijević,ostalo je tu mada mi ne mirisu ova pojacanja,ako se mogu tako nazvati,ma ne znam vidjecemo kad pocnu tekme..
ma kako god,nema pravog fudbala dok se ne osnuje zajednička liga pa da kao nekad gledamo velikane...do tada ćemo gledat jad i čemer....
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
-
pardon
-
Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:E sada koliki je to peh?Mozda zbog konkurencije u timu,zbog nekih njegovih kvaliteta i nije....mora on jos raditi i raditi i raditi...
Ja kakve ti gluposti valjas,dovoljno cu ti reci o njegovoj kvaliteti da u nasoj ligi nemas igraca sto se moze graditi,sutirati,sprintati kao on s vrlo jakom ljevicom Realno u nasoj ligi nijedan ga stoper nemoze cuvati...Al navikli smo mi njega samo pljuvati a toliko smo love na decku zaradili...TOLIKO!!!
Zadnja izmjena:
pardon, dana/u 04 feb 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
mma_hz
-
Kontakt:
pardon je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:E sada koliki je to peh?Mozda zbog konkurencije u timu,zbog nekih njegovih kvaliteta i nije....mora on jos raditi i raditi i raditi...
Ja kakve ti gluposti valjas,dovoljno cu ti reci o njegovoj kvaliteti da u nasoj ligi nemas igraca sto se moze graditi,sutirati,sprintati kao on s vrlo jakom ljevicom Realno u nasoj ligi ga nijedan ga stoper nemoze cuvati...Al navikli smo mi njega samo pljuvati a toliko smo love na decku zaradili...TOLIKO!!!
al ih i ti sada izvalja jbg ,niko ne kaze da je los igrac al vala nije ni igracina jbg...
cuj niko ga nemoze cuvati ,daj ba odvadi maloo ccccc ..
on po tvoojoj prici nije za Sarajevo nego za MAN UTD JBG...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:02
pardon je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:E sada koliki je to peh?Mozda zbog konkurencije u timu,zbog nekih njegovih kvaliteta i nije....mora on jos raditi i raditi i raditi...
Ja kakve ti gluposti valjas,dovoljno cu ti reci o njegovoj kvaliteti da u nasoj ligi nemas igraca sto se moze graditi,sutirati,sprintati kao on s vrlo jakom ljevicom Realno u nasoj ligi ga nijedan ga stoper nemoze cuvati...Al navikli smo mi njega samo pljuvati a
toliko smo love na decku zaradili...TOLIKO!!!
ma nema dalje,nagledao sam se utakmica sto je Handzic bio glavna rola da nisam ne znam broja

a i golova koje je zabio svojom explozivnom ljevicom koji se i dan danas vrte na najavnim spicama svih sportskih emisija,jedini gol koji je na mene ostavio utisak je onaj iz Zenice za vodstvo od 1:0 a i to valjda zato sto sam stajao iza gola pa mi se ucinio jos bolji nego kad sam ga vidio na tv-u,treba on jos pure da se najede da bi bio igracina kakvim ga ti predstavljas

KOLIKO LOVE,de nam reci...
da ti nisi on

-
mma_hz
-
Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:pardon je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:E sada koliki je to peh?Mozda zbog konkurencije u timu,zbog nekih njegovih kvaliteta i nije....mora on jos raditi i raditi i raditi...
Ja kakve ti gluposti valjas,dovoljno cu ti reci o njegovoj kvaliteti da u nasoj ligi nemas igraca sto se moze graditi,sutirati,sprintati kao on s vrlo jakom ljevicom Realno u nasoj ligi ga nijedan ga stoper nemoze cuvati...Al navikli smo mi njega samo pljuvati a
toliko smo love na decku zaradili...TOLIKO!!!
ma nema dalje,nagledao sam se utakmica sto je Handzic bio glavna rola da nisam ne znam broja

a i golova koje je zabio svojom explozivnom ljevicom koji se i dan danas vrte na najavnim spicama svih sportskih emisija,jedini gol koji je na mene ostavio utisak je onaj iz Zenice za vodstvo od 1:0 a i to valjda zato sto sam stajao iza gola pa mi se ucinio jos bolji nego kad sam ga vidio na tv-u,treba on jos pure da se najede da bi bio igracina kakvim ga ti predstavljas

KOLIKO LOVE,de nam reci...
da ti nisi on

zabio je jos jedan na kosevuu ja mislim protiv celika heheheh od precku ehehhe
FK SARAJEVO.
-
pardon
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:pardon je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:E sada koliki je to peh?Mozda zbog konkurencije u timu,zbog nekih njegovih kvaliteta i nije....mora on jos raditi i raditi i raditi...
Ja kakve ti gluposti valjas,dovoljno cu ti reci o njegovoj kvaliteti da u nasoj ligi nemas igraca sto se moze graditi,sutirati,sprintati kao on s vrlo jakom ljevicom Realno u nasoj ligi ga nijedan ga stoper nemoze cuvati...Al navikli smo mi njega samo pljuvati a toliko smo love na decku zaradili...TOLIKO!!!
al ih i ti sada izvalja jbg ,niko ne kaze da je los igrac al vala nije ni igracina jbg...
cuj niko ga nemoze cuvati ,daj ba odvadi maloo ccccc ..
on po tvoojoj prici nije za Sarajevo nego za MAN UTD JBG...
Vjeruj igrao bi decko mozda nekada i tu kazem da ga nisu menadjeri s Lechom u dogovoru upropastili, kao i razne sarajevske mahalske price ovakav,onakav a on pola miliona(PRIJE 2 GOD.) u kasu FKS...Sta je tu je zivot ide dalje....A u ovoj ekipi itekako ima mjesta i to u prvih 11 al Mirzi ili vec kome neodgovara,a kao vjerni navijac pomenut cu samo da je s 17 god igrao za sve selekcije( A tim kod Cire kontra Bugarske) s TURKOVICEM,GRUJICEM,ALAIMOM,MILOSEVICEM,REPUHOM,RASCICEM i sad kao da se bori za mjesto...Umjesto da ga forsiramo jer vrijedi,mi forsiramo starohane tipa AVDICA kojeg nemozes ni u Kongo vise prodati!!!
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:07
ma mozda je on
jos koji dao

,ali meni je taj ostao u sjecanju
opa,pola miliona

a ko mu je kriv sto ne dogura da MAN UTD-a,mi navijaci,jeli

pa on nije mogao igrati ni u jednom timu u koji je bio posuđen iz Lech-a i onda se vratio,ma na kaljenje u Butmir bi on meni...
-
mma_hz
-
Kontakt:
ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
mozda butmir il sask sto kaze padobranac pola godine pa onda da vidimo heheh
FK SARAJEVO.
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:12
mma_hz je napisao/la:ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
ma fora je da se on nafurao ko da je Dzeko

,pasha moj samo raditi,raditi...nema tu ja otisao u Poljsku i odmah zvijezda,da je nastavio raditi,trenirati mozda bi i bio igrac od njega,ovako cisto sumnjam...volio bi da pogrijesim

-
kupus army
-
Kontakt:
Postao/la kupus army » 04 feb 2011, 23:14
Jel otisao H.Handzic na pripreme u Antaliju??
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
pardon
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
SMIJESNO HAHAHAHA al hajd ljubomora vlada!!! Drugo decko uopste nije debeo jer jesi ti bio isti s 17 god i s 20,naravno nisi...Ko ima mozga zna sta znaci izrasti,ojacati,porasti i sl....
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 04 feb 2011, 23:14
kupus army je napisao/la:Jel otisao H.Handzic na pripreme u Antaliju??
nije...povrijedio se...
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:16
pardon je napisao/la:mma_hz je napisao/la:ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
SMIJESNO HAHAHAHA al hajd ljubomora vlada!!! Drugo
decko uopste nije debeo jer jesi ti bio isti s 17 god i s 20,naravno nisi...Ko ima mozga zna sta znaci izrasti,ojacati,porasti i sl....
A stomak mu kod Zeke

haman pa "pivski" stomak

pa manji je stomak kod mene koji sam stariji od njega 10 god.,pijem,ne treniram i sl. ali sam napisao da ce mozda biti od njega nekad igrac,ako bude zivio sportski zivot

Zadnja izmjena:
padobranac1978, dana/u 04 feb 2011, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
miky_hz
-
Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:kupus army je napisao/la:Jel otisao H.Handzic na pripreme u Antaliju??
nije...povrijedio se...
I Hadzija i Lede su povrjedjeni pa su otisli sa ekipom,na sluzbenoj stranici stoji da je otisao i Hare mada neko kaze i da nije haj znaj kome vjerovat

Zadnja izmjena:
miky_hz, dana/u 04 feb 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
pardon
-
Kontakt:
kupus army je napisao/la:Jel otisao H.Handzic na pripreme u Antaliju??
Nazalost ne...Kaze mi haver s jezera vidio ga ide u bolnicu iskrenuo zglob na predposljednjem treningu,valjda nagnjijecio ligamente,mora se lijeciti 10 dana....
-
pardon
-
Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:pardon je napisao/la:mma_hz je napisao/la:ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
SMIJESNO HAHAHAHA al hajd ljubomora vlada!!! Drugo
decko uopste nije debeo jer jesi ti bio isti s 17 god i s 20,naravno nisi...Ko ima mozga zna sta znaci izrasti,ojacati,porasti i sl....
A stomak mu kod Zeke

haman pa "pivski" stomak

pa manji je stomak kod mene koji sam stariji od njega 10 god.,pijem,ne treniram i sl. ali sam napisao da ce mozda biti od njega nekad igrac,ako bude zivio sportski zivot

Vazda je i zivio sportski al su ga takvi kao ti nagaljali,napljuvali pa svi misle da je takav!!! Da ga mozda znas licno promjenio bi misljenje vjeruj! U ostalom buraz ima teren i on je najbolje mjerilo za sve ....
-
mma_hz
-
Kontakt:
pardon je napisao/la:mma_hz je napisao/la:ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
SMIJESNO HAHAHAHA al hajd ljubomora vlada!!! Drugo decko uopste nije debeo jer jesi ti bio isti s 17 god i s 20,naravno nisi...Ko ima mozga zna sta znaci izrasti,ojacati,porasti i sl....
aj Bgm pa na sta da budem ljubomoran ajde osim sto je propadao po Poljskoj i sto izgleda ko medo sa sjevera kad ga covjek gleda ...
on ne trci ....on gmizeee ..
aa po tome sto sam vidjeo na terenu ovo sve i goovorim ...cuj mjerilo teren lik nije odigrao u kontinuitetu 2 godine jbt haahahha
Zadnja izmjena:
mma_hz, dana/u 04 feb 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.