FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 06 apr 2022, 00:09

Treba insistirati na priči o rješavanju problema stadiona. Jesmo li domaćini na Koševu ili nismo. Ako jesmo, daj da se ta jedna tribina pokrije miša mu. Skupiće se i taj milion, pa nek je sa sto stubova kao na Grbavici ali da se ne obolijeva na 90 % utakmica.
Svake godine se mora nešto konkretno raditi i tako će se popularizirati klub i privlačiti neodlučni na tribine.
Rezultate od dolaska investitora pravimo, iskorak ne, ali smo jako faktor u državi pa kako god i koliko god malo nekom izgledalo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 apr 2022, 01:58

:bih: :bih: :bih:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 06 apr 2022, 03:36

Kakvog mi čovjeka imamo u KLUBU (Mirvic) mi nismo svjesni.
Koliko Ismir voli Sarajevo Pa casti navijace svako malo besplatnim ulazom, hajca raju Max, dovodi nam itekako dobre igrače za nase uslove, ma nemam rijeci fkt.
Budemo li otjerali ovog čovjeka, mislim da nam je tu i kraj. Pitari, pamet u glavu sto se tice svega, taman ne otisli u Evropu ovog čovjeka ne smije niko spomenuti, a ja se ne sekiram za budućnost kluba dok je Mirvic tu.
Bio je i Tan pa je davao pare Ibrakovicu i Selimovicu koji su krsili u nedogled, ugradjivali se u ugovore i tu smo prokockali najveci budjet u historiji Nase lige, ali Tan nije bio tu i nije mogao znati sta se dešava ybga, slicno sa Namom, samo sto nije ni priblizan budjet bio kao kod Tana, davao covjek na kraju to su u klubu, znamo koji grabili sebi i covjek digao sidro. Dobili smo sada velikog navijača FKS i plus čovjeka koji je u parama.
Valjda nije problem ni tom sjeveru prestat palit i bacat protiv Posusja, Leotara, Radnika i ostalih lopata.
Znas jos ko ti je u savezu i da će te klat taman pikavca bacio.
Na nama je da se ujedinimo i pokažemo mi Mirvicu ko su navijači FKS, a ima nas i vise nego sto mislimo, nego smo se dosta ulijenili, kad dodju rezultati iole vidi se tad koliko nas je.

20 yebenih KM godišnje za nase Sarajevo je nista, a to mnogo donosi Sarajevu i pokazujemo Mirvicu da smo tu, sigurno da i on nas treba kao mi njega, ne dopustite da nam se desi kao sugavcima sa Misketom,(mada se ni to ne moze porediti) da prokockamo velikog čovjeka.

KOSEVO ZOVE SUTRA!!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 06 apr 2022, 04:27

SedrenikHz je napisao/la:
06 apr 2022, 03:36
Koliko Ismir voli Sarajevo Pa casti navijace svako malo besplatnim ulazom, hajca raju Max, dovodi nam itekako dobre igrače za nase uslove, ma nemam rijeci fkt.
Budemo li otjerali ovog čovjeka, mislim da nam je tu i kraj. Pitari, pamet u glavu sto se tice svega, taman ne otisli u Evropu ovog čovjeka ne smije niko spomenuti, a ja se ne sekiram za budućnost kluba dok je Mirvic tu.
Bio je i Tan pa je davao pare Ibrakovicu i Selimovicu koji su krsili u nedogled, ugradjivali se u ugovore i tu smo prokockali najveci budjet u historiji Nase lige, ali Tan nije bio tu i nije mogao znati sta se dešava ybga, slicno sa Namom, samo sto nije ni priblizan budjet bio kao kod Tana, davao covjek na kraju to su u klubu, znamo koji grabili sebi i covjek digao sidro. Dobili smo sada velikog navijača FKS i plus čovjeka koji je u parama.
Valjda nije problem ni tom sjeveru prestat palit i bacat protiv Posusja, Leotara, Radnika i ostalih lopata.
Na nama je da se ujedinimo i pokažemo mi Mirvicu ko su navijači FKS, a ima nas i vise nego sto mislimo, nego smo se dosta ulijenili, kad dodju rezultati iole vidi se tad koliko nas je.

20 yebenih KM godišnje za nase Sarajevo je nista, a to mnogo donosi Sarajevu i pokazujemo Mirvicu da smo tu, sigurno da i on nas treba kao mi njega, ne dopustite da nam se desi kao sugavcima sa Misketom,(mada se ni to ne moze porediti) da prokockamo velikog čovjeka.

KOSEVO ZOVE SUTRA!!!
Zlatnu koku mi imamo. Samo nas nestrpljenje ubi.
Sutra da ode, prekosutra bi bio u problemu. Od blata bi ga pravili.
🇵🇸

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 apr 2022, 06:46

Danas će biti:

Krle i Šaban na dva ćoška,
Kobiljar u sredini za pobjedu ne brini
.

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 apr 2022, 07:16

Odlicno vrijeme,besplatan ulaz,polufinale

Kome god posao omogucava ne da treba nego mora doci danas!
SVI NA KOŠEVO!

JEDNA SI JEDINA,BOSNA I HERCEGOVINA! :bih:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 apr 2022, 07:23

SedrenikHz je napisao/la:
06 apr 2022, 03:36

KOSEVO ZOVE SUTRA!!!
jos mi nismo svjesni koga imamo u klubu.Ako ga mi ne otjeramo jer smo gamad , iduce godine ce nam biti zlatne . Posto je nama sve malo i uvijek smo nezadovoljni , svasta je moguce
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 apr 2022, 07:34

SVI PO OTKAZ

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 06 apr 2022, 08:35

Dobri moji pitari, sretan vam Dan grada. :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 apr 2022, 08:56

Mangup pravi!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 apr 2022, 09:06

Gledaj Cale i Mirse na videu, legende nase :ljepota: :ljepota:
Ljudi koji punim pravom zasluzuje taj nadimak, za razliku od mnogih.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 apr 2022, 09:23

:ljepota:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 apr 2022, 09:33

Sretan Dan našeg Sarajeva!!!

:salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 06 apr 2022, 09:35

Lik je napisao/la:
06 apr 2022, 06:46
Danas će biti:

Krle i Šaban na dva ćoška,
Kobiljar u sredini za pobjedu ne brini
.

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
E ako ce kobiljar nista od toga
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 apr 2022, 11:14

slika

Stolice koje su sa Koševa uzete i farbate u bordo su se relativno brzo izlizale, tako da je ocito to ne bas kvalitetno odradjeno :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 apr 2022, 11:16

Da li cemo ikad docekat da dres kakav nosi prvi tim nose i omladinci.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2022, 11:23

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 06 apr 2022, 11:23

Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 06 apr 2022, 11:25

Veliko bravo, pojeo bih se jer ne mogu doci da dam podrsku. NAPRIJED SARAJEVO!
Amer Dupovac!

SarajevoNG
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoNG » 06 apr 2022, 11:25

Ado_77 je napisao/la:
05 apr 2022, 23:52
NajvecaRadosti je napisao/la:
05 apr 2022, 13:43
Anonjimus je napisao/la:
05 apr 2022, 13:23
Gdje se skrivaju sad oni što su govorili da će karte već poskupiti protiv Igmana.
Pa jesu poskupile.Ovo za slobodan ulaz tek danas odlucili a karte su u prodaji od jucer ujutro
Da karte su poskupile ja sam jutros kupio istok sa clanskom je 8 km,jos je raje kupilo karte valjda ce ove koji su kupili vaziti za Rudar. :rol:
Ma hoce, neces bacati pare onako ako je vec slobodan ulaz.
A i posteno je to, sa clanskom je ostala cijena ista, tako da plati CVAJU godisnje i kraj price. Sto bismo mi sa clanskom koji smo svaku na Kosevu placali kao ovi simpatizeri. Ovi sto birkaju utakmice i dodju 3-4x godisnje, njima bih stavio 50 KM ulaz pa izvoli.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, avalPacidoroP, PapakIzSa, rimljanin90, worchester i 20 gostiju.