Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Danas je vrlo tesko naci dobro djevojku sa dobrim vrijednostima, pogotovo ako je muskarac poznat kao Dzeko.Chelsea_CBH je napisao/la:Jel vama ljudi čudno što Džeko nikad nije imao djevojku? Da nije ... p....d....ma ne želim ni reći, nadam se da nije.
problem je u tome sto on vise nece igratiElmar je napisao/la:Samo da igra, a golove de doci kad tad...
Kako ti znas da Dzeko nije imao djevojkuChelsea_CBH je napisao/la:Jel vama ljudi čudno što Džeko nikad nije imao djevojku? Da nije ... p....d....ma ne želim ni reći, nadam se da nije.
Pa dobro to si upravu. Danas su cure većinom sponzoruše, pogotovo kad su nogometaši u pitanju. Al ne treba tražit curu za žendibe ili za ozbiljne dugogodišnje veze. Može imati kakvu ljubavnicu, da je voda reda radi i da je naravno...eto zna se već šta.Pauk je napisao/la:Danas je vrlo tesko naci dobro djevojku sa dobrim vrijednostima, pogotovo ako je muskarac poznat kao Dzeko.Chelsea_CBH je napisao/la:Jel vama ljudi čudno što Džeko nikad nije imao djevojku? Da nije ... p....d....ma ne želim ni reći, nadam se da nije.
Kao sto moj amidza kaze ''hvala Bogu pa nisam momak u ovo doba, nikad nebi mogao naci sebi curu.''
Ma to i ja cijelo vrijeme govorim, al admin to jos nije primjetio.beckham je napisao/la:problem je u tome sto sam ja dosadanElmar je napisao/la:Samo da igra, a golove de doci kad tad...
Dobro jutro,si se naspavao.Chelsea_CBH je napisao/la:Jel vama ljudi čudno što Džeko nikad nije imao djevojku? Da nije ... p....d....ma ne želim ni reći, nadam se da nije.
Nek ti mama baci s*su pa da se mi malo igramo!!beckham je napisao/la:problem je u tome sto on vise nece igratiElmar je napisao/la:Samo da igra, a golove de doci kad tad...
ee moj liče United je prvi klub koji je osnovan(Newton Heath) u cijelom okrugu Manchestera a bitno je da je stadion u gradu inače si seoski klub-Paja je napisao/la: To nije isto, Zeljo i Sarajevo su oba iz Sarajeva a u slucaju Manchestera City je u gradu a United na periferiji to sto ti ne mozes da se pomiris sa lokacijom svog malog kluba to je tvoj problem. Jedini koji se provaljuju su smijesni fanovi kluba sa periferije koji namjerno ili ne ne znaju lokaciju svog kluba i oni kao takvi bi da kazu igracu koji zivi u Manchesteru da se provaljuje.
Ne provaljujte se!
kako ce mu sutra dodati kad ce on biti na klupi 97%Zagor je napisao/la:čuj pe......
nego vratimo se, sretno Džeki sutra i da onaj Tevez bar pokuša dodati koju...
uvest ce ga bar 3 minute to mu je dosta da zabije jedanbeckham je napisao/la:kako ce mu sutra dodati kad ce on biti na klupi 97%Zagor je napisao/la:čuj pe......
ja bih ti toplo preporucio da predjes na web stranice sa .hr domenom i da isprintas veliki poster lakica u prirodnoj velicini.beckham je napisao/la:kako ce mu sutra dodati kad ce on biti na klupi 97%Zagor je napisao/la:čuj pe......
Cijeli okrug Manchestera je sira regija u koju spada i periferija i prigrdaska naselja oko grada Manchestera tu je United a City je u gradu Manchesteru.brazzo je napisao/la:ee moj liče United je prvi klub koji je osnovan(Newton Heath) u cijelom okrugu Manchestera a bitno je da je stadion u gradu inače si seoski klub-Paja je napisao/la: To nije isto, Zeljo i Sarajevo su oba iz Sarajeva a u slucaju Manchestera City je u gradu a United na periferiji to sto ti ne mozes da se pomiris sa lokacijom svog malog kluba to je tvoj problem. Jedini koji se provaljuju su smijesni fanovi kluba sa periferije koji namjerno ili ne ne znaju lokaciju svog kluba i oni kao takvi bi da kazu igracu koji zivi u Manchesteru da se provaljuje.
Ne provaljujte se!valjda bi trebao znati da se stadioni a pogotovo veći i funkcionalniji i nalaze izvan grada, ali dobro je da ti i Džeko znate ko ima više navijača.ccc
mislim se da ces ti biti sutra banovan 100%beckham je napisao/la:kako ce mu sutra dodati kad ce on biti na klupi 97%Zagor je napisao/la:čuj pe......
pojma ti nemas, nisu ga dzaba doveli bratebeckham je napisao/la:problem je u tome sto on vise nece igratiElmar je napisao/la:Samo da igra, a golove de doci kad tad...
sutra upadaju braca Yaya Toure i K.Toure,ispadaju Milner i povrijedjeni Richards! Boateng ce vjerovatno na poziciju povrijedjenog Richardsa ,Kolo T ce na poziciju Boatenga u odbrani,Yaya umjesto Milnera...mislim da ce taktika Mancinija biti mnogo ofanzivnija nego do sada i da ce ucniti sve da postignu sto vise golova..sto se Dzeke tice,on zavisi od Teveza i Silve,koliko ga budu hranili lptama takav ce njegov ucinak biti..Goalgetter je napisao/la:Sutra ocekujem puno bolju predstavu Dzeke, i ako bog da i taj prvi gol u EPL. Tevez i Silva jednostavno moraju vise dodavati Dzeki.
City ce biti oslabljen izostankom Micaha Richardsa, a u team se vraca Yaya Toure.
Idemo Dzeko dijamantu