Inflacija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Inflacija
Ma i ne mislim da nekog treba nagovarati, nego pozitivnom pricom pokusati privuci sto vise raje, finim akcijama i pričama se to moze kako s djecom tako i s starijom rajom. Moramo odgajati djecu, odnosno praviti pricu da dolazak na stadion moze biti i lijep. Naravno ne mislim na ulijetanje u teren, tuče, baklje. Nego da pravimo pricu pravu navijačku ljubav i odanost prema klubu.SarajevoNG je napisao/la: ↑05 apr 2022, 15:03Ma ko koga moze nagovoriti da dodje. To je stvar odgoja, mentaliteta i kraj svake price. Mozes ti nafurati jarana da dodje jednu utakmicu, ali sljedecu ce reci mrsko mi ne mogu, hebo to itd. I kad se igralo lose i kad se osvajalo ista je posjeta bila, 2-3 milje nas budala i to je to. Malo se pojaca kad je neka euforija tekmu, dvije, tri i hajmo opet po starom. Ko je navikao dolazit ce, ko nije nece.bordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2022, 14:38Klub treba da radi na posjeti al isto tako i navijaci mogu puno da urade. Moraju i navijaci izmedju sebe praviti priču, kroz razna druzenja, akcije pokusati malo ujediniti navijace, napraviti neku pricu da se malo trznemo. Al tezak vakat evo i ovdje na forumu tesko pricati pozitivnu pricu i neki hajc praviti kad stalno neka negativa. Navijacima i klubu nedostaje pozitivne vibre.![]()
Mislim da je jako bitno. Iz svog mikro okruzenja imam dosta primjera gdje ljudi bukvalno ne zele ici ne samo kada kisa pada, nego cak i ako je najava da ce MOZDA pasti.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 apr 2022, 18:38Zeljo ima 3/4 natkrivene tribine i posjeta im je bara bara sa nasom, iako je bolje pozicioniran stadion, a baza navijaca oba kluba je otprilike podjednaka.
Igra li to bas ulogu toliko koliko mislis? Sad to sto su oni deser godina bez titule ne znam da li bas taj rezultat utice, godinama je tako
Kada debili iz saveza odgovore Igmanu.
Jos kad stave srijeda u 14h
konjicani nemojte se kritiii
Da karte su poskupile ja sam jutros kupio istok sa clanskom je 8 km,jos je raje kupilo karte valjda ce ove koji su kupili vaziti za Rudar.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:43Pa jesu poskupile.Ovo za slobodan ulaz tek danas odlucili a karte su u prodaji od jucer ujutro