Slažem se da je satnica "zeznuta", ali ja mislim da ce biti isti broj navijaca kao na ostalim utakmicama i da je neki bolji termin. Sto se tice satnice mi tu nismo mogli ništa...keli je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:43Ma za sutra mogu fakat razumjeti losu posjetu... 16h ne odgovara previse ni prvoj smjeni, a drugoj smjeni svakako. Ja prvi sam jedva zavrsio da se ispalim ranije a velika vecina nece moci izaci s posla jbg glup termin do bolaobrijanopile je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:31E, cuj dzaba ulaz! Maloprije pojedini ovde pisu da uprava vuče katastrofalne poteze. Problem je u tome sto mi vjerujemo svemu što se napise na forumu, i krenemo kritikovati. Slažem se sa članom koji je napisao da karte treba da budi 12 ili 15 KM, svima onima koji nemaju clansku. Da vidimo koliko ce nas sutra biti na utakmici, ili će biti izvlakusa, puše vjetar, beze ekipa... Marketinški odličan potez, dolaskom na utakmicu ujedno i obilježimo Dan grada Sarajeva. Bujrum, nemojte se izuvati![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i oni tebe selame!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvobitno je bilo da igramo od 16:30 i to je savez odredio..Shategabri je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:48Upravo, 16:30 je malo bolje, 17h bi bilo idealno.keli je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:43Ma za sutra mogu fakat razumjeti losu posjetu... 16h ne odgovara previse ni prvoj smjeni, a drugoj smjeni svakako. Ja prvi sam jedva zavrsio da se ispalim ranije a velika vecina nece moci izaci s posla jbg glup termin do bolaobrijanopile je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:31E, cuj dzaba ulaz! Maloprije pojedini ovde pisu da uprava vuče katastrofalne poteze. Problem je u tome sto mi vjerujemo svemu što se napise na forumu, i krenemo kritikovati. Slažem se sa članom koji je napisao da karte treba da budi 12 ili 15 KM, svima onima koji nemaju clansku. Da vidimo koliko ce nas sutra biti na utakmici, ili će biti izvlakusa, puše vjetar, beze ekipa... Marketinški odličan potez, dolaskom na utakmicu ujedno i obilježimo Dan grada Sarajeva. Bujrum, nemojte se izuvati![]()
![]()
![]()
Ovo 16h dok dođem čitavo prvo poluvijeme mi ode![]()
Jedino ako se uspijem ranije ispaliti...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Sreća ih srela što pomjeriše...ako je zbog Veleža i TC, ništa im ne bi falilo da su recimo oni od 19h.MortemHz je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:53Prvobitno je bilo da igramo od 16:30 i to je savez odredio..Shategabri je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:48Upravo, 16:30 je malo bolje, 17h bi bilo idealno.
Ovo 16h dok dođem čitavo prvo poluvijeme mi ode![]()
Jedino ako se uspijem ranije ispaliti...
Koševo Zapad
sta je sa onim 4f 4rf 8g kako se zove ono kad su nasi manekeni izgubili titulu pa krivili savez.
Jel mi jos uvijek strajkujemo protiv saveza ili smo sad dobri sa Vicom jer nam treba da izadjemo u Evropu.
I kako ovi nasi ne kontaju isto je a bila ulaznica 0 ili 10,20 km ako nema igre nema ni gledalaca,ja onaj fudbal mogu gledat i u vistafonu
Jel mi jos uvijek strajkujemo protiv saveza ili smo sad dobri sa Vicom jer nam treba da izadjemo u Evropu.
I kako ovi nasi ne kontaju isto je a bila ulaznica 0 ili 10,20 km ako nema igre nema ni gledalaca,ja onaj fudbal mogu gledat i u vistafonu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
šteta samo sto nije tekma malo kasnije bilo bi sigurno 6-7k
-
- Kontakt:
Eto mufte ulaz za Igman. Još ono oko Instagram da poprave i vrh smo

Da se vratim na posjetu..
Klub strateski pravi problem..
Zasto klub i opstina ne urade procjenu koliko bi kostao krov na istoku. I onda predoce to javnosti i navijacima, takodje javno izadju koliko klub grad ismir tan mogu toga platit i koliko bi trebali navijaci da skupe. Ubjedjen sam da bi cifru od 300-400 k km navijaci skupili u roku pola godine.
Drugo clansku napravit od 30 km koja ce bit ujedno i godisnja karta a ostavit opciju 20 km takodje koja je samo clanska i vazi za funshop.
Mora se postavit gol navijacima recimo 1.2 m km da klub prikupi preko ulaznica sezonski clanski karti tokom godine. Mi smo takav klub navijaci SARAJEVA su naj dominantni faktor u drzavi i moramo znat kako to izkoristit.
Nemozes u saudiskoj arabi bikini prodavat, nemozes farmu svinja u iranu, zeljeznicar je klub koji je faktor za prosenje izrazen i to njihov klub koristi FK SARAJEVO nije takav klub nepodrzavaju ga ljudi sa takvim mind satom..
Moras znat core kluba moras..
I niko ovde netrazi 15 k niti 10 k po utakmici al 7-8 k u prosjeku moze i mora bit na kosevu kad bi imali krov na istoku i uradili ovo sto sam napisao.
Takodje izjave MIRVICA OVE DIREKTORICE I 99% ljudi prije njih su pogresne..
Mirvic tan se prave kao dosli smo da pomognemo FK SARAJEVO i ako se ko bude nama protivio i nebude igrao kako mi kazem mi cemo otic pa ce te vidjet..
POGRESNO
MOLBA navijaca prije utakmice pohvala posle utakmice kad nesto dobro urade isti, izlazenje u javnosti koliko kazne smo platili i omjer koliko se smanjije povecava na odnosu ove i proske godine..
Ubjedjen sam da bi ovo sto sam napisao dovuklo 2000 extra ljudi po tekmi
Klub strateski pravi problem..
Zasto klub i opstina ne urade procjenu koliko bi kostao krov na istoku. I onda predoce to javnosti i navijacima, takodje javno izadju koliko klub grad ismir tan mogu toga platit i koliko bi trebali navijaci da skupe. Ubjedjen sam da bi cifru od 300-400 k km navijaci skupili u roku pola godine.
Drugo clansku napravit od 30 km koja ce bit ujedno i godisnja karta a ostavit opciju 20 km takodje koja je samo clanska i vazi za funshop.
Mora se postavit gol navijacima recimo 1.2 m km da klub prikupi preko ulaznica sezonski clanski karti tokom godine. Mi smo takav klub navijaci SARAJEVA su naj dominantni faktor u drzavi i moramo znat kako to izkoristit.
Nemozes u saudiskoj arabi bikini prodavat, nemozes farmu svinja u iranu, zeljeznicar je klub koji je faktor za prosenje izrazen i to njihov klub koristi FK SARAJEVO nije takav klub nepodrzavaju ga ljudi sa takvim mind satom..
Moras znat core kluba moras..
I niko ovde netrazi 15 k niti 10 k po utakmici al 7-8 k u prosjeku moze i mora bit na kosevu kad bi imali krov na istoku i uradili ovo sto sam napisao.
Takodje izjave MIRVICA OVE DIREKTORICE I 99% ljudi prije njih su pogresne..
Mirvic tan se prave kao dosli smo da pomognemo FK SARAJEVO i ako se ko bude nama protivio i nebude igrao kako mi kazem mi cemo otic pa ce te vidjet..
POGRESNO
MOLBA navijaca prije utakmice pohvala posle utakmice kad nesto dobro urade isti, izlazenje u javnosti koliko kazne smo platili i omjer koliko se smanjije povecava na odnosu ove i proske godine..
Ubjedjen sam da bi ovo sto sam napisao dovuklo 2000 extra ljudi po tekmi
-
- Kontakt:
Klub treba da radi na posjeti al isto tako i navijaci mogu puno da urade. Moraju i navijaci izmedju sebe praviti priču, kroz razna druzenja, akcije pokusati malo ujediniti navijace, napraviti neku pricu da se malo trznemo. Al tezak vakat evo i ovdje na forumu tesko pricati pozitivnu pricu i neki hajc praviti kad stalno neka negativa. Navijacima i klubu nedostaje pozitivne vibre.
-
- Kontakt:
Ma ko koga moze nagovoriti da dodje. To je stvar odgoja, mentaliteta i kraj svake price. Mozes ti nafurati jarana da dodje jednu utakmicu, ali sljedecu ce reci mrsko mi ne mogu, hebo to itd. I kad se igralo lose i kad se osvajalo ista je posjeta bila, 2-3 milje nas budala i to je to. Malo se pojaca kad je neka euforija tekmu, dvije, tri i hajmo opet po starom. Ko je navikao dolazit ce, ko nije nece.bordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2022, 14:38Klub treba da radi na posjeti al isto tako i navijaci mogu puno da urade. Moraju i navijaci izmedju sebe praviti priču, kroz razna druzenja, akcije pokusati malo ujediniti navijace, napraviti neku pricu da se malo trznemo. Al tezak vakat evo i ovdje na forumu tesko pricati pozitivnu pricu i neki hajc praviti kad stalno neka negativa. Navijacima i klubu nedostaje pozitivne vibre.

Ma uslovi se moraju promjenit da bi ljudi poceli dolaziti masovnije, pa sad kad kisa padne 90% ljudi nece doci, nije to kao prije da kamenje pada dolazila je raja. Sada je vise muka raji svega jer je Kosevo bas oronulo, garantujem kada bi natkrili Istok i teren uradili, malo sadrzaja ovo kao sad za djecu sto prave bilo bi 4 milje prosjek sigurno.
Zamolio bih sve koji bi zelili da postave neko pitanje vezano za sportski segment kluba da napisu pp poruku @Morti.
Nesto sto vas zanima al da pitanje bude konstruktivno.
Molim @Mortu da potvrdi ovo sto sam napisao.
Hvala
Nesto sto vas zanima al da pitanje bude konstruktivno.
Molim @Mortu da potvrdi ovo sto sam napisao.
Hvala
SarajevoNG je napisao/la: ↑05 apr 2022, 15:03Ma ko koga moze nagovoriti da dodje. To je stvar odgoja, mentaliteta i kraj svake price. Mozes ti nafurati jarana da dodje jednu utakmicu, ali sljedecu ce reci mrsko mi ne mogu, hebo to itd. I kad se igralo lose i kad se osvajalo ista je posjeta bila, 2-3 milje nas budala i to je to. Malo se pojaca kad je neka euforija tekmu, dvije, tri i hajmo opet po starom. Ko je navikao dolazit ce, ko nije nece.bordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2022, 14:38Klub treba da radi na posjeti al isto tako i navijaci mogu puno da urade. Moraju i navijaci izmedju sebe praviti priču, kroz razna druzenja, akcije pokusati malo ujediniti navijace, napraviti neku pricu da se malo trznemo. Al tezak vakat evo i ovdje na forumu tesko pricati pozitivnu pricu i neki hajc praviti kad stalno neka negativa. Navijacima i klubu nedostaje pozitivne vibre.![]()

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bez problema ali neće nikad dolaziti ogroman broj navijača, prošlo je to vrijeme. Ljudi poput nas nisu toliko izbirljivi ali smo u manjini. Evo ja dugi niz godina dolazim na apsolutno svaku utakmicu. Stadion i nije toliko uslovan, 10 hiljada puta sam pokisao, fudbal nikakav, termini koji nikako ne odgovaraju ali se dođe. Nije mi cilj da govorim loše o Koševu jer je to naš dom i činjenica da je 20+ godina bio najbolji stadion uz BP ali mnogo tu stvari fali koje su se realno mogle uraditi. Ti i ja hoćemo ali neki prosječan čovjek jednostavno neće doći sa djecom da kisne 90 minuta i ne krivim ga. Opet ti i ja ćemo doći i gledati kako nam neko selo uvali 2 komada na Koševu ali to većina ljudi neće, loš kvalitet. U Beogradu živi 1,6 miliona ljudi, Zvezda je osvojila ligu prvaka, imaju baze po čitavoj državi koja ima x2.5 više stanovnika od naše + ogromnu bazu u jednom bosanskom entitetu i opet im zna doći 3-4 hiljade ljudi. Evo godinama imaju fantastične rezultate koje mi možemo sanjati. Takav je naš mentalitet i to se neće promijeniti.guadalupe je napisao/la: ↑05 apr 2022, 15:12Ma uslovi se moraju promjenit da bi ljudi poceli dolaziti masovnije, pa sad kad kisa padne 90% ljudi nece doci, nije to kao prije da kamenje pada dolazila je raja. Sada je vise muka raji svega jer je Kosevo bas oronulo, garantujem kada bi natkrili Istok i teren uradili, malo sadrzaja ovo kao sad za djecu sto prave bilo bi 4 milje prosjek sigurno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potvrda.
Cz partizan dinamo su klubovi drzavni navijaci neznaju sta podrzavaju klub il drzavu, dodje fin broj navijaca kad im dodje liverpool al nece da dodhe da gleda smederevo da gleda novi pazar, jer drzavni klub su i lovu koju klub dobiva od vucica novi pazar nece nikad i sta sad treba doc neko da gleda cz kako dere sartid jer drzava jednom klubu da 10-50 m€ godisnje dok tom sartidu da 1 m € , to dolazi do drugog problema zvanog diktatotura staljin putin pravi genocid i onda govori da nije, onda ubijaj ljude ako nece u takvom ambijentu da zive podrzaji putina i govori da je rusija majka a 3 m ljudi izgubis za 25 godina itd, dok recimo austrija svicarska koje su bliz sa brojem stanovnistva gdje se samo kvalitet broji i gdje svaki ima istu sansu gdje za 30 godina otislo 10 hiljada ljudi iz ti drzava a doslo boljih 50 hiljada gdje imas 7-8 klubiva koji imaju veci prisjek od partizana i zvijezde zajedno.
Ista stvar je sa Dinamom franjo uzo kredit na crocija vratio ime dinamo pare drzava oprostila ista stvar sad samo sto su ulozili ispravno u omladinski pogon i uzeli sve iz hrvaske i bosne sto valja i zato i niko i neprati.
Hajduk je tajav klub da pola hrvaske zivi zanjeg nemaju nikakav drugi sport dobra posjeta..
Kod nas je druga prica i kodnas da vico nije sjebo sudjenje daje ostalo ko prije par godina sa promjenom terena imalibi sigurno u prosjeku 4 hiljade ljudi po svakoj utakmici u pl bh.
Je hdz zrinjski i snsd su jedina dva kluba koji striktno zive od drzave al ta sisa nije toliko smljecna da moze da trisi 10 m€ svake godine pa su SARAJEVO zeljo tc spoboda celik sb ekipe koje su ravnopravan takmac i samim tim je liga podjednaka
Ista stvar je sa Dinamom franjo uzo kredit na crocija vratio ime dinamo pare drzava oprostila ista stvar sad samo sto su ulozili ispravno u omladinski pogon i uzeli sve iz hrvaske i bosne sto valja i zato i niko i neprati.
Hajduk je tajav klub da pola hrvaske zivi zanjeg nemaju nikakav drugi sport dobra posjeta..
Kod nas je druga prica i kodnas da vico nije sjebo sudjenje daje ostalo ko prije par godina sa promjenom terena imalibi sigurno u prosjeku 4 hiljade ljudi po svakoj utakmici u pl bh.
Je hdz zrinjski i snsd su jedina dva kluba koji striktno zive od drzave al ta sisa nije toliko smljecna da moze da trisi 10 m€ svake godine pa su SARAJEVO zeljo tc spoboda celik sb ekipe koje su ravnopravan takmac i samim tim je liga podjednaka
-
- Kontakt:
Ma ja mislim da je i Kenan Magoda zaslužio follow, kad mu već objave dijelimo…
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Samo da natkriju istok, sto ne vjerujem da je bas preogromna cifra, bi osjetno poboljsalo posjetu.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Milion i po otprilike
Nesto mi to puno. Ali moguce.
Kako god okrenes moralo bi se uci u taj projekat. Napokon.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zeljo ima 3/4 natkrivene tribine i posjeta im je bara bara sa nasom, iako je bolje pozicioniran stadion, a baza navijaca oba kluba je otprilike podjednaka.
Igra li to bas ulogu toliko koliko mislis? Sad to sto su oni deser godina bez titule ne znam da li bas taj rezultat utice, godinama je tako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3