FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo!
Aferim 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo bravo 

- napoleon72
- Kontakt:
Ko ono napisa da je vec kupio kartu? 
Svaka cast. Nadam se da ce to o poskupljenju ostat samo mahalska.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U potpunosti podržavam poskupljenje ako stave da skeniras clansku ispred stadiona i dobijes popust. Ko nema clanske nek kupuje po skupljoj cijeni, apsolutno podržavam ako bude tako.napoleon72 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:05Ko ono napisa da je vec kupio kartu?
Samo klub treba to jasno da definira, pa da se zna.
Dobar potez za besplatan ulaz

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@NajvecaRadosti trenutno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kakva smo mi šminkaaaa
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ovi iz kluba aktivniji na forumu od morte, još se čudimo kada neko krene braniti nekoga ovdje..
NEMA NAZAD
- Kockoglavi
- Kontakt:
Al novinar ss.ba IZNENADjUJUCI POTEZ, u majku svoju natakario dabogda smradino
Gdje se skrivaju sad oni što su govorili da će karte već poskupiti protiv Igmana.
I am coming
-
- Kontakt:
E, cuj dzaba ulaz! Maloprije pojedini ovde pisu da uprava vuče katastrofalne poteze. Problem je u tome sto mi vjerujemo svemu što se napise na forumu, i krenemo kritikovati. Slažem se sa članom koji je napisao da karte treba da budi 12 ili 15 KM, svima onima koji nemaju clansku. Da vidimo koliko ce nas sutra biti na utakmici, ili će biti izvlakusa, puše vjetar, beze ekipa... Marketinški odličan potez, dolaskom na utakmicu ujedno i obilježimo Dan grada Sarajeva. Bujrum, nemojte se izuvati

Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:

Tako i za derbi ja uzeo 2-3 dana ranije kartu a oni dan prije utakmice napisali da se moze uci sa clanskom ili nesto tako slicno sjecam se

Nadam se da ce karte protiv Igmana vazit za Rudar

SVI NA KOŠEVO!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 apr 2022, 13:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa jesu poskupile.Ovo za slobodan ulaz tek danas odlucili a karte su u prodaji od jucer ujutro
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma za sutra mogu fakat razumjeti losu posjetu... 16h ne odgovara previse ni prvoj smjeni, a drugoj smjeni svakako. Ja prvi sam jedva zavrsio da se ispalim ranije a velika vecina nece moci izaci s posla jbg glup termin do bolaobrijanopile je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:31E, cuj dzaba ulaz! Maloprije pojedini ovde pisu da uprava vuče katastrofalne poteze. Problem je u tome sto mi vjerujemo svemu što se napise na forumu, i krenemo kritikovati. Slažem se sa članom koji je napisao da karte treba da budi 12 ili 15 KM, svima onima koji nemaju clansku. Da vidimo koliko ce nas sutra biti na utakmici, ili će biti izvlakusa, puše vjetar, beze ekipa... Marketinški odličan potez, dolaskom na utakmicu ujedno i obilježimo Dan grada Sarajeva. Bujrum, nemojte se izuvati![]()
![]()
![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Shategabri
- Kontakt:
Upravo, 16:30 je malo bolje, 17h bi bilo idealno.keli je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:43Ma za sutra mogu fakat razumjeti losu posjetu... 16h ne odgovara previse ni prvoj smjeni, a drugoj smjeni svakako. Ja prvi sam jedva zavrsio da se ispalim ranije a velika vecina nece moci izaci s posla jbg glup termin do bolaobrijanopile je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:31E, cuj dzaba ulaz! Maloprije pojedini ovde pisu da uprava vuče katastrofalne poteze. Problem je u tome sto mi vjerujemo svemu što se napise na forumu, i krenemo kritikovati. Slažem se sa članom koji je napisao da karte treba da budi 12 ili 15 KM, svima onima koji nemaju clansku. Da vidimo koliko ce nas sutra biti na utakmici, ili će biti izvlakusa, puše vjetar, beze ekipa... Marketinški odličan potez, dolaskom na utakmicu ujedno i obilježimo Dan grada Sarajeva. Bujrum, nemojte se izuvati![]()
![]()
![]()
Ovo 16h dok dođem čitavo prvo poluvijeme mi ode

Jedino ako se uspijem ranije ispaliti...
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: hase73, hurem, napoleon72, Pitar6785, Proximic i 28 gostiju.