Tacno tako, samo se jave kad je pljuvati a nigdje ih kad sta trebaTzBulevar87 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 11:36Jel ti to provjereno sve znaš ili onako nagađaš!? Meni da je neko dužan ja bi ga javno prozivao, šta fali i ovim curicama iz FK Sloboda da to urade, eto naveo si odličan primjer igrača Rudara...Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:48Ma ya yebite vi i Azmira i sve, s obzirom kakvi smo nije ni cudo sto nismo nista osvojili za 100 godina razyebali smo sve sto je bilo lijepo oko Slobode. Stanje u klubu je malo reci katastrofa, uprava nije ispunila ni 1% obecanja sto su im rekli, tako da nije ni cudo sto ni oni nisu ispunili svoje. Igracima se po 5 plata duguje, nekima je ponudena isplata al nisu prihvatili ili svi ili niko.
Ova uprava je bas nas uzela na neki fazon a izgleda da su supljaci veci nego oni prethodnici i ovo nikako ne vodi na dobro. Sami igraci govore kakvo je stanje u klubu da smo blize ispadanju nego sto mislimo. Ovo treba sve do jednog rastjerati, ne branim igrace iako je potpuno opravdano zasto onako igraju, ali ako mogu igraci Rudara kojima vise kasne plate boriti se igrati skakati mogu i ovi nasi puleni, ako nista makar se bori za bolesnika koji te dođe gledati.
Nećemo nikada biti bolji dokle god vi (navijaci Slobode), sa svakim pomenutim problemom i problemcicem, hvatate se Azmira i njegove politike... Sve ti je jasno!!
U subotu nije bilo prijenosa, BN vam pred nosom, vi ovdje komentarišete dešavanja sa utakmice na osnovu tekstualnog prijenosa sa poluamaterskog ss.ba. A hoćete klub jelde....
Ja bi rekao da je Sloboda kao klub trenutno dosta iznad nivoa njenih navijača, curica koji čekaju da im sve neko servira pred nosom i koji su najjači kada treba popljuvati, a prvi kada se treba hvaliti iako je popljuvano sve prije toga. Tačno volim više onih iskrenih 70ak likova iz Bijeljine nego pun stadion protiv Jedinstva.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Ove info. su mi prenijeli nekoliko igraca, nisam jedan period nikako bio oko kluba takl da nisam ni znao sta se desava, jedino sto odem na tekmu i to je to. Kakvi smo mi nista bolje ni ne zasluzujemo od borbe za opstanak.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 11:36Jel ti to provjereno sve znaš ili onako nagađaš!? Meni da je neko dužan ja bi ga javno prozivao, šta fali i ovim curicama iz FK Sloboda da to urade, eto naveo si odličan primjer igrača Rudara...Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:48Ma ya yebite vi i Azmira i sve, s obzirom kakvi smo nije ni cudo sto nismo nista osvojili za 100 godina razyebali smo sve sto je bilo lijepo oko Slobode. Stanje u klubu je malo reci katastrofa, uprava nije ispunila ni 1% obecanja sto su im rekli, tako da nije ni cudo sto ni oni nisu ispunili svoje. Igracima se po 5 plata duguje, nekima je ponudena isplata al nisu prihvatili ili svi ili niko.
Ova uprava je bas nas uzela na neki fazon a izgleda da su supljaci veci nego oni prethodnici i ovo nikako ne vodi na dobro. Sami igraci govore kakvo je stanje u klubu da smo blize ispadanju nego sto mislimo. Ovo treba sve do jednog rastjerati, ne branim igrace iako je potpuno opravdano zasto onako igraju, ali ako mogu igraci Rudara kojima vise kasne plate boriti se igrati skakati mogu i ovi nasi puleni, ako nista makar se bori za bolesnika koji te dođe gledati.
Nećemo nikada biti bolji dokle god vi (navijaci Slobode), sa svakim pomenutim problemom i problemcicem, hvatate se Azmira i njegove politike... Sve ti je jasno!!
U subotu nije bilo prijenosa, BN vam pred nosom, vi ovdje komentarišete dešavanja sa utakmice na osnovu tekstualnog prijenosa sa poluamaterskog ss.ba. A hoćete klub jelde....
Ja bi rekao da je Sloboda kao klub trenutno dosta iznad nivoa njenih navijača, curica koji čekaju da im sve neko servira pred nosom i koji su najjači kada treba popljuvati, a prvi kada se treba hvaliti iako je popljuvano sve prije toga. Tačno volim više onih iskrenih 70ak likova iz Bijeljine nego pun stadion protiv Jedinstva.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ne treba nama Azmir, ali trebaju nam njegove pare ili pare drugog privatnika (dabogda takve budaletine da ima da daje, a da drugi upravlja) ili iz budžeta (koje nećemo dobiti u dovoljnom iznosu da normalno funkcionišemo).
Kako god, menedžeri i lopovluk su duboko ukorjenjeni u svim klubovia a Sloboda tu prednjači.
Pa pogledajte samo lože malo i ko tamo sjedi i sve vam je jasno. Nije važan ni trener ni predsjednik, već pare i to od čovjeka koji je spreman da ih halali, a takav je recimo Azmir a druge budale ja ne vidim da daje a ne pita koliko.
uz te pare i navijače koje Sloboda ima, koji se vrate na tribinu, može biti neke nafake, ovako mi smo donji i selimo ka nižem rangu, dok njih niko i ne prati i savez će ih povalit za šta bilo i samo tako jer nikakva pritiska nema.
samo jedan jak klub tuzlanski tu može napraviti nešto kao onomad kad smo se vratili iz cvajte....
Kako god, menedžeri i lopovluk su duboko ukorjenjeni u svim klubovia a Sloboda tu prednjači.
Pa pogledajte samo lože malo i ko tamo sjedi i sve vam je jasno. Nije važan ni trener ni predsjednik, već pare i to od čovjeka koji je spreman da ih halali, a takav je recimo Azmir a druge budale ja ne vidim da daje a ne pita koliko.
uz te pare i navijače koje Sloboda ima, koji se vrate na tribinu, može biti neke nafake, ovako mi smo donji i selimo ka nižem rangu, dok njih niko i ne prati i savez će ih povalit za šta bilo i samo tako jer nikakva pritiska nema.
samo jedan jak klub tuzlanski tu može napraviti nešto kao onomad kad smo se vratili iz cvajte....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- RollingPaper
- Kontakt:
Čuj što ne prozivaju javno? Šta treba sad igrači u po sezone kad se sve lomi takve stvari licno iznosit u medije pa da pravimo još veće sranje?
i da se još više zamjere kod uprave i navijača? Treba izjavit igrač lično "meni duguju 4 plate", jel to? Treba ko Ivetic i Nalic poredat igrače i snimit video? Jel to?
Bravo momci za razmisljanje
Ako ti duguju pare igrač treba javno priznat, u suprotnom šuti i gladuj, nema veze imaš li kredit neki ili ti treba materi za lijekova, neki ljudi ne kontaju da je igračima plata HLJEB.
Shvatam ja da mnogi ovde imaju jarane u upravi i oko kluba pa brane trenutno stanje i prebacuju odgovornost sa uprave na navijače, ali ovo već prelazi granice normalnog.
i da se još više zamjere kod uprave i navijača? Treba izjavit igrač lično "meni duguju 4 plate", jel to? Treba ko Ivetic i Nalic poredat igrače i snimit video? Jel to?

Shvatam ja da mnogi ovde imaju jarane u upravi i oko kluba pa brane trenutno stanje i prebacuju odgovornost sa uprave na navijače, ali ovo već prelazi granice normalnog.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Od pocetka sezone je tako prijatelju moj, tacnije nekad krajem septembra mi je jedan igrač lično to napisao. Iskreno, pametnije im je reći u čemu je problem ako ga ima, a ne vući se po terenu ko k.uje. Na kraju krajeva, postoji opcija i da pokupiš papire nakon 3 mjeseca i kraj priče.Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:58Ove info. su mi prenijeli nekoliko igraca, nisam jedan period nikako bio oko kluba takl da nisam ni znao sta se desava, jedino sto odem na tekmu i to je to. Kakvi smo mi nista bolje ni ne zasluzujemo od borbe za opstanak.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 11:36Jel ti to provjereno sve znaš ili onako nagađaš!? Meni da je neko dužan ja bi ga javno prozivao, šta fali i ovim curicama iz FK Sloboda da to urade, eto naveo si odličan primjer igrača Rudara...Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:48Ma ya yebite vi i Azmira i sve, s obzirom kakvi smo nije ni cudo sto nismo nista osvojili za 100 godina razyebali smo sve sto je bilo lijepo oko Slobode. Stanje u klubu je malo reci katastrofa, uprava nije ispunila ni 1% obecanja sto su im rekli, tako da nije ni cudo sto ni oni nisu ispunili svoje. Igracima se po 5 plata duguje, nekima je ponudena isplata al nisu prihvatili ili svi ili niko.
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
CURICE brate, curiceee! Nemam drugog komentara. Sve bi nešto oni, al' eto daleko je - zima je, kiša je...crvenocrnitz je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:27Tacno tako, samo se jave kad je pljuvati a nigdje ih kad sta trebaTzBulevar87 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 11:36Jel ti to provjereno sve znaš ili onako nagađaš!? Meni da je neko dužan ja bi ga javno prozivao, šta fali i ovim curicama iz FK Sloboda da to urade, eto naveo si odličan primjer igrača Rudara...Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:48Ma ya yebite vi i Azmira i sve, s obzirom kakvi smo nije ni cudo sto nismo nista osvojili za 100 godina razyebali smo sve sto je bilo lijepo oko Slobode. Stanje u klubu je malo reci katastrofa, uprava nije ispunila ni 1% obecanja sto su im rekli, tako da nije ni cudo sto ni oni nisu ispunili svoje. Igracima se po 5 plata duguje, nekima je ponudena isplata al nisu prihvatili ili svi ili niko.
Pozdrav za brata koji je gledao tekmu u Vrapcicima kao da smo na Tušnju

075
Znam, bilo je ono pred Sarajevo u 6. kolu problem s platom ali rijeseno je to pred mec bilo. Ma izgurat ce do kraja sezone i pola ih ode, onda ce nas ubiti sa tuzbama.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 17:31Od pocetka sezone je tako prijatelju moj, tacnije nekad krajem septembra mi je jedan igrač lično to napisao. Iskreno, pametnije im je reći u čemu je problem ako ga ima, a ne vući se po terenu ko k.uje. Na kraju krajeva, postoji opcija i da pokupiš papire nakon 3 mjeseca i kraj priče.Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 13:58Ove info. su mi prenijeli nekoliko igraca, nisam jedan period nikako bio oko kluba takl da nisam ni znao sta se desava, jedino sto odem na tekmu i to je to. Kakvi smo mi nista bolje ni ne zasluzujemo od borbe za opstanak.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 11:36
Jel ti to provjereno sve znaš ili onako nagađaš!? Meni da je neko dužan ja bi ga javno prozivao, šta fali i ovim curicama iz FK Sloboda da to urade, eto naveo si odličan primjer igrača Rudara...
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Nije ni to problem, samo treba izaci i reci nema, tesko nam je, nemamo para nemamo cime placati igrace, platiti cemo kad budemo imali...
A ne pricati po medijima kako je sve super i kako je nikad bolje.
A ne pricati po medijima kako je sve super i kako je nikad bolje.
-
- Kontakt:
Poserem se na takvog igraca koji tako kaze. Bez obzira na stanje i probleme, kakvo je to razmisljanje.Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:48Ma ya yebite vi i Azmira i sve, s obzirom kakvi smo nije ni cudo sto nismo nista osvojili za 100 godina razyebali smo sve sto je bilo lijepo oko Slobode. Stanje u klubu je malo reci katastrofa, uprava nije ispunila ni 1% obecanja sto su im rekli, tako da nije ni cudo sto ni oni nisu ispunili svoje. Igracima se po 5 plata duguje, nekima je ponudena isplata al nisu prihvatili ili svi ili niko.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
barcoo,,,,,,, nama je ili gasenje ili azmirrr,,,,,,,,, jebbbaajii ga
ovi klosariiii nemaju para,,,,, nema tu nikad selameta sto bi tekli nasi ljdi,,,
a nece nas niko osim azmiraaaa,,,,, jrbaji ga ponovo drize mojjj
jel realno vako bracoo?
ovi klosariiii nemaju para,,,,, nema tu nikad selameta sto bi tekli nasi ljdi,,,
jel realno vako bracoo?
-
- Kontakt:
Mijenjaj,,,,,,,,,,,,,,,,ili,,,,,,,,,,terapiju,,,,,,,,ili,,,,,,,,dilera,,,,,,,,,,,,,tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑05 apr 2022, 23:51barcoo,,,,,,, nama je ili gasenje ili azmirrr,,,,,,,,, jebbbaajii ga
jel realno vako bracoo?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
ja tebe braca necu vredjati,,,,zivii mi 100 godinaa ali baca ne moze ovako vise jebbottte,,,,sta da kazem,,,odjavlujem secrvenocrnitz je napisao/la: ↑06 apr 2022, 07:37Mijenjaj,,,,,,,,,,,,,,,,ili,,,,,,,,,,terapiju,,,,,,,,ili,,,,,,,,dilera,,,,,,,,,,,,,tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑05 apr 2022, 23:51barcoo,,,,,,, nama je ili gasenje ili azmirrr,,,,,,,,, jebbbaajii ga
jel realno vako bracoo?
To ti je najpametnije,,,, baca moj dobrituzlanskasloboda je napisao/la: ↑06 apr 2022, 08:11ja tebe braca necu vredjati,,,,zivii mi 100 godinaa ali baca ne moze ovako vise jebbottte,,,,sta da kazem,,,odjavlujem secrvenocrnitz je napisao/la: ↑06 apr 2022, 07:37Mijenjaj,,,,,,,,,,,,,,,,ili,,,,,,,,,,terapiju,,,,,,,,ili,,,,,,,,dilera,,,,,,,,,,,,,tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑05 apr 2022, 23:51barcoo,,,,,,, nama je ili gasenje ili azmirrr,,,,,,,,, jebbbaajii ga
jel realno vako bracoo?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Taj mi baca na starugardu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako neko savjetuje igrace da sute onda to pogresno radi, jer ako bi progovorili o stanju u ekipi onda bi sa sebe skinuli pritisak, mi kakvi smo stali bi im iza ledja i podrzali ih da zajedno dodjemo do bitnih bodova. a krivica da se usmjeri gdje je davno trebala
a mozda ih jednostavno i boli **** , onda smo u problemu ako samo cekaju da sezona zavrsi i da se ispale iz Tuzle, **** se njih sta ce bit sa Slobode
kako god sad je sav pritisak na njima, Velez se mora dobiti, i zaista ne vidim nacin kako da ne dobijemo. Nama gori, njima utakmica apsolutno nista ne znaci, pogotov u ovom trenutko kad igraju polufinale kupa i kad ocekujem da odmore dobar dio tima, ili da ne igraju punim gasom. Dok mi motivisani, sa Spahinom novom energijom, ako Velez ne pobijede ne znam
a mozda ih jednostavno i boli **** , onda smo u problemu ako samo cekaju da sezona zavrsi i da se ispale iz Tuzle, **** se njih sta ce bit sa Slobode
kako god sad je sav pritisak na njima, Velez se mora dobiti, i zaista ne vidim nacin kako da ne dobijemo. Nama gori, njima utakmica apsolutno nista ne znaci, pogotov u ovom trenutko kad igraju polufinale kupa i kad ocekujem da odmore dobar dio tima, ili da ne igraju punim gasom. Dok mi motivisani, sa Spahinom novom energijom, ako Velez ne pobijede ne znam
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo bio bi red i da dobiju podrsku sa tribina. A to znaci i podrska klubu finansijski.
Da li je Tuzla stvarno postala grad koji ne moze okupiti 5000 ljudi na Tusnju.....Jel stvarno nema vise mogucnosti da se okupi 200 fukara.......ne tako davno prije samo 5,pa i 6 godina znalo je biti i 3000 na sjeveru od toga 1500 kop....
Da li je Tuzla stvarno postala grad koji ne moze okupiti 5000 ljudi na Tusnju.....Jel stvarno nema vise mogucnosti da se okupi 200 fukara.......ne tako davno prije samo 5,pa i 6 godina znalo je biti i 3000 na sjeveru od toga 1500 kop....
Realno je rekao i to je mislio na osnovu stanja u klubu, losa atmosfera, pojedinci koje liBo tuki za slobodom moze dovesti do toga lagano.desperados je napisao/la: ↑05 apr 2022, 23:42Poserem se na takvog igraca koji tako kaze. Bez obzira na stanje i probleme, kakvo je to razmisljanje.Pashoni je napisao/la: ↑05 apr 2022, 10:48Ma ya yebite vi i Azmira i sve, s obzirom kakvi smo nije ni cudo sto nismo nista osvojili za 100 godina razyebali smo sve sto je bilo lijepo oko Slobode. Stanje u klubu je malo reci katastrofa, uprava nije ispunila ni 1% obecanja sto su im rekli, tako da nije ni cudo sto ni oni nisu ispunili svoje. Igracima se po 5 plata duguje, nekima je ponudena isplata al nisu prihvatili ili svi ili niko.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ubiše vrapčići sisine sisice, sad nisam nikako siguran da ih možemo dobiti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
E pojest ce mnogi vlastita gofna sto smo pisali.ali ne pita nas niko nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.