I opet 4.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:51"Nažalost, nogomet sam prestala davno pratiti. Toliko davno da je zadnji Ronaldo kojeg se ja sjećam, Ronaldo iz Brazila.
Pitari dragi kakva vam je ova nova direktorica?
Ima li netko u vas da ima veze sa nogometom u ovoj upravi barem ono osnovno?
Zrinjski dominira i ruši rekorde: A, gdje su gledaoci?
Nemamo, ali je zaista pitanje zasto Zrinjski vole samo Ultrasi, a obicnih simpatizera ni na mapi?
Ono ce se smijat nekom
Šta se ljutiš odmah majke ti. Eto super vam je posjeta, sve je u redu, nećemo vam se smijati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 16:17Ono ce se smijat nekom![]()
Kakav jad, nemoc, mrznja, tuga. Kae ajde vise nemamo obraza žugat pa eto kofol svaka cast za igru.. al al al gdje su vam gledatelji? Ne pratimo sta se desava oko vas, ali evo smijat cemo vam se
Citava BiH uziva dok vas gleda kako pjenite na rođendan u nemoćipostali ste predmet sprdnje ..a imali ste tako lijepu podlogu na pocetku sezone. Al ****, ne znate se ponasat
tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 17:14Kakav pokusaj ironije, humora..![]()
Drzi se balorda, bit ce bolje nekad. Znam da je tesko godinama gledat patnju u Vrapcicima, pa zato cesto pogledas i Zrinski što uživo što na TV-u, cisto da dodjes sebi.
Ne moras na forumu glumit nista.
Ti i opala ruku pod ruku i na proslavu titule. Popravite prosjek gledatelja.
Zrinski je droga![]()
Zajebantu stari.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 17:19tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 17:14Kakav pokusaj ironije, humora..![]()
Drzi se balorda, bit ce bolje nekad. Znam da je tesko godinama gledat patnju u Vrapcicima, pa zato cesto pogledas i Zrinski što uživo što na TV-u, cisto da dodjes sebi.
Ne moras na forumu glumit nista.
Ti i opala ruku pod ruku i na proslavu titule. Popravite prosjek gledatelja.
Zrinjski je droga![]()
NK.ŽEPČE inače kantonalna liga...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, ErosViverosViv, Riziko, Tuce11 i 47 gostiju.