I kontam
Koliki je ovaj Velez klub
Igrao i sa Juventusom a i sa Interom

Zaista veliki klub. Bio.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:13Taman gledam Juventus - Inter
I kontam
Koliki je ovaj Velez klub
Igrao i sa Juventusom a i sa Interom![]()
Brate odvadi malo..treba bit postensvrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 20:59
Penal nije bio
Drugi gol Posusja iz ofsajda
I ono kad pogodise stativu kad je izasao sam pred naseg golmana isto ofsajd
Ne znam samo kako nama priznase prvi gol
Presla gol liniju![]()
Svasta
Penal sumnjiv, ofsajda ni na mapi kod drugog gola ( malo pravila pogledaj ), kod stative pogledati drugi ugao.Victor je napisao/la: ↑04 apr 2022, 02:10Brate odvadi malo..treba bit postensvrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 20:59
Penal nije bio
Presla gol liniju![]()
Svasta
1.Penal sumnjiv al volio bi vidjeti iz deugog ugla..nasi se igraci nisu nesto bunili..znaci nez kako mozes tvrdit da nije bio kad nisi vidio? Mozda ga je fkt povuko..ne kazem da je bio 100% al nez kako ti mozes tvrditi da nije
Ako cemo tako jesi 100% siguran da je presla liniju lopta kod naseg gola?
2.Drugi gol ni blizu ofsajda pogledaj bolje..skolski nam se lik ubacio iz drugog plana. Kod nas u ligi kad god neko izadje sam na golmana ovi drugi vicu OFSAJD![]()
3.Mirise na ofsajd sto jes jes mada blizu je bilo...nisu ga zabili kako god
PostenoVictor je napisao/la: ↑04 apr 2022, 02:10Brate odvadi malo..treba bit postensvrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 20:59
Penal nije bio
Presla gol liniju![]()
Svasta
1.Penal sumnjiv al volio bi vidjeti iz deugog ugla..nasi se igraci nisu nesto bunili..znaci nez kako mozes tvrdit da nije bio kad nisi vidio? Mozda ga je fkt povuko..ne kazem da je bio 100% al nez kako ti mozes tvrditi da nije
2.Drugi gol ni blizu ofsajda pogledaj bolje..skolski nam se lik ubacio iz drugog plana. Kod nas u ligi kad god neko izadje sam na golmana ovi drugi vicu OFSAJD![]()
Ma ja al bilo je bas ublizu hocu rec ako je i greska ne vjerujem da je namjerno sudija pogrijesio..govorim za situaciju kad su promasilisvrakino1921 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 06:30PostenoVictor je napisao/la: ↑04 apr 2022, 02:10Brate odvadi malo..treba bit postensvrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 20:59
Penal nije bio
Presla gol liniju![]()
Svasta
Al ovo je bitno sto si rekao-nisu ga zabili kako god
Po ovome kako si rekao ja bih onda ovako rezonovao-da je zabio penal situacija 2 i 3 bi bili ofsajdi![]()
Koliko je samo legendarnih snimaka zauvijek uništeno kreštanjem ovog majmuna Mijajlovića.
Reklo bi se u nasem narodu, "gasi internet, motaj kablove"
Sve super, al čemu prenapuhavanje gledatelja, nije bilo 3000 ljudi uopce, do 2000 realno, sto je opet dobro za gradić od 20000 duša. Realno, jako dobri uvjeti, temelji, fali vam navijačka grupa da upotpuni sve to.