Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Skorupski kad ima dan bolji je od Neuera. Sta je puta nama ovako uzeo bodove.
embrace the chaos
- tutankamon1905
- Kontakt:
Napoli osvoji je, spasi nas ove muke
- TheTruth34
- Kontakt:
Al kako igra Diaz, yebo Hakana 
Očekivan kiks Milana, dresovi preružni.

Očekivan kiks Milana, dresovi preružni.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Jbt da je Juve uzeo sinoć.
Koliko puta rečeno.
Koliko puta se otvaralo svima ove sezone.
Daj Napoliu titulu da naplate one dobre sezone jer nikad osvojiti nece.

Koliko puta rečeno.

Koliko puta se otvaralo svima ove sezone.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Konsultujemo da su nam dresovi fensi i da smo i dalje prvi 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Skorupski i onaj zubati iz Udinesea uvijek imaju utakmice života protiv Milana. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Kiksace svi do kraja jos pitanje samo ko manje za razliku od intera koji u zadnji 5 kola nema nikakve igre milan i napoli bar igraju al evo vidi se i kad dobro igras da nepobjedis tako da do kraja je ovde sve otvoreno prvak se odlucuje u zadnjem kolu
5. i 6. mjesto u EPLu bi već sad riješilo titulu u calcio-u. Loša sezona za top 4 ekipe, doduše sredina tabele je osjetljivo jača pa se malo izbalansira.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- TheTruth34
- Kontakt:
Inter može samo protiv Rome kiksati. Ostale ako ne bude povreda rutinski rješavamo.ElPrincipe je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:53Kiksace svi do kraja jos pitanje samo ko manje za razliku od intera koji u zadnji 5 kola nema nikakve igre milan i napoli bar igraju al evo vidi se i kad dobro igras da nepobjedis tako da do kraja je ovde sve otvoreno prvak se odlucuje u zadnjem kolu
-
- Kontakt:
Ne navlaci šuguTheTruth34 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:56Inter može samo protiv Rome kiksati. Ostale ako ne bude povreda rutinski rješavamo.ElPrincipe je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:53Kiksace svi do kraja jos pitanje samo ko manje za razliku od intera koji u zadnji 5 kola nema nikakve igre milan i napoli bar igraju al evo vidi se i kad dobro igras da nepobjedis tako da do kraja je ovde sve otvoreno prvak se odlucuje u zadnjem kolu

- TheTruth34
- Kontakt:
Alejkumuselam. Moraš cekat još malo ipak imamo još 1 bod prednosti

A ovaj sto spominje Diaza I Hakana nek malo pročita temu Milana pa nek vide šta se piše o Diazu. Nama nije problem priznati kad pogriješimo u procjeni na osnovu par utakmica.
A ti i jos par takvih nikad nećete priznati da ono što Hakan igra od nove godine mogu i ja.
Il Club più titolato al mondo!
Nemoj da nam dolazi na temu konsultovace nesto i kod nas na temimuxa je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:59Alejkumuselam. Moraš cekat još malo ipak imamo još 1 bod prednosti
A ovaj sto spominje Diaza I Hakana nek malo pročita temu Milana pa nek vide šta se piše o Diazu. Nama nije problem priznati kad pogriješimo u procjeni na osnovu par utakmica.
A ti i jos par takvih nikad nećete priznati da ono što Hakan igra od nove godine mogu i ja.

-
- Kontakt:
Cini mi se da Milan ima tezi raspored od Intera. Torino, Lazio, Fiorentina, Verona, Atalanta i Sassuolo su po meni sve teske utakmice u kojima se moze kiksati.
Doduse kako Inter igra, ni za njega nema nista sigurno, ali generalno su mu lakse utakmice.
Doduse kako Inter igra, ni za njega nema nista sigurno, ali generalno su mu lakse utakmice.
I tako, ode titula na ovim utakmicama koje bi se na papiru trebale rutinski rješavati, žao mi je Milana iskreno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Ma nema Milan kvalitetan kadar, na ljeto im treba bar pet igraca i opet ce faliti kvaliteta. Ovo je za njih bez obzira na sve uspjesna sezona, a jos je mogu krunisati titulom.
Ma meni je hakan ok jbbg nisam ocekivo da bude messi sta znam dobar je generalnomuxa je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:59Alejkumuselam. Moraš cekat još malo ipak imamo još 1 bod prednosti
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kao sto su rutinski rijesili Genou, Torino, Sassuolo, Fiorentinu...necemo se zavaravat, s ovakvom igrom trenutno, Inter ce bit u problemu protiv bilo koje ekipe do kraja. Srecom konkurenti su isti takvi su pa ima jos nade za tituluTheTruth34 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:56Inter može samo protiv Rome kiksati. Ostale ako ne bude povreda rutinski rješavamo.ElPrincipe je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:53Kiksace svi do kraja jos pitanje samo ko manje za razliku od intera koji u zadnji 5 kola nema nikakve igre milan i napoli bar igraju al evo vidi se i kad dobro igras da nepobjedis tako da do kraja je ovde sve otvoreno prvak se odlucuje u zadnjem kolu