BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 04 feb 2011, 17:33

Klopp je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Podsjeti me na Metalika maj dobar drugar!!! :lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 feb 2011, 20:39

Jbt, u 4 minuti Gotze im'o stopostotnu šansu, a samo minut kasnije 1 na 1 sa Neuerom izlazi i Kuba. Šteta što barem jedna nije završila u mreži Schalkea(meni najmržeg kluba na svijetu).

Edit: I Hummels škaricama pokuš'o u 7. minuti. Uh, mogli bismo ovdje svjedočiti propašću Schalkea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 feb 2011, 20:42

Dobra utakmica, bolje ste krenuli u meč, nadam se da ćete pobijediti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 04 feb 2011, 20:44

a, što schalke ima golmana :shock:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2011, 20:54

Dortmund strašno otvorio utakmicu ali Neuer brani nevjerovatno, ali ovdje je samo pitanje vremena kada će domaći da povedu, jer ne može ni on sve skinuti, kad je odbrana šuplja kao švicarski sir.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 feb 2011, 20:54

Damir_BvB je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Kako drugačije početi?? :lol: :lol:

slika
To kralju , EIN LEBEN LANG KEINE SCHALE IN DER HAAND ! To ima da se ori sutra citavih 90 minuta..

Iskreno mislim da cemo lako do pobjede samo me brine Neuer valja njemu zabit, ali kako god ocekujem bas laganu pobjedu !
svaka cast na prognozi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 feb 2011, 20:57

Samo da očepi bit će uvjerljiva pobjeda
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Klare

Post Postao/la Klare » 04 feb 2011, 21:30

Očepit' neće. Vi ćete napadati, Neuer braniti, a jedna lopta će zalutati u vašu mrežu. DaBogda vam se to desilo :twisted: :lol: I ne zaboravite, nije ova prednost velika, koliko se čini.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 feb 2011, 21:31

Trebali smo im spakovat barem dva komada, ali yebaji ga sad!!! :evil: Odlično igramo, stvorili smo 4-5 mrtvih šansi i golovi su samo izostali. Furiozan početak meča, tri mrtve šanse i čudesni Neuer na golu. Poslije je tempo malo opao, ali smo opet imali veliku šansu preko Lucasa koji je loše šutirao nakon fenomenalnog progravanja Gotzea. Yebi ga nismo mi još Barca da možemo čitavo poluvrijeme kidisavat, ali doće i to. :mrgreen: :lol:

Gotze odličan, Bender odavno nije bio bolji, a pozitivno iznenađenje je i Santana koji je rutinski odradio pos'o u prvom poluvremenu. Kod njih se jedino trza Frafonja, ali zasad ga odlično drže na uzdama Grossonja i Schmele.

Previše smo šansi fulali i realizacija se mora popraviti u nastavku. :!:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 04 feb 2011, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 04 feb 2011, 21:34

Da se nisu pozdravljali prije pocetka utakmice Raul nebi znao ni ko nam brani , ja sam sve gledao al da ti protivnici ne pucaju na gol iz kola u kolo to jos nisam :D... ej cirkus uvalit cemo ga 100% sam siguran

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 feb 2011, 21:34

Bit će pobjeda, bez sekiranja
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 feb 2011, 21:49

sve vise i vise sumnjam u pobjedu borusije
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 04 feb 2011, 22:24

Ekipa jedanput sutala u okvir gola za 90 min ( i to je bilo poslije brzo izvedenog slobodnog udarca),i uzimaju nam bod, proslo kolo kod kuce Stuttgart trci nam kontru u 87 -( prvi sut i go )

4-boda koja mogu odluciti prvaka!!!

Presli smo bili i golmana i to nije bilo dovoljno za go... ja vise ne znam NEKO NAM SIHIRE BACIO :lol: :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 feb 2011, 22:30

Jbt Borusia samo sam njih promasim :evil: :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 feb 2011, 22:43

Zaslužili smo pobjedu, ali fenomenalni Neuer, kurata stativa i yebeni vjetar nam ne dadoše. :evil: Razočaran sam rezultatom, a oduševljen igrom. Imali smo 7-8 velikih prilika, gosti samo dvije. Šteta za onaj promašaj Gotzea, valjda neće izgubiti samopouzdanje. Već večeras je mogao postati legenda kluba i odlučiti derbi, ali prokleti vjetar i nesreća su bili protiv njega. Bender izvrstan, Pišonja odigrao jedan od boljih mečeva u sezoni, Kuba promašio 2-3 velike šanse, Sahin ispod nivoa, Lucas ponovo fulao dva zicera ali dobio dosta duela, pogotovo vazdušnih, Schmele i Grossonja dobro zadržali Farfonju, Hummy i Santana doktorski. Weidi nije imao posla, ali nas je spasio odbranivši pokušaj Jurada.

Neuer je igrač utakmice, večeras je bio zvijer. Kod gostiju bih izdvojio još Klugea, koji je pretrčao 20 km, i Uchidu koji je odlično zatvorio našu lijevu stranu. Raul neprimjetan, ali umal' da nam ga zapapri s onom podvalom za Jurada. Majstor ostaje majstor.

Stvarno šteta i treba što prije zaboraviti ovu tekmu i okrenuti se gostovanju na najbučnijem stadionu u Njemačkoj. Đavoli su opasni na Betzeu, ali s obzirom na naše igre u gostima male su im šanse, pogotovo jer nemaju Neuera na golu. :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 feb 2011, 22:50

OVO BOOOOOOOOOOOOOOLI :o :shock: :cry: :roll:

Koja tuga, bukvalno smo ih razvalili u svakom pogledu al bas svakom i na kraju 0:0. Sudija je obicni COBAN, ovo je sramota **** mu bog mater u po usta glupih i ne sposobnih, pa 1 minutu je produzio DEBIL, i mnogo je glupih gresaka pravio na obje strane... Na golu ALLAH NEUER da smo tri dana igrali ne bi mu mogli dat gol il bi branio il ima stativa tu... Moje prognoze su se nazalost ostvarile u vezi ALLAHA NEUERA koji je u ovom trenutku po meni uz Casillasa Cecha najbolji golman svijeta ! Ne mozes mu dat gol a i nasi su brate mili bili jako ne sposobni ispred gola...

Nuri Sahin ubjedljivo NAJGORI IGRAC u crno zutom dresu veceras, kako je samo lose odigrao jedan dva dobra pasa ostalo bruka ni prekid nije znao izvest, kao da nije dovoljno skoncentrisan usao u ovaj mec bas je bio prelos veceras. Pisonja me jako pozitivno iznenaduje iz kola u kolo, Inace zadnja linija skoro perfektna, Vezni red Bender odlican opravdao poziv u repkum, Sahin NAJGORI MEC zadnje 2 godine sto je odigrao, Gotze maestralan, Kuba tu i tamo grijesio al je i dosta tog dobrog odradio, KG solidan moze proc, BARRIOS JAKO JAKO JAKO LOS ! Puno voli pricat van terena a na terenu ko Pichkica.. Lewa je bio poprilicno dobar kad je usao... Sve u svemu bili smo veceras najmanje za 1 klasu bolja ekipa, ali sami smo krivi i ALLAH Neuer !

Ovo nam se ne smije vise desavat kuci gubimo bodove i citavu sezonu nam to moze upropastit kao sto je bio slucaj u Euro ligi, kuci se moraju uzimat bodovi protiv ovako losih ekipa. Navijaci su me razocarali takodje nisu bili na svom nivou pogotov jos derby a oni prosjecno navijaju. Ali i peh se treba spomenuti, ali sve se u toku sezone mora izjednacit recimo pobjeda u Kolnu se mora naplatit na neki nacin, a tako cemo i ove promasaje naplatit u toku sezone pozitivnim osjecajem. Nije sramota 0:0 protiv govana plavih kod kuce, Ali protiv ovako losih morali smo uzet 3 boda... Kao sto neko kaze ovi promasaji i ova 4 boda nas moze kostat titule na kraju. Ali ne smijemo panicit. Ima fina zaliha a moramo i mi kiksat a i ostatak ce svakako u ostatku sezone kiksat. Ne treba sad puno dramatizirati. Sve je jos uvijek pod kontrolom i dalje ! Sezona je jos uvijek duga ima mnogo utakmica. Mislim da smo i dalje na pravom putu ...

Sad idemo Kaiseslauternu na Betzenberg bit ce pravo hebeno tamo mogli bi tu dozivit mozda cak i poraz ...
Barrios mora proradit vise mora mora i mora nit igra kako treba nit zabija sto treba ! On nam je potreban ako zelimo do salatare mora proradit !
BvB Echte Liebe !!!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 feb 2011, 22:51

kako ste krenuli dabogda da vas cigani iz minhena ne stignu :(
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 feb 2011, 22:52

Klare je napisao/la:Očepit' neće. Vi ćete napadati, Neuer braniti, a jedna lopta će zalutati u vašu mrežu. DaBogda vam se to desilo :twisted: :lol: I ne zaboravite, nije ova prednost velika, koliko se čini.
Jbg ipak slaba prognoza ;) , Nego jel zima na - 15. Ipak ce ta mala prednost bit dovoljna do kraja ;), a da vidimo sta je Bayern bez Robery-a sutra ...
BvB Echte Liebe !!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 04 feb 2011, 22:53

amell je napisao/la:kako ste krenuli dabogda da vas cigani iz minhena ne stignu :(
cigani zive samo na cizmi 8-)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 feb 2011, 22:55

Tekmu nisam gledao,no svakako da ste morali dobiti ovaj meč.Čini se da nećete tako lako postati prvaci...
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.