Kako te nije stid da pricas protiv Mirvica i njegovih ljudi? Dao je pare i ima pravo zaposljavat ljude koje on hoce.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako te nije stid da pricas protiv Mirvica i njegovih ljudi? Dao je pare i ima pravo zaposljavat ljude koje on hoce.
Mogu li se kod stadiona kupovat ulaznice sa članskom i koliko ce biti istok sad, moram li selit na sjeverOsmaDolazi je napisao/la: ↑04 apr 2022, 19:45Velika je sramota poskupljenje ulaznica za ono što nam Koševo i uslovi na Koševu nude. Baš jedan bahat i bezobrazan potez. Nazalost ali moje misljenje je da su i njega SFK djevojke pridobile što nama nikada ništa dobrog donijelo nije.
Nije mahalska druze,zvanicno je.Vec protiv Igmana su ove nove cijene.Aduka87 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 20:04Ako je istina to za ulaznice sramota stvarno placat istok 12 KM i zapad 15 KM haj da mi imamo dobre uslove na Kosevu pa bi nekako i progutao i presao preko toga ali nemamo ovo bi bilo previse, i ovo malo sto dolazi na stadion ovo bi samo jos vise odbilo raju da dolazi, nadam se da samo mahalska.
moze li se sa clanskom uzimat kod stadiona pred tekmu ili samo u fan shopu?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 apr 2022, 20:08Nije mahalska druze,zvanicno je.Vec protiv Igmana su ove nove cijene.Aduka87 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 20:04Ako je istina to za ulaznice sramota stvarno placat istok 12 KM i zapad 15 KM haj da mi imamo dobre uslove na Kosevu pa bi nekako i progutao i presao preko toga ali nemamo ovo bi bilo previse, i ovo malo sto dolazi na stadion ovo bi samo jos vise odbilo raju da dolazi, nadam se da samo mahalska.
Odneses fino clansku i platit ces staru cijenu kao citavu sezonu.
Imam 32 godine, igrao sam pola sezone za kadete Stupcanice, dva mektebska turnira za skolu, i jedan turnir za svoju mahalu, i ZELJA MI JE ZA 2 GODINE ZAIGRATI ZA DINAMO ZAGREB !!!
Doktor Hrelja, molicu lijepo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.