vidi druze, stvar je da je prije mjesec rekla da nece biti direktorica kluba... a ove bajke najbolji na balkanu, u bosni u evropi itd. prica svako ko dodje na ovu poziciju i ja to preskacem svakako.obrijanopile je napisao/la: ↑04 apr 2022, 14:32Ja stvarno nigdje nisam pročitao da je ovo ona izjavila. Čitao sam smradove sa k.l.ixa i F.ace nigdje zena to nije spomenula, osim da ce se raditi na tome da budemo najbolji brend iz BiH. Ne znam kome je u interesu da iznosi ovakve netačne informacije i to u naslovima. Mada je Face malo evoluirao jer je na kli.xsu bio Balkan, a na Fac.etu Europa. Sutra se nadam da će neki portal objaviti da ćemo biti najbolji brend na dunjaluku.
Sto se tice toga da li se moze dovesti u pitanje opstanak i postojanje FK Sarajevo kao kluba, sigurno vam kažem da moze. KK Bosna koja u košarkaškom miljeu je puno vise poznata od FK Sarajeva u fudbalskom pa je skoro ugašena i nalazi se na samom dnu... Nemoj da se zanosimo...
Stvar je da osoba ima vec aferica iza sebe sa politickim nekim igracima, ima ovu izjavu da nece biti direktorica i na kraju ima izjavu da je zadnji put pratila fudbal kad je igrao onaj stari ronaldo. U prevodu, da olaksam, sutra direktorica kluba treba da se nadje sa ljudima iz svijeta fudbala i sjedne za isti stol i razgovara o fudbalu, klubu, organizaciji, zahtjevima, propisima...