Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
onaj spic juventusov mora prenijeti 200 kila cementa na ledjima od Pirota do Budampeste,pronaci crvenog sismisa u planinama kod Nijagarinih vodopada,popiti flasu vina sa Sinanom Sakicem,zabiti Bajernu i podici tacnu bundeslige,preplivati Indijski okean i isti dan zbariti Adrianu Limu i navece zabiti Unitedu na old Trafordu i imati dovoljno veliku polugu da moze sam sebi gurnuti ,da bi se uopste poredio sa Dzekom,to vam je isto kao i ostali igraci sto moraju napraviti da bi se poredili sa Modricem
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Zamisli Juventus je prodao Romera. Bolji od De Ligta duplo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U engleskoj je i Ogbona vec 10ak godina neki faktor stopera.
Ustvari, bolje da sam upitao ko je najskuplji stoper EPL-a
Ustvari, bolje da sam upitao ko je najskuplji stoper EPL-a

Zadnja izmjena: Italia, dana/u 04 apr 2022, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ja ne znam stvarno odakle vam inspiracija.

Sta je naredno, Kulusevski reinkarnacija De Bruynea, a Benta Vieire?
Moras malo shvatiti veliku sliku, okolinu, ligu. Taj Romero je kupljen dok je Genoa bila najgora odbrana lige. Momak koji je imao 12-13 kartona, izuzetno glupav i prgav igrač. Sigurno da ima talenta, ali ni blizu Demiralu npr. (to je greska).
Conte opet izvlaci najbolje iz takvih anonimusa, a najvaznije, jedno je igrati s 3 nazad i 2 i biti lider Juventusa i biti samo jos jedan igrac Tottenhama.
Usput, stvarno smoriste s ovom glupom pricom, odbrana Juventusa statisticki je treca u ligi i u liniji ostalih evropskih vodecih ekipa tako da to sto pricate nema nikakvog smisla kada znamo da je on jedini stabilan u istoj, a ostali po bolnicama.
I opet kao sto stalno pisem, tipicna naknadna pamet nakon tekmi Juventusa koji uvijek ima najvecu paznju u Evropi haman nakon loseg rezultata; niko ne valja, bla bla. A samo prije koju sedmicu Conte plakao i bio na izlazu iz kluba.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Istina jeste odigrao tu fantasticno, ali je zato u ostalih 89 minuta Skriniar ga strpao u dzep ali bukvalno, al hajde sto ga je strpao u dzep vec ga je i fizicki maltretirao citavo vrijemeTritolone je napisao/la: ↑04 apr 2022, 10:02Kakvo pljuvanje po Vlahovicu sinoc, a lik je top top igrac, ono kad je okreno Skriniara jednim poteezom i sutira milimetar od gola da je uslo bi bio brutalan gol. Decku je tek 21 godina i siguran sam da ce vec iduce sezone biti najbolji napadac lige, osim ako ne dodje neka druga zvijerka (a sumnjam da hoce)

Mislim ne treba pretjerivati za njega, ima jos on dosta godina pred sobom da ostvari se. Siguran sam da ce biti Top 6-7 napadaca svijeta kroz par godina. Njemu samo treba neka bolja okolina i da ga zaobidju zene poput Wande. Icardi je strasan igrac bio ali kada nadjes onakvu fufu onda propadnes i to slobodni pad.
Kad smo kod ovoga, zanimljivo je sudjenje generalno na ovu temu, pogotovo oko napadaca vecih klubova, velika prednost se daje stoperima sto nije ok. Sticem dojam da ako si napadac Verone da ti stosta sviraju. Skriniar je sinoc napravio 4-5 faula bar laktanjem.
Luca Toni i Pazzini svojevremeno su padali na svaku i izvlacili faule. Ima nesto u sudjenju sto ne valja.
Ne govorim sad samo za tu situaciju, generalno su stoperi prilicno zasticeni, a pogotovo ako si iz nekog motiva miljenik sudija.
#MaxOUT
#MaxOUT
- OldFashioned
- Kontakt:
Ranije sam još govorio za Skriniara koliko on prednost ima i inače simpatije kod sudaca jer konstantno čuva igrača rukama, što grljenjem, laktanjem, odgurivanjem, i sve to većinom nekažnjeno.
Nije nikakav hejt prema Interovom igraču, samo mi nije jasno zašto se baš njemu toliko dozvoljava.
Nije nikakav hejt prema Interovom igraču, samo mi nije jasno zašto se baš njemu toliko dozvoljava.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma sve ok, svako ima svoje viđenje i gleda iz svog ugla.GG3 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:41Od nove godine je malo oslabio istina. Al moras se postaviti u situaciju nas interista da nam nije Hakana igrali bi (Vecino,Gags, Stakleni Sensi, ili Vidal) znaci i sa jednom nogom za nas je onmuxa je napisao/la: ↑04 apr 2022, 04:51Evo ja sam pratio skoro svaku utakmicu i mogu potvrditi da ga od nove godine nema na terenu, izuzev par bljeskova. Pa i sinoć ništa nije odigrao osim postignutog gola iz ponovljenog penala. Al nemoj gledati šta ja mislim ipak jos nisam prežalio njegov odlazakImp je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:15
Perišić, Škriniar, Bastoni i Hakan su ove sezone najkonstantniji igrači Intera. Hakan od trojca u sredini jedini nije imao oscilacije. Da imalo pratiš Inter znao bi to.
Ne znam zašto te boli, ali očito te boli jer više puta pišeš kako je Hakan propo i kako ne igra ništa, a zapravo je ova serija loših rezultata najmanje do njega.![]()
![]()
Jedni pretjeruju kad ga kude drugi kad ga hvale, al činjenica da je poslije nove godine ispod prosjeka.
Ovom drugom bih preporučio da ponovo pogleda sve utakmice Intera poslije nove godine pa opet neka daje savjete ko treba a ko ne pratiti fudbal.
Il Club più titolato al mondo!
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa ako nema prednost stoper, onda ces imat tri put vise penala i slobodnih udaraca u opsanoj zoni, nego sto bi imao inace.Pogba je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:41Kad smo kod ovoga, zanimljivo je sudjenje generalno na ovu temu, pogotovo oko napadaca vecih klubova, velika prednost se daje stoperima sto nije ok. Sticem dojam da ako si napadac Verone da ti stosta sviraju. Skriniar je sinoc napravio 4-5 faula bar laktanjem.
Luca Toni i Pazzini svojevremeno su padali na svaku i izvlacili faule. Ima nesto u sudjenju sto ne valja.
Ne govorim sad samo za tu situaciju, generalno su stoperi prilicno zasticeni, a pogotovo ako si iz nekog motiva miljenik sudija.
Vise mislim na igru ne nuzno u 16, stoper kada izadje na napadaca na 20-35 m redovno ima prednost u duelu.RollingPaper je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:50
Pa ako nema prednost stoper, onda ces imat tri put vise penala i slobodnih udaraca u opsanoj zoni, nego sto bi imao inace.
#MaxOUT
#MaxOUT
Citavu utakmicu ga cuvao sa laktom u ledja pri svakom duelu, par puta dok je bio u "zraku" pa ga samo pokosi sa ledja. Naravno, dobio je samo jedanput faul.
Isto je i na drugoj strani realno bilo. Dobio je i Dzeko dobar samar od Chiellinia a sudiju nije ni zasvrbilo. Godinama to rade svi stoperi u Serie A, jer kako Chiellini to eksploatise tako i Skriniar to radi vjeruj meni. Ali nije isto derbi igrati i protiv Verone, tu se skala totalno pomjera na neki visi nivo a i tako treba biti, a realno kakvi su napadaci p... i treba tako da bude jer su navikli da ih se cuva i da ih se mazi cesto.Pogba je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:41Kad smo kod ovoga, zanimljivo je sudjenje generalno na ovu temu, pogotovo oko napadaca vecih klubova, velika prednost se daje stoperima sto nije ok. Sticem dojam da ako si napadac Verone da ti stosta sviraju. Skriniar je sinoc napravio 4-5 faula bar laktanjem.
Ova liga je uvijek bila poznata po stoperima koji su malo cvrsce igrali i zato je i teska za napadace uvijek bila, a to sto je zadnjih godina kao popustilo se zato i jeste kvaliteta opala. Tako da samo naprijed neka tuku ti malo dole u defanzivi jer im je to i posao.
Druga stvar, jucer se Barella gura sa Rabiot-om 4-5 puta gubi, naravno da nema faula i zasto bi bilo jer je covjek visi od tebe 15 cm i jaci 10 kg a ti se sa njim utrkujes i nagurujes

Ali Skriniar je WC stoper vec sada, nije cudno kad fizicki izdominira nekog igraca kad mu je to forte, mozda je losiji malo kad ostane sam na velikom prostoru, ali i Dusan je pokazao kako mu je samo malo prostora dovoljno da napravi dar mar. Meni je recimo Juventusov vezni red najgori od ovih prvih 4-5 ekipa na tablici, jednostavno nisu dovoljno dobri da stalno hrane takvog napadaca.tiffoso je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:38
Istina jeste odigrao tu fantasticno, ali je zato u ostalih 89 minuta Skriniar ga strpao u dzep ali bukvalno, al hajde sto ga je strpao u dzep vec ga je i fizicki maltretirao citavo vrijeme
Mislim ne treba pretjerivati za njega, ima jos on dosta godina pred sobom da ostvari se. Siguran sam da ce biti Top 6-7 napadaca svijeta kroz par godina. Njemu samo treba neka bolja okolina i da ga zaobidju zene poput Wande. Icardi je strasan igrac bio ali kada nadjes onakvu fufu onda propadnes i to slobodni pad.
Pa kao da je to nesto novo, u serie A se stalno takve situacije dopustaju, pa eto Chiellini uvijek udara, lakta, kad sudac ne vidi.Pogba je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:41
Kad smo kod ovoga, zanimljivo je sudjenje generalno na ovu temu, pogotovo oko napadaca vecih klubova, velika prednost se daje stoperima sto nije ok. Sticem dojam da ako si napadac Verone da ti stosta sviraju. Skriniar je sinoc napravio 4-5 faula bar laktanjem.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 04 apr 2022, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pa nije Vlahovic visine i snage ko Barella, kakvo ti je to poredjenje ?
Fascinantno da je Skriniar sad prgav igrac a Chiello eto bubica od igracatiffoso je napisao/la: ↑04 apr 2022, 12:05Isto je i na drugoj strani realno bilo. Dobio je i Dzeko dobar samar od Chiellinia a sudiju nije ni zasvrbilo. Godinama to rade svi stoperi u Serie A, jer kako Chiellini to eksploatise tako i Skriniar to radi vjeruj meni. Ali nije isto derbi igrati i protiv Verone, tu se skala totalno pomjera na neki visi nivo a i tako treba biti, a realno kakvi su napadaci p... i treba tako da bude jer su navikli da ih se cuva i da ih se mazi cesto.Pogba je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:41Kad smo kod ovoga, zanimljivo je sudjenje generalno na ovu temu, pogotovo oko napadaca vecih klubova, velika prednost se daje stoperima sto nije ok. Sticem dojam da ako si napadac Verone da ti stosta sviraju. Skriniar je sinoc napravio 4-5 faula bar laktanjem.
Ova liga je uvijek bila poznata po stoperima koji su malo cvrsce igrali i zato je i teska za napadace uvijek bila, a to sto je zadnjih godina kao popustilo se zato i jeste kvaliteta opala. Tako da samo naprijed neka tuku ti malo dole u defanzivi jer im je to i posao.
Druga stvar, jucer se Barella gura sa Rabiot-om 4-5 puta gubi, naravno da nema faula i zasto bi bilo jer je covjek visi od tebe 15 cm i jaci 10 kg a ti se sa njim utrkujes i nagurujestu moras da trazis alternativu jer je fizicki dominantniji od tebe al jok frajer to ponavlja 4-5 puta i ispada smijesan.

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Čovjek piše da su generalno stoperi zaštićeni i frajer ni sam ne zna od kud ubaci Chiellinija i priču da je Skrinjar prgav, a Chiellini nevinašce 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja licno nisam to ni tvrdio vec sam naprosto aludirao na to da svi malo jaci stoperi to rade, a narocito stoperi timova Juventusa, Intera ili Milana ili Napolija. Dakle meni su oni tu manje-vise svi isti realno, eh sad sto ce neko se uhvatiti tog poredjenja, to je drugo, na to nisam uopce isao.
Dakle godinama je tako i tako ce ostati jer je to talijanska liga, ni manje ni vise, ona ista u kojoj su igrali i Japp Stam, i Nesta i Maldini i Samuel i Lucio i Cannavaro i takvi, naprosto svi se oni sluze prgavim stvarima.
Bez obzira, ispada Serie A jaca liga od engleske, jah.
Romero je stvarno klasa. Je prgav, ali posjeduje sve sta moderni stoper mora imat. Odusevljen sam s njim.
Kulusevski i Bentacur su zasad isto jako dobri. Ne znam sta je bilo u Jiventusu, ali momci igraju bas dobro.
Uglavnom, o vasoj politici dovoljno govore ispadanja od Porta, Villareala i slicnih.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije se na tebe ni odnosilo, nego ovog gg3tiffoso je napisao/la: ↑04 apr 2022, 13:46Ja licno nisam to ni tvrdio vec sam naprosto aludirao na to da svi malo jaci stoperi to rade, a narocito stoperi timova Juventusa, Intera ili Milana ili Napolija. Dakle meni su oni tu manje-vise svi isti realno, eh sad sto ce neko se uhvatiti tog poredjenja, to je drugo, na to nisam uopce isao.
Dakle godinama je tako i tako ce ostati jer je to talijanska liga, ni manje ni vise, ona ista u kojoj su igrali i Japp Stam, i Nesta i Maldini i Samuel i Lucio i Cannavaro i takvi, naprosto svi se oni sluze prgavim stvarima.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.