Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Serie A
Ne fula ovaj ništa, to i boli : D
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- TheTruth34
- Kontakt:
Možel na bosanski? Prihvatam i srpski i hrvatski.Juvesampion je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:31Radujete se jednu godinu al ste plakali 9 god. Jel mogu ce 9 god. puno je to vise suza je bilo nego pise na cini, jad ovi jadni![]()
Hvala
E moj @meepo, ovom bi i Sabe pozavidio 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kod Hakana to nikada nije bilo upitno, on je i u Milanu imao zaista ogroman radijus kretanja, kao lijevo krilo se frajer znao vraćati do stopera po loptu.
Njegov problem je što ne može imati ulogu glavnog i jedinog kreativca, a to u Interu svakako nije, jer vi imate još nekoliko tehnički odličnih igrača.
Generalno je Inter veoma teško nadtrčati u većini slučajeva jer Hakan, Barela i Brozović su veznjaci koji mnogo rade i mnogo se kreću + Dumfries i Periša koji može jedno 180 minuta trčati na istom nivou

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 03 apr 2022, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Što se tiče Vlahovića, ja ne znam šta pojedini očekuju od njega, al trebaju biti svijesni da ovo nije FM.
Na žalost svih nas koji ne navijamo za Juve, lik će nam bojim se godinama kvariti raspoloženje.
Dao Bog da sam u krivu.
Na žalost svih nas koji ne navijamo za Juve, lik će nam bojim se godinama kvariti raspoloženje.
Dao Bog da sam u krivu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadtrčali su ih Bennacer i Tonali u dvije od tri utakmiceRaonffa je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:34Kod Hakana to nikada nije bilo upitno, on je i u Milanu imao zaista ogroman radijus kretanja, kao lijevo krilo se frajer znao vraćati do stopera po loptu.
Njegov problem je što ne može imati ulogu glavnog i jedinog kreativca, a to u Interu svakako nije, jer vi imate još nekoliko tehnički odličnih igrača.
Generalno je Inter veoma teško nadtrčati u većini slučajeva jer Hakan, Barela i Brozović su veznjaci koji mnogo rade i mnogo se kreću + Dumfries i Periša koji može jedno 180 minuta trčati na istom nivou![]()

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dušan je neko čije vrijeme tek dolazi. Došao je u Juventus koji je u fazi rekonstrukcije, te možda je mali problem što igra pod kontrolom trenera koji nije poznat po ofanzivnim manevrima. No, jednom kad se Juve ponovo vrati u vrh, a to će biti jako brzo i Dušan će sigurno ubirati plodove toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobro, oni su klasa iznadRomagnoli13 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:36Nadtrčali su ih Bennacer i Tonali u dvije od tri utakmiceRaonffa je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:34Kod Hakana to nikada nije bilo upitno, on je i u Milanu imao zaista ogroman radijus kretanja, kao lijevo krilo se frajer znao vraćati do stopera po loptu.
Generalno je Inter veoma teško nadtrčati u većini slučajeva jer Hakan, Barela i Brozović su veznjaci koji mnogo rade i mnogo se kreću + Dumfries i Periša koji može jedno 180 minuta trčati na istom nivou![]()
![]()

Ima li gdje ta statistika, ne mogu nigdje da nađem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bas je puno vremena proslo kad je Seria A bila ovoliko zanimljiva. Uzivam u svakom kolu i u skoro svakoj utakmici. Ovo veceras je bilo odlicno , a i Juve je zasluzio barem bod , ali ebg ne dobijes uvijek ono sto zasluzujes.
Pisao sam na temi Juventusa, sreca i znanje najčešće idu pod ruku, a Juventusu je ista debelo okrenula leđa, od utakmica koje su dobro odigrane do uzasnih povreda igrača i generalno neshvatljivo velike disproporcije penala u korist i protiv zadnje 3 godine pogotovo.
Juventus je u superkupu protiv intera primio gol u 120 minuti, protiv Villareala bio bolji pa primio tri gola, a i vcrs. A i lani je bilo pehova, od povreda do bar deset varom ponistenih golova, poklonjenog prolaska Portu (asitencija Bentancura, ono skakanje CR-a u zivom zidu), a i prije Lyonu (oba ispadanja zbog golova u gostima). U svim tim sezonama se igralo ili bez Dybale dobar dio sezone, ili bez Chiellinia, cekao se dugo Rabiot, cekao se Arthur pa operisao itd. Mislim da je vrijeme da se invertira to, ali najprije se sreca provocira strukom tj. dobrim mercatom.
Osjećaj je da je ovaj Juve i ove sezone mogao imati i vidljiviji rast, ali tek se od decembra i januara nekako to pocelo primjećivati. Ne bih rekao da se scudetto mogao uzeti, ali hipoteticki sa Chiesom i McKenniem na ovaj roster bi Juve bio tu negdje.
Najbitnije je urađeno vec, a to je odlazak Ronalda te ociscena ekipa od Ramseya, Kulusevskog i Bente, a Juve ima jako zanimljive mlade veznjake vec na raspolaganju sa Fagioliem, Mirettiem i Rovellom. To naravno nije dovoljno, ali takva lepeza mladih talenata je bolja nego trpiti pijavice koje su godinama stetu cinile.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne bih ja rekao da fula. To mu je u skladu sa kapacitetom
Evo ja sam pratio skoro svaku utakmicu i mogu potvrditi da ga od nove godine nema na terenu, izuzev par bljeskova. Pa i sinoć ništa nije odigrao osim postignutog gola iz ponovljenog penala. Al nemoj gledati šta ja mislim ipak jos nisam prežalio njegov odlazakImp je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:15Perišić, Škriniar, Bastoni i Hakan su ove sezone najkonstantniji igrači Intera. Hakan od trojca u sredini jedini nije imao oscilacije. Da imalo pratiš Inter znao bi to.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:10Šta je odigrao konkretno od decembra? Kao i u Milanu tokom 4 godine, isti igrač, nije napredovao niti milimetar. Šta će me boliti prelazak igrača kojeg je Milan zamjenio na dobar način drugačijim sistemom igre. Uostalom koliko "fali" Milanu vidi se tokom sezone.
Ne znam zašto te boli, ali očito te boli jer više puta pišeš kako je Hakan propo i kako ne igra ništa, a zapravo je ova serija loših rezultata najmanje do njega.

Il Club più titolato al mondo!
Ono kad su antijuve mediji objektivni (poređenje članaka nakon tekme iz prvog dijela sezone i sinoc).

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 apr 2022, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Od nove godine je malo oslabio istina. Al moras se postaviti u situaciju nas interista da nam nije Hakana igrali bi (Vecino,Gags, Stakleni Sensi, ili Vidal) znaci i sa jednom nogom za nas je onmuxa je napisao/la: ↑04 apr 2022, 04:51Evo ja sam pratio skoro svaku utakmicu i mogu potvrditi da ga od nove godine nema na terenu, izuzev par bljeskova. Pa i sinoć ništa nije odigrao osim postignutog gola iz ponovljenog penala. Al nemoj gledati šta ja mislim ipak jos nisam prežalio njegov odlazakImp je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:15Perišić, Škriniar, Bastoni i Hakan su ove sezone najkonstantniji igrači Intera. Hakan od trojca u sredini jedini nije imao oscilacije. Da imalo pratiš Inter znao bi to.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:10Šta je odigrao konkretno od decembra? Kao i u Milanu tokom 4 godine, isti igrač, nije napredovao niti milimetar. Šta će me boliti prelazak igrača kojeg je Milan zamjenio na dobar način drugačijim sistemom igre. Uostalom koliko "fali" Milanu vidi se tokom sezone.
Ne znam zašto te boli, ali očito te boli jer više puta pišeš kako je Hakan propo i kako ne igra ništa, a zapravo je ova serija loših rezultata najmanje do njega.![]()

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ali kakva "igra" Intera u drugom poluvremenu. Đenova 2.
Ali boli ih briga, tri boda su tu, i veliki zamajac u borbi za titulu, uz to i Juve odmakeli od iste.
Ali boli ih briga, tri boda su tu, i veliki zamajac u borbi za titulu, uz to i Juve odmakeli od iste.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kakvo pljuvanje po Vlahovicu sinoc, a lik je top top igrac, ono kad je okreno Skriniara jednim poteezom i sutira milimetar od gola da je uslo bi bio brutalan gol. Decku je tek 21 godina i siguran sam da ce vec iduce sezone biti najbolji napadac lige, osim ako ne dodje neka druga zvijerka (a sumnjam da hoce)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Mislim da je Bastonia okrenuo?Tritolone je napisao/la: ↑04 apr 2022, 10:02Kakvo pljuvanje po Vlahovicu sinoc, a lik je top top igrac, ono kad je okreno Skriniara jednim poteezom i sutira milimetar od gola da je uslo bi bio brutalan gol. Decku je tek 21 godina i siguran sam da ce vec iduce sezone biti najbolji napadac lige, osim ako ne dodje neka druga zvijerka (a sumnjam da hoce)
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nije, u pitanju je bio Skriniar.
Inace, ne treba tu nešto ubjedjivati par trollova, dio ovih sa EPL pdfa samo trolla i ne vjeruje uopce u to sto pise, a jedan dio ima averziju jer je momak iz Srbije.
Odlican igrač kojem je prag nevidjen, s 22 godine vec centralno dio projekta i prvi strijelac lige. Naravno da mu neke stvari ne leze i nisu iste kao u Violama, ali ce i to doci na svoje. Ono sto mu fali je iskustvo u donosenju nekih odluka; kada ići punom snagom, a kada igrati jednostavno. U zadnje vrijeme je igrao protiv Meriha, Bremera, Skriniara itd., sa svima je imao neke lošije odluke u smislu potrebe da se "tuce" kad ne treba, ali korigovati ce se to. Ipak se radi o boljim evropskim stoperima i općenito specifičnom ligom. U ligama iz koje dolaze ovi trolovi bi bio na 30 golova.
Svako poredjenje s Jovicem je bas ocajan pokušaj trolanja. Ono sto je najcrnje je da uvlace Dzeku ničim izazvani u diskusiju, a covjek ne znam da je loptu dotakao sinoć.
Inace, ne treba tu nešto ubjedjivati par trollova, dio ovih sa EPL pdfa samo trolla i ne vjeruje uopce u to sto pise, a jedan dio ima averziju jer je momak iz Srbije.
Odlican igrač kojem je prag nevidjen, s 22 godine vec centralno dio projekta i prvi strijelac lige. Naravno da mu neke stvari ne leze i nisu iste kao u Violama, ali ce i to doci na svoje. Ono sto mu fali je iskustvo u donosenju nekih odluka; kada ići punom snagom, a kada igrati jednostavno. U zadnje vrijeme je igrao protiv Meriha, Bremera, Skriniara itd., sa svima je imao neke lošije odluke u smislu potrebe da se "tuce" kad ne treba, ali korigovati ce se to. Ipak se radi o boljim evropskim stoperima i općenito specifičnom ligom. U ligama iz koje dolaze ovi trolovi bi bio na 30 golova.
Svako poredjenje s Jovicem je bas ocajan pokušaj trolanja. Ono sto je najcrnje je da uvlace Dzeku ničim izazvani u diskusiju, a covjek ne znam da je loptu dotakao sinoć.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako je to ono što si vidio, topla preporuka da prestaneš pratiti nogomet. Nije to za tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.