Koliko ćeš još puta napisati tu laž? Zar te baš toliko boli Hakanov prelazak? Ne brukaj se bezze.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:40Hakan nije ništa odigrao od nove godine. Očekivano. Tri mjeseca tokom sezone igra odlično i onda ništa.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 03 apr 2022, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fasizam i nacizam na stranu, ali ljudi pricate o momku od 22. godine.
Ustvari, 90% vas ovdje prica o sebi trenutno jer ste drkali na njega dok je u Fiori zabijao golove i mislili da ce isto tako biti bilo gdje. Svaki normalan covjek je mogao ocekivati ovo od Dusana i ko god je mastao da ce zabijati po 5 golova ima problema u shvatanju fudbala.
Da se vratimo, ima 22. godine.
Ustvari, 90% vas ovdje prica o sebi trenutno jer ste drkali na njega dok je u Fiori zabijao golove i mislili da ce isto tako biti bilo gdje. Svaki normalan covjek je mogao ocekivati ovo od Dusana i ko god je mastao da ce zabijati po 5 golova ima problema u shvatanju fudbala.
Da se vratimo, ima 22. godine.
Ja to godinama pricam. Koliko mi se ogadio da samo Juventus jos pratim. Fabrikovanje, namjestanje, fejk nekakvi rezultati, hajpovi, transferi. Doslovce, sve osim sporta.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ni atalanta ni juve nas ne ispostovase, nema druge neg pobjediti sve do kraja 

Mojom

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Iskreirao i promasio jeRaonffa je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:04Ma eto ja ti kažem da je sam sebi iskreirao jednu finu šansu, ne znam šta može bilo kakav napadač uraditi u onakvom bunkeru protivničke ekipe, pogotovo kad imaš sterilne i bezidejne saigrače iza sebe.

grakce publika, grakce klupa, igraci se bacakaju na najblazi kontakt.
navikli da im sudije serviraju pobjedu.
navikli da im sudije serviraju pobjedu.

Gori oni ili Bauern?TheChief je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:03Juve i veliki transferi.feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:58Necu ga gledat protiv Spezie i Bologne. Tu je mogo i Morata nije im on ni trebo.![]()
![]()
Kakva kombinacija.![]()
![]()
![]()
Moze i United u pricu.
Zadnja izmjena: Justin, dana/u 03 apr 2022, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Milan sutra na krcatom San Siru dobije, Juve više nema nikakve šanse za titulu.
Sljedeće 3 utakmice će puno toga odlučiti. Nakon toga će biti puno jasnije sve.
Sljedeće 3 utakmice će puno toga odlučiti. Nakon toga će biti puno jasnije sve.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Po današnjim nogometnim pravilima, penal jeste bio.
Morata ispao glup, u onakvoj situaciji fauliraš protivnika (spriječavaš da uopšte dođe do lopte), teško bi Dumfries išta napravio. Za Juve situaciju nisam vidio pa ako imaš, postavi baš me zanima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
A što se tiče suđenja, ne vidim vala da je bilo koja situacija u drugom poluvremenu trebala biti penal za Juventus.
Igrači Juventusa trudili su se u 2-3 situacije na silu dobiti penal, valjda računajući na neku kompenzaciju gdje sudija tone sve dublje i dublje sa svojim odluka, što nije nerijedak slučaj u Italiji, ali eto večeras Irati nije postupio tako što je svakako za pohvalu.
Prvo poluvrijeme nisam gledao i ne mogu komentarisati, ona situacija kod penala za Inter, ono se danas svira iako se slažem da je prestrogo, ali opet ponavljam dosuđeno je u skladu sa nekim novim fudbalskim pravilima.
Poslije sve što se dešavalo (ponavljanje i to) mislim da je po pravilima.
Igrači Juventusa trudili su se u 2-3 situacije na silu dobiti penal, valjda računajući na neku kompenzaciju gdje sudija tone sve dublje i dublje sa svojim odluka, što nije nerijedak slučaj u Italiji, ali eto večeras Irati nije postupio tako što je svakako za pohvalu.
Prvo poluvrijeme nisam gledao i ne mogu komentarisati, ona situacija kod penala za Inter, ono se danas svira iako se slažem da je prestrogo, ali opet ponavljam dosuđeno je u skladu sa nekim novim fudbalskim pravilima.
Poslije sve što se dešavalo (ponavljanje i to) mislim da je po pravilima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Nikad to na stranu... Dovoljno je vidjeti ko komentariše u negativnom kontextu i onda znaš koliko su ti komentari realni.
Čovjek sa 22 godine igra u Juventusu i igra odlično! Fašisti će vazda biti fašisti.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Milan bi bio glavni favorit da igraju samo protiv jačih ekipa. Dokle god im Spezije, Salernitane i slični uzimaju bodove, teško će do titule.saintpierre je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:02Obje ekipe smeće. Milan ostaje glavni favorit za titulu
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ubio nas Juve ali ovo nam se vratilo za onu utakmicu protiv Milana gdje smo nesretno izgubili i okrenuli trku za scudettom naglavačke. Sad smo ponovo u igri, nadam se na krilima ove pobjede zaredat niz pobjeda do kraja. Ako se ne varam imamo najlakši raspored
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta je odigrao konkretno od decembra? Kao i u Milanu tokom 4 godine, isti igrač, nije napredovao niti milimetar. Šta će me boliti prelazak igrača kojeg je Milan zamjenio na dobar način drugačijim sistemom igre. Uostalom koliko "fali" Milanu vidi se tokom sezone.Imp je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:05Koliko ćeš još puta napisati tu laž? Zar te baš toliko boli Hakanov prelazak? Ne brukaj se bezze.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:40Hakan nije ništa odigrao od nove godine. Očekivano. Tri mjeseca tokom sezone igra odlično i onda ništa.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 03 apr 2022, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ništa ovdje nije gotovo.
Milan ima bar duplo teži raspored od Napolija i Intera.
Milan ima bar duplo teži raspored od Napolija i Intera.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napoli ima Viole i Fiorentinu u sljedeća dva kola. Milan Torino i Genou. Inter Veronu i ne znam koga poslije toga.
Nema više lahkih utakmica. Niti jedna od ovih gore nabrojanih ekipa nisu lahak zalogaj.
Nema više lahkih utakmica. Niti jedna od ovih gore nabrojanih ekipa nisu lahak zalogaj.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ima li video igdje, slikama najmanje vjerujem kada su kontakti u pitanju.
-
- Kontakt:
Sad znas kako je nama bilo u prvoj utakmici kad vam mariani dosudi penal u 90 min za milovanje po nozi na vrh sesnesterca tako da u odnosu na vas penal ovo je penalcina svako gazenje po nozi je faul.
Pa dobro yebiga, nije robot da mu je svaki šut golenobarca je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:06Iskreirao i promasio jekad vec ono iskreiras ono i zabijas. Ali kako god jedna utakmica nije nikakva mjerilo, njemu se moze suditi tek na kraju naredne sezone, ova ne treba biti mjerilo.

Helem, nebitno, slažem se da jedna utakmica ne govori ništa i da mu treba suditi tek nakon što odradi jednu kompletnu sezonu u timu, iako ovo što sam ga ja gledao do sada, vidi se klasa, mada eto o tome neka sude moja braća Zebraši

A ipak se u kontekstu Vlahovića u Juventusu moraju gledati i saigrači, a i sama taktika Allegrija, jer Juventus se fakat pati i nije baš neka sredina za mladog napadača željnog golova i šansi.
Mada sa druge strane, izabrao je pametno jer je ostao u ligi koju poznaje, u velikom klubu koji ga je jedini mogao dovesti od svih klubova u Italiji.
Šta znam, iz moje perspektive ima i minusa i pluseva njegov odabir Juventusa, a na kraju će svakako vrijeme reći je li mu ovo bio dobar potez ili ne.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 4 gosta.