No sikiriki. Bit ce to (valjda) bolje kad se Vlahovic prikljuci ekipi.Italia je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:56Sistemski jedini nacin da sprijecis Juventus dominacije ponovo na djelu. Penali, odluke, kartoni i sve u odlucujucim trenucima. Sprdacina od kompletne utakmice gdje sve sto je mogao navuci Interu je navukao. Ali hajde, jos ova sezona ostala da se sirotinja raduje.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ali kakvi pokusaji da izbore penal
najmanji veliki klub u ligama petice
i zasigurno najciganskiji

najmanji veliki klub u ligama petice
i zasigurno najciganskiji
Novi Luka Jovic u najavi.
Da je Milinkovic Savic takav kvalitet, ne bi igrao u Laziu.
Srbi imaju par odlicnih igraca, no nemaju niti jednog vrhunskog kojeg su imali i Hrvatska (Modric, Mandzukic) i BiH (Dzeko, Pjanic. Ako neko pita za Pjanketa, pogledati sta je ostvario u karijeri).
Pa Vlahović je jedini i uradio nešto u drugom poluvremenu, sam sebi iskreirao onu šansu, pomjerio dečko kičmeni stub Škriniaru 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
@feniksptica
Jes, inače Juve dovodi krampe od igrača za te pare.
Imaš uvijek pikado za pratit'.
Jes, inače Juve dovodi krampe od igrača za te pare.
Imaš uvijek pikado za pratit'.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Haj sto se valjao dok je pokusa ao da iznudi 11m, to mogu razumiti
Zaslužena pobjeda što bi jedan kolega iz neprijateljskog tabora rekao, još veću draž dobija kad se vidi koliko su ovi zapeli da im se svira neki penal
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ma nista on nije uradio, ko ni svi napadaci na terenu. U obje ekipe napadaci smijesni, a pored toga dobra i zanimljiva utakmica, bar meni

-
- Kontakt:
Sta je se desilo kod penala za Inter, stao mu na mali prst i na kom minut pada. Udaranje rukom u lice je karton al kad igra Inter onda je dozvoljeno
Ova utakmica je pokazala da Vlahović nije ono kakvim se predstavlja dobar igrač ali ne i klasa.Imao je dosta prilika večeras i jedino šta radi je padanje i mahanje rukama prema sudijama čekajući penal.Ovo glorifikovanje Vlahovića me isto podsjeća na vrijeme SMS kad su ga dizali u nebesa.
Inače što se tiče same utakmice Juventus je najmanje zaslužio bod ali džaba sve kad su u napadu tanki.
Inače što se tiče same utakmice Juventus je najmanje zaslužio bod ali džaba sve kad su u napadu tanki.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ni krivi ni dužni s 3 boda iz Torina. Loša igra.
-
- Kontakt:
Obje ekipe smeće. Milan ostaje glavni favorit za titulu
- OldFashioned
- Kontakt:
Pričamo o igraču koji je još daleko od svog plafona, a tek su mu 22 godine i igra za Juventus.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Juve i veliki transferi.feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:58Necu ga gledat protiv Spezie i Bologne. Tu je mogo i Morata nije im on ni trebo.OldFashioned je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:57Idući put uzmi uzorak na 15 min. puno ti je 90.feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:56Konacno da pogledam Vlahovica i nista vise nije uradio nego Dzeko na zalasku karijere..

Kakva kombinacija.

Evo opet na ovom snimku penala za inter, pa ovo je stvarno smijesno. Fudbal definitivno postaje odvratan sport.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da se i sa tobom slozim jednom. Sad mi je jasno zasto se odlucio za ostanak u Italiji.Saurman je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:02Ova utakmica je pokazala da Vlahović nije ono kakvim se predstavlja dobar igrač ali ne i klasa.Imao je dosta prilika večeras i jedino šta radi je padanje i mahanje rukama prema sudijama čekajući penal.Ovo glorifikovanje Vlahovića me isto podsjeća na vrijeme SMS kad su ga dizali u nebesa.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma eto ja ti kažem da je sam sebi iskreirao jednu finu šansu, ne znam šta može bilo kakav napadač uraditi u onakvom bunkeru protivničke ekipe, pogotovo kad imaš sterilne i bezidejne saigrače iza sebe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Penal za inter je bio ali bio i za Juve. Idemo dajle,
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakvi pokusaji jadova u nadoknadi da se penal izvuce..
iskreno ocekivao sam da ce svirat, ali sreca nije niko nasjeo
Juve smjesan, inter los. Poprilicno sam siguran da nece osvojit i to je jedna velika velika sramota u ovakvoj konkurenciji

Juve smjesan, inter los. Poprilicno sam siguran da nece osvojit i to je jedna velika velika sramota u ovakvoj konkurenciji
Pa valjda posljedice od udarcaBobadilla je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:00Haj sto se valjao dok je pokusa ao da iznudi 11m, to mogu razumitial zbog čega se drži za vilicu sljedeći napad
Zaslužena pobjeda što bi jedan kolega iz neprijateljskog tabora rekao, još veću draž dobija kad se vidi koliko su ovi zapeli da im se svira neki penal

Iako sam navijao za remi, na kraju uze Inter zbog tog penala, ne znam cemu tolika frka, penal je i bio, Morata kao po obicaju ispada glup. De Liht zayebe i kad se ne nada i to je to.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.