Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sve pršti kad se sastanu prva dva favorita za Scudetto 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
I ne znam kako to sudija odlicno sudi, kad nije vidio penal ispred sebe (ocito gazenje) i kad je uspio u onoj guzvi vidjeti faul Hakana u napadu (tri puta gledas ponovljeni snimak i nisi siguran gdje je faul).
-
- Kontakt:
Dabogda jos tri penala izmislio samo zbog onog penala u prvoj utakmicu sto im je mariani dao onakav penal mi mosevac nebi dobio u kantonalnoj ligi i nebrinte prvi pad u sesnest navuce vam se penal
Pa i Loca je udario DDA i on je onda trebao na hladjenje.Padovan je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:54Pa ako cemo striktno tumaciti pravila, Lautaro je trebao na tusiranje u drugoj minuti. Obaj start je u svakoj drugoj ligi crveni, haman ubio covjek noga visoko kramponima u glavu.
Penal kada su ga pozvali je morao svirati, ovo dalje je cirkus.
Irati nije sancionisao nijednog igraca Intera, iako na svaku odluku skacu i kada je sve cisto .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jest jadni inter vazda osteceni ...i protiv Torina su bili ...jel vas stid bar malo ove sezone
Sa cim ga je porezao pametni ?santakuruz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:59Kakvim kramponima, u sta si ti gledao? Visoko podignuta noga ali uopste nije isao djonom ili kramponima. U kojoj bi to ligi bio crveni, daj mi samo kazi??Padovan je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:54Pa ako cemo striktno tumaciti pravila, Lautaro je trebao na tusiranje u drugoj minuti. Obaj start je u svakoj drugoj ligi crveni, haman ubio covjek noga visoko kramponima u glavu.
Irati nije sancionisao nijednog igraca Intera, iako na svaku odluku skacu i kada je sve cisto .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Andiamooo Juve 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Možda čak čakijom, ako malo bolje pogledaš usporeni snimakPadovan je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:03Sa cim ga je porezao pametni ?santakuruz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:59Kakvim kramponima, u sta si ti gledao? Visoko podignuta noga ali uopste nije isao djonom ili kramponima. U kojoj bi to ligi bio crveni, daj mi samo kazi??Padovan je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:54Pa ako cemo striktno tumaciti pravila, Lautaro je trebao na tusiranje u drugoj minuti. Obaj start je u svakoj drugoj ligi crveni, haman ubio covjek noga visoko kramponima u glavu.
Opticaru pod hitno.santakuruz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:13Možda čak čakijom, ako malo bolje pogledaš usporeni snimakPadovan je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:03Sa cim ga je porezao pametni ?santakuruz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:59
Kakvim kramponima, u sta si ti gledao? Visoko podignuta noga ali uopste nije isao djonom ili kramponima. U kojoj bi to ligi bio crveni, daj mi samo kazi??
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 03 apr 2022, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nego što se tiče situacije s kraja 1. poluvremena, po meni sve čisto. Penal je čist, ko je kriv Morati sto je glup.
I ponavljanje je opravdano.
I ponavljanje je opravdano.
Il Club più titolato al mondo!
Realno ako je svirao ovo faul bio je na liniji, mogao je komotno okrečit
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter ko Kaljari noćas. Inzaghi u potpunoj defanzivi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sad ce Siljo da upise asistenciju i da zavrsi miroljubivo remijem 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad čovjek go ne sruši haha
Dybala igračina!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Treba se dobro potruditi pa dovesti tri truta poput Vlahovica, Morate i Keana u napad.
Vlahovic pokazuje da je vrhunski napadac. Odlican igrac ni v od vrhunskog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.