Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Huleee
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Huleee » 04 feb 2011, 17:22

u barci su genijalci. daju eto"a (masinu za golove) i 40 miliona za ibrahimovica. i nama kaze lose poslujemo :lol:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 feb 2011, 17:23

Imamo prečih stvari za razmišljanje, a to je sudac u utakmici CSKA-liverpool.
CSKA LONDON vs LFC: According to the referees appointments page the ref is Andy Mariner.
As a referee, you get to officiate on various stadiums and grounds across the country, what would you say is the best ground you have visited?
Favourite ground is Goodison Park, home of Everton FC as you walk out to a wall of noise and the atmosphere is electric.

Ne mogu da vjerujem da nam sudi čovjek koji navija za Everton :twisted:
Ista situacija kao sa Weebom :twisted:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 17:37

Raul Meireles was today named the Standard Chartered LFC Player of the Month for January.

Potpuno zasluženo.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 feb 2011, 17:57

Čestitke Raulu!
Šta je ovo sa sudijom!? FA naravno dopušta to... :x :x

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 04 feb 2011, 19:01

U nedelju na Stamdord bridžu Tores bi upravo u duelu sa Liverpulom mogao da debituje novi klub. Španac kaže da neće slaviti gol ako ga postigne.

“Prvo treba da zaigram, zatim i da dam gol, ali gajim veliko poštovanje prema navijačima Liverpula i mislim da neću slaviti pogodak”.
;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 19:07

On samo na Anfieldu daje golove. :)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 04 feb 2011, 19:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:On samo na Anfieldu daje golove. :)
Upravo, nece on znati na SB. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 feb 2011, 19:15

Prvu utakmicu koju sam prognozirao otkako sam se prijavio na forum bila je Liverpool-Stoke
Rekao sam bice 2:0 za L'pool . Pogodio sam cak sam pogodio i jednog strjelca Suarez-a :D

Prognoza za mec protiv Chelsea je 1-2 za Liverpool

Gerrard , Suarez postizu pogodke s druge strane Lampard ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 feb 2011, 19:16

Andy Carroll: "Volim popiti, ali problemi su stvar prošlosti"

Jedna slika ponavlja se u mislima Kennya Dalglisha posljednjih dana. Vidi kako lopa pada s visine na dio terena ispred Kopa na Anfieldu gdje je prihvaća visoki napadač s brojem devet i konjskim repićem, imena Andy Carroll.

Kratka dodavanja i progiravanja će uvijek biti način na koji Liverpool igra dok je Dalglish na mjestu menadžera, ali i on zna kako raznolikost može samo pomoći. Kao tinejdžer je na Anfieldu, gdje je došao na probu, gledao Rogera Hunta. Partner u napadu mu je bio John Toshak. Kada je bio menadžer Blackburna, kupio je Alana Shearera. Kao igrač i kao menadžer, Dalglish je uvijek cijenio vrijednost klasičnog 'target-mana' kakav je Andy Carroll.

Sa brzim i pokretnim Luisom Suarezom u kombinaciji sa visokim i snažnim Carrollom Dalglish je dobio puno ubojitiji napad i sada samo mora pričekati da se Carroll riješi ozljede.

"Jedva čekam da ga vidim na terenu jer ga želim vidjeti u šesnaestercu ispred Kopa kako puca glavom. Volio bih pročitati misli braniča koji stoji pored njega čekajući da skoči i da ga Andy nadskoči." rekao je Dalglish.

Dalsglish je i ranije ostvarivao Carrollove snove, budući da je Škot bio menadžer Newcastlea dok je sadašnji engleski reprezentativac bio samo vlasnik sezonske ulaznice. Sada je u 22-godišnjaka sa jednim nastupom za reprezentaciju uložio 40 milijuna eura.

"To je puno novca." priznao je Carroll na konferenciji za novinare sjedeći točno nasuprot slike koja prikazuje Fernanda Torresa u dresu Liverpoola kako zabija gol. "Ja sam u Premier ligi zapravo samo pola sezone, ali to pokazuje koliko povjerenje Dalglish ima u mene i zbog toga sam ovdje, da se za to povjerenje odužim."

Kada je Carrollu spomenuto da je imao samo jednu godinu dana je Liverpool posljednji put osvojio ligašku titulu, intervenirao je Dalglish rekavši: "Dobio je snimku."

"Ovo je veliki klub i ja u njemu želim osvajati trofeje, kao što su ih osvajali tada. Menadžer je sjajan čovjek i odličan trener. Steven Gerrard je nevjerojatan. Sa menadžerom i igračima koje ima, znam da će Liverpool naći svoje mjesto." rekao je Carroll.

Jedno mjesto koje Carroll želi izbjeći jesu naslovnice žutog tiska, nakon što je u posljednje vrijeme nekoliko puta doživio javna poniženja. Prošlog listopada je kažnjen sa 1000 funti nakon što je priznao napad prilikom incidenta u jednom noćnom klubu u Newcastleu.

"Priznajem da volim popiti s vremena na vrijeme, ali to je način na koji sam odrastao, to je ono što jesam i zapravo to nemam namjeru promijeniti. Samo ću nastaviti igrati svoj nogomet, držati glavu prema dolje i činiti to u pravo vrijeme. Činio sam neke pogreške, ali to je sada iza mene. Bio sam na naslovnicama iz pogrešnih razloga, a kada sam nedjeljom putovao na utakmice čitajući novine na putu i gledajući sve te naslove... Svi u klubu i moji prijatelji i obitelj su znali da to nije istina. To mi nije smetalo." nastavio je Carroll i dodao: "Moja djevojka je već u Liverpoolu i tražimo stan."

Carroll definitivno ima potencijal za napraviti lijepu karijeru i u Liverpoolu i u Engleskoj ako se uspije držati podalje od problema.

"Svjestan sam da je pozornost sada usmjerena na mene. Tko god da je došao za ovoliki novac, novinari bi ga pratili okolo. Znam da će pratiti što radim, ali ja znam da mogu postizati golove i nositi se sa pritiskom javnosti. Postigao sam pobjednički gol protiv Arsenala."

Pritisak ne smeta Carrollu. Na St. James Parku je tražio slavni dres sa brojem devet kada je postao dostupan: "Znao sam ad je slobodan i znao sam da sam odradio dobru prethodnu sezonu u Championshipu. Zato sam pomislio da ću ga zatražiti. Gledajući Shearera dok sam bio još samo navijač, to je bio dres koji sam želio nositi."

Dalglish je s odobravanjem dodao: "To što je u Newcastleu uzeo dres sa brojem devet je znak snage i karaktera. On je dres sa brojem devet uzeo i ovdje, gdje je to pomalo poput ikone također, tako da se radi o hrabrom momku, sjajnom karakteru. On je dobar kao i bilo tko drugi tko može igrati za englesku reprezentaciju."

Engleski izbornik Fabio Capello je već dao do znanja kako vjeruje da bi napadački dvojac Carroll - Rooney mogao biti budućnost engleske reprezentacije.

"Ja se samo moram koncentrirati na svoje igre u Liverpoolu, a sve ostalo će samo doći na svoje mjesto. Ako dobijem poziv u reprezentaciju, to će biti sjajno. Ali, Liverpool je u ovom trenutku najvažniji." dodao je Carroll, koji još nikada nije igrao na Anfieldu: "Sjedio sam na klupi kad sam bio mlađi. Tadašnji menadžer Shearer mi je rekao da se skinem i uđem u igru, ali onda je Joey Barton dobio crveni karton i ja sam se morao vratiti na klupu."

Ipak, zbog dobrodošlice koja mu je pružena, Anfield već osjeća kao svoj dom: "Znam puno ljudi ovdje preko Kevina Nolana, Joeya Bartona i Ryana Taylora, tako da ovdje imam puno prijatelja koji su dolazili u Newcastle svaki tjedan. Volio sam Newcastle i navijače koje ima i ovdje sam došao kako bih imao nešto slično."

Dalglish je uvjeren kako će Kop brzo zavoljeti Carrolla: "Osim njegovih nogometnih sposobnosti, mislim da će on pridobiti navijače i svojom nevinošću, svojom mladošću. Oni će ga prihvatiti kao patka vodu. Oni se mogu vezati uz njega i prihvatit će ga kao jednog od njih."

Dalglish: Torres više nije bitan, on je povijest :lol:

- Svi smo u klubu razočarani načinom na koji nas je napustio Fernando Torres – kaže Kenny Dalglish, legendarni škotski menadžer Liverpoola...

Torres je formalni zahtjev za transferom u Chelsea podnio u petak, ostavljajući svom dotadašnjem klubu samo tri dana kako bi pronašao adekvatnu zamjenu. Na kraju je Torres prešao u Chelsea u transferu vrijednom 50 milijuna funti. Liverpool je, pak, za 35 milijuna u istoj valuti doveo Andyja Carrolla iz Newcastlea, a usto je novi član momčadi s Anfielda postao i urugvajski napadač i reprezentativac Luis Suarez, pristigao iz Ajaxa...

- Svi smo u klubu bili razočarani zbog Torresovog odlaska. Pogotovo zbog ''tajminga'' koji je odabrao za odlazak. No, Torres više nije bitan, on je za nas povijest. Ovaj nogometni klub je veći od svakoga i uvijek će ostati ono što jest. Klub i vlasnici su učinili sve kako bi Torres ostao, ali on je ipak otišao. Sada igra za drugu momčad i ta priča za nas je gotova. Najvažniji su oni koji su tu, u Liverpoolu – veli Dalglish.

Mascherano: Kada sam otišao iz Liverpoola, kao da sam nekoga ubio

Bivši Liverpoolov igrač, a danas član Barcelone, argentinski reprezentativac i kapetan ''gauča'' Javier Mascherano, osudio je klub s Anfielda zbog načina na koji je primio prelazak Fernanda Torresa...

Torresova izjava kako će sada igrati ''na vrhusnkoj razini'' zasmetala je članove i sipmatizere Liverpoola, jer implicira kako takvu priliku nije imao na Anfieldu.

Na to je reagirao i Mascherano, koji je prošlog ljeta prešao iz Liverpoola u Barcelonu.

- Nije me iznenadilo sve ovo što se događalo s Fernandom Torresom ovih dana. Kada sam ja odlazio iz Liverpoola, po nekim reakcijama sam imao osjećaj kao da sam nekoga ubio. Žalosno je što ljudi iz Liverpoola i novinari u takvim situacijama žele prikazati stvari kao da su igrači sami krivi što odlaze iz Liverpoola. A zapravo klub nije pokazao dovoljno interesa da ih zadrži - komentira Maschearno, te dodaje:

- Razgovarao sam s Fernandom. Reako sam mu da se ne mora brinuti zbog ničega, jer je dao najbolje od sebe igrajući za Liverpool.

Torres bi za Chelsea mogao debitirati u nedjelju na Stamford Bridgeu, protiv - Liverpoola.

Inače Mascherano odigra svaku 15-tu tekmu(i to kada Barca vodi 5:0). :lol:

Što se tiče izjave Carre najviše mi se sviđa ovaj dio:

Možemo filozofirati tko je bolji Torres ili Suarez ili, pak, Torres ili Carroll. No, zato ja znam da je Suarez u 100-postotnom izdanju bolji nego Torres u 50-postotnom. Mi upravo to imamo. Imamo gladne igrače Suareza i Carrolla i s njima ćemo napredovati. I stoga moramo biti zadovoljni. 8-)
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 feb 2011, 19:27

U Chelseau su brzo shvatili da je prodaja Torresovog dresa poput printanja novca
Petak, 04.02.2011.
Potrošiti 60 milijuna eura na sjajnog napadača sa problematičnim mišićima zadnje lože možda zvuči užasno i vrijedno još jedne žalopojke o užasima modernog nogometa. Ali, treba se zapitati je li to doista za osudu kada vam jednostavno printanje imena tog igrača na dresove omogućuje u najmanju ruku povratak tog novca.

Zaboravite trofeje i osvajanje naslova, vrhunski nogomet je danas biznis i sve se vrti isključivo oko novca.

Evo što kažu brojke:

Chelseaovo rekordno 60 milijuna eura vrijedno pojačanje je već kralj prodaje dresova: na jedan dres koji Liverpool proda sa imenom Andya Carrolla, Chelsea ih proda 250 sa imenom španjolskog napadača.

Potražnja za domaćim dresom Chelsea sa Torresovim imenom je trenutno 40% veća nego kada je prije tri godine stigao na Anfield.

Dresovi drugog Liverpoolovog pojačanja Luisa Suareza su 380% popularniji od Carrollovih, ali to je još uvijek 30 puta manje nego u slučaju Torresa.

Protekle dvije sezone dres sa Torresovim imenom bio je najprodavaniji u Engleskoj, popularniji čak i od onog sa imenom Cristiana Ronalda u sezoni 2008./2009., iako je postizao manje golova i nije osvojio nijedan trofej. A sudeći po činjenici da se njegovi dresovi u Chelseau prodaju 40% bolje nego u Liverpoolu, čini se kako je londonski klub već na dobrom putu da vrati uloženi novac.

Kad već spominjemo Ronalda, od travnja 2010. godine igrač koji je Real koštao 95 milijuna eura donio je prihod od 120 milijuna eura na prodaji 1,2 milijuna dresova sa svojim imenom samo u Madridu (ponavljamo: samo u Madridu, bez ostatka Španjolske i svijeta).

Naravno, Chelsea će ovu zaradu morati podijeliti i sa samim Torresom, budući da nogometaši danas zarađuju ne samo šutajući loptu nego i glumeći manekene, a uz to mu isplaćivati i ogromne mjesečne plaće, ali sa sigurnošću se može reći kako će 60 milijuna eura potrošenih na Torresa izgledati puno manje u isto vrijeme sljedeće godine.

Stoga, kada sljedeći put budete razbijali glavu time zašto klubovi daju tako velike novce za nove igrače, sjetite se njihovog marketinškog potencijala. A onda zabijte glavu u najbližu wc šolju i ispirite je dok ne počne sljedeća utakmica...

Očigledno da Carrollovi dresovi i nisu baš primamljivi. :x
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 feb 2011, 19:27

Izjava Torres-a . Najjbitnije sto je rekao je da nece slaviti ako dadne gol protiv Liverpool-a.

Hajde koda ce i dati :twisted:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 feb 2011, 19:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Raul Meireles was today named the Standard Chartered LFC Player of the Month for January.

Potpuno zasluženo.
Dobro je krenuo i u februaru :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 feb 2011, 19:54

reds je napisao/la:
Sto ne znaci da nece biti ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 19:57

Normalno da će biti veća prodaja dresova kada se zna ko je Fernando Torres. Znalo se za njega i kada je došao
iz Atletico Madrida ali vjerovatno 40% se više sada zna. :)

Uostalom, ne znam koliko je provjerena ta informacija. To što kažu za Carrolla je vjerovatno tačno ( ne znam baš je li na 250 jedan Carrollov ) jer je naravno raja pokupovala dresove Suareza koji je prije stigao kao veliko pojačanje. :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 20:03

reds_forever je napisao/la:
reds je napisao/la:
Sto ne znaci da nece biti ;)
Upravo to. Ja vjerujem da iz dana u dan broj prodanih devetki sve više raste. :)

shankley
Kontakt:

Post Postao/la shankley » 04 feb 2011, 20:31

A ko ima Torresov dres moze ga koristiti kao krpu za pranje prozora...ono stara malo uzme arfa,predje gore-dole a prozor se blista ;)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 04 feb 2011, 20:33

shankley je napisao/la:A ko ima Torresov dres moze ga koristiti kao krpu za pranje prozora...ono stara malo uzme arfa,predje gore-dole a prozor se blista ;)
I za brisanje gu*ice.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 feb 2011, 20:37

Henri: Tores je želeo u Čelsi

Vlasnik Liverpula Džon Henri je odao priznanje menadžeru keniju Dalglišu na rezultatima od kako je na klupi zamenio Roja Hodžsona, a pojasnio je i zbog čega je klub prodao Fernanda Toresa Čelsiju.

- Prerano je donosimo zaključke, ali u našem slučaju pokazalo se da smo bili veoma srećni sa povratkom Dalgliša. Nismo mogli da napravimo bolji izbor. Znam da je dugo bio u Liverpulu i svi imamo korist od njegovog povratka - rekao je Henri.

Odlalaskom Toresa je, kaže Henri, ispunjena želje fudbalera.

- Od početka smo govorili da je veoma važno da svi u klubu budu zadovoljni. I dalje težimo tom cilju. Nijedan igrač nije važnije od kluba. Ako ne žele da budu deo Liverpula, onda moramo da učinimo sve što možemo da pomognemo da ih prodamo u neki drugi klub - rekao je Henri.

Pominjala se i mogućnost selidbe Liverpula sa "Enfilda" zbog rekonstrukcije legendarnog objekta.

- Atmosferu koju pravi "Kop" je neprevaziđena. Bio sam zaista iznenađen kada sam prvi put bio na "Enfildu", jer smo čuli mnogo priča o tome da klubu treba novi stadion. Oduševio sam se kako "Enfild" izgleda. Bilo bi teško da se ponovi atmosfera sa na bilo kom drugom mestu - kaže Henri.

Benitez: Klupa Liverpula je moj san

Nekadašnji trener Liverpula rafa benitez ne krije da bi se rado vratio u klub sa "Enfilda". Španski stručnjak je letos napustio premijerligaša i preselio se u Inter, ali je posle samo nekoliko meseci dobio otkaz u italijanskom šampionu.

- Moj san je da budem menadžer Liverpula. Ali Keni Dalgliš je uradio veoma dobar posao i moram da sačekam. Nastaviću da gledam mečeve Liverpula, a ako me pitate da li bih u budućnosti voleo da ponovo budem deo kluba odgovor je, da. Pitanje je, ipak, da li će ponuda stići. Moram da krenem napred - poručio je Benitez, koji je na klupi "crvenih" sedeo od 2004. do 2010.

Španac se osvrnuo i na prodaju Fernanda Toresa Čelsiju za 50 miliona funti.

- Prošle sezone smo imali ponudu za toresa vrednu 70 miliona funti. Fernando je odličan igrač, i 50 miliona je mnogo novca, ali klub je mogao da zaradi još više - rekao je Benitez.

sportklub.info
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 feb 2011, 20:39

da je on bio menager stigla bi ponuda od 100mil funti, samo zbog njega

koji patetikus :roll:
nema potpisa

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 04 feb 2011, 21:00

ma pustite Torresa Liverpool je postojao prije njega i Liverpool ce da postoji poslije njega ;) nego nesto mi nije jasno zasto nema navijaca Chelsea da opet pisu kako ce da nas pobijede kao pred gostovanje na Anfieldu :lol:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.