English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nema policajca nigdje na mapi ove sezone. Prošlu je još na Brunu svršavao, pa je iole imao razloga biti tu. Svaka čast onim navijačims Uniteda, koji su barem povremeno tu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iduce dvije laksi protivnici u vidu Burnelya i Uniteda. Ocekujem minimalno 4 boda tu i da osigura opstanak.harry_90 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 17:26Dok je jos bio trener Celzija pisao sam da je Lampard los trener,tamo su me pojedinci napadali,lik ode Celzi osvoji ligu prvaka sa Tuhelom,koji nije ni zagrijao stolicu kako treba.. kako vidim Lampard vodi Everton u drugu ligu,veliku su gresku sa njim napravili.. dobar igrac,grozan trener![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Lakat u glavu, sudija posmatra, ni da pomisli prekinuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo je Tottenham gori od Utda izgleda. Zamisli yebeni Fabian Schar ti da gol iz slobodnog. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahaha joj ciganske utakmice sta je ovo
Šta Konte uradi od ove raspale ekipe, opasno me brinu pogotovo jer im je raspored komedija do kraja.
41:34
Kane je najkompletnija 9ka današnjice uz Benzemu. Strašno je koliko doprinosi igri u svim aspektima. Top klasa.
-
- Kontakt:
Anfield je, po mom mišnjenju, jedina utakmica u kojoj nismo favoriti do kraja sezone. Naravno, treba se i NLD odigrati, mislim da će biti postavljen pred zadnja dva kola. Dosta bi se toga moglo odlučivati u toj utakmici.
Kakav rasizam na utakmici newcastlea..nitko nece da čuva azijce i crnce
Imamo mi i United i Čelzi i Totenhem plus WH u gostima. Na sve to, Konte vs Arteta ti je isto Bajraktar dron vs Onaj dron sa klixa. Bit će gusto Bgmi.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 18:49Anfield je, po mom mišnjenju, jedina utakmica u kojoj nismo favoriti do kraja sezone. Naravno, treba se i NLD odigrati, mislim da će biti postavljen pred zadnja dva kola. Dosta bi se toga moglo odlučivati u toj utakmici.
Zamisli da je zavrsio u Cityu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ne igra Kejn presing, klupiro bi njeg Pep u trecem kolu
Da je igrao u Cityu zadnje 3 godine bio bi najveći od svih Engleza i mislim da bi komotno uzeo jednu Zlatnu loptu. O brojkama ne mogu ni zamišljati. I ne slažem se sa Brokulom. Mislim da je Kane velika radilica bez lopte + njegov pregled igre van 16 - nevjerovatan spoj za Pepa. To sam već govorio, a i dalje stojim iza toga, da je Kane došao u City, liga ne bi bila zanimljiva.
Bogam' Chelsea baš u tri horse rejs 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne bi bilo zanimljivo da je prešao u City.
Djeluje mnogo više motiviran u posljednje vrijeme. O fudbalskim kvalitetima nema smisla pričati. Za Lewandowskog je izmislio fudbal ali eto ima tu nesreću da je zaglavljen u Totenhemu pa nema trofeja.
Djeluje mnogo više motiviran u posljednje vrijeme. O fudbalskim kvalitetima nema smisla pričati. Za Lewandowskog je izmislio fudbal ali eto ima tu nesreću da je zaglavljen u Totenhemu pa nema trofeja.
Ma bi, potcjenjujes Liverpool. I jedan i drugi tim su propustili par pobjeda i poena. Sigurno da bi neke pobjede bile sigurnije i uvjerljivije, ali govoriti da ne bi bila zanimljiva liga nije fer prema Liverpulu. Gaze i jedni i drugi sve pred sobomPoligon10 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:04Da je igrao u Cityu zadnje 3 godine bio bi najveći od svih Engleza i mislim da bi komotno uzeo jednu Zlatnu loptu. O brojkama ne mogu ni zamišljati. I ne slažem se sa Brokulom. Mislim da je Kane velika radilica bez lopte + njegov pregled igre van 16 - nevjerovatan spoj za Pepa. To sam već govorio, a i dalje stojim iza toga, da je Kane došao u City, liga ne bi bila zanimljiva.
Ne mogu potcjenjivati ovakav Liverpool, vjeruj mi. Tu su odmah do Citya i sitnice odlučuju, ali kad bi se baš ova sezona uzela za primjer i City sa Kaneom..
Nekako mislim da bi City bio dosta komforniji sa puno jačim adutom u napadu od jednog Grealisha.

Trenutno korisnika/ca: HariTz, JayCatwright, Pablo11, Quartararo, Rosicky i 17 gostiju.