elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:26Sta da ti kazem, primiti pet od prvaka, primiti dva od zadnje ekipe na tabeli, gotov pa ista sramota. Usput neko uspije i pobjediti, dok drugi po pola godine neznaju za pobjedu i upitno kad ce doci pobjeda. Ja sam ti neki dan napisao, vjerovatno nisi povjerovao, da gubite u BN, da vam je okrenu ledja jedini covjek koji je mogao i htio pomoci, nek vam je bog na pomoci. Usput cudno vrijeme u Tuzli, April a - 19.Sky9 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:21elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:18
Simin Han, molicu... Oni se ogradjuju od nas, nemoj da narusavamo ugled grada Tuzle.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Fetivi mostarci iz begovskih familija i starih mahala na aparatima. Došli divlji i otjerali pitome 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Sobzirom da ne mozete slaviti svoje pobjede (ne mozete nikoga da pobjedite) jedino zadovoljstvu je da slavite Nase poraze. Zivio klub koji je oborio sve negative rekorde u BiH. Rece Said ne dugujete mu puno, nesto oko 50 milja, nije strasno, navikli ste da ste duzni, nije prvi a ni zadnji put.Sky9 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:31elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:26Sta da ti kazem, primiti pet od prvaka, primiti dva od zadnje ekipe na tabeli, gotov pa ista sramota. Usput neko uspije i pobjediti, dok drugi po pola godine neznaju za pobjedu i upitno kad ce doci pobjeda. Ja sam ti neki dan napisao, vjerovatno nisi povjerovao, da gubite u BN, da vam je okrenu ledja jedini covjek koji je mogao i htio pomoci, nek vam je bog na pomoci. Usput cudno vrijeme u Tuzli, April a - 19.
Tuzla City / Sloga Simin Han
elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:36Sobzirom da ne mozete slaviti svoje pobjede (ne mozete nikoga da pobjedite) jedino zadovoljstvu je da slavite Nase poraze. Zivio klub koji je oborio sve negative rekorde u BiH. Rece Said ne dugujete mu puno, nesto oko 50 milja, nije strasno, navikliste da ste duzni, nije prvi a ni zadnji put.Sky9 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:31elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:26
Sta da ti kazem, primiti pet od prvaka, primiti dva od zadnje ekipe na tabeli, gotov pa ista sramota. Usput neko uspije i pobjediti, dok drugi po pola godine neznaju za pobjedu i upitno kad ce doci pobjeda. Ja sam ti neki dan napisao, vjerovatno nisi povjerovao, da gubite u BN, da vam je okrenu ledja jedini covjek koji je mogao i htio pomoci, nek vam je bog na pomoci. Usput cudno vrijeme u Tuzli, April a - 19.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nemoj vise tusiti raju s toliko informacija, shvatit ce te neko ozbiljno.elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:36Sobzirom da ne mozete slaviti svoje pobjede (ne mozete nikoga da pobjedite) jedino zadovoljstvu je da slavite Nase poraze. Zivio klub koji je oborio sve negative rekorde u BiH. Rece Said ne dugujete mu puno, nesto oko 50 milja, nije strasno, navikli ste da ste duzni, nije prvi a ni zadnji put.Sky9 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:31elvirbaljic je napisao/la: ↑03 apr 2022, 14:26
Sta da ti kazem, primiti pet od prvaka, primiti dva od zadnje ekipe na tabeli, gotov pa ista sramota. Usput neko uspije i pobjediti, dok drugi po pola godine neznaju za pobjedu i upitno kad ce doci pobjeda. Ja sam ti neki dan napisao, vjerovatno nisi povjerovao, da gubite u BN, da vam je okrenu ledja jedini covjek koji je mogao i htio pomoci, nek vam je bog na pomoci. Usput cudno vrijeme u Tuzli, April a - 19.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Zato je Duda Ferguson odradio čudo prijelazni rok,-36opalaopala je napisao/la: ↑03 apr 2022, 12:46Oj filozofa , i kakve gluposti pričaš . Čovjek je imao prelazni rok za odradit a to šta će radit remont , preslagivanje , dopuna Itd .. koga boli qurac . Sad je Sarajevo na zimskom prelaznom dovelo pola ekipe , pa ni sličnosti nemaju sa prijašnjim trenerom , al treba naci izvlaku . Kad mu kazes kako jest , krene se vadit sa ne moguće vodit raspravu , standardno .DTzmu30 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 12:20Nažalost, s tobom je nemoguće voditi, koliko toliko, konstruktivnu raspravu.opalaopala je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:57
Znam , znalo se u 12 mjesecu da je on . Imao je zimski prijelazni rok . U zimskoj pauzi imali priključak za Europu i za kup .
Sportski pozdrav novokomponavnom klubu iz medjugroja , hdzovoj prciji . I poseban pozdrav za našeg bubnjara i vašeg osnivača
Isključivo jer ne znaš osnovne stvari/pojmove o nogometnu, prijelaznim rokovima i sl.
Inače zimski prijelazni rok služi za remont momčadi, preslagivanja ekipe, u zimskom prijelaznom roku imaš mogućnost dovoditi slobodne igrače, pojačanja, gradiš i stvaraš momčad, automatizme u igri, koju si preuzeo na polusezoni od kolege trenera?
Zapravo, ti samo pokazuješ da si opterećen i opsjednut i Jakirovićem i Zrinjom.
S tobom se čovjek može samo sprdati.
Neka mi oproste ostali forumaši, ovo je zadnji put da ću pitati @opalaopala:
Jel istina da se HŠK Zrinjski pojačao namjerno samo da FK Vehlež ne bude prvak?
Još ću ti jednom reci kad pravilno formulirao pitanje dobit ćeš odgovor , prva greška BHSK zrinski Medjugorje , druga greška FK Velež Mostar . Kad pravilo formulises dobit ćeš odgovor do tad dzaba pišeš . Bolje da pišeš kad ste promjenili N u NJ ,preko noći kao i klub za koji navijate .
Sportski pozdrav za Medjugorje
-
- Kontakt:
Joj Mašića 

-
- Kontakt:
Kako je fino vidjeti kako nekolicina "balijandera"zuri da cestita svaki uspjeh klubova iz para drzavne tvorevine HB....Pogotovo ovi Mandicevci iz općine Centar Sarajevo...a uša jadovi.
Čist penal za Posušje 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Joj penala hahahha
Al ovo je log ne mogu dva srpska ispast
Al ovo je log ne mogu dva srpska ispast
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Šta posušje radi željkanu, nisu istine. Karačić efekat 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Posusje kad kuci igra pretvori se u Bayern.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Svaku utakmicu u nastavku na guzove su dobili,tako ce i ovu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma kazna ide ubrzo za ovo
železničar RS !!!
Kad će neki naš klub tražiti 10 miliona za igrača
Beljo je oduševio i brojne skaute koji pohode utakmice u HNL-u, a posebno su zadovoljni bili ljudi koji taj posao odrađuju za klubove iz Bundeslige. Dugo se šuškalo kako je Beljo impresionirao predstavnike neimenovanog njemačkog kluba, a sada je na presici prije Hajduka isto potvrdio i Nenad Bjelica.
"Davali su nam četiri milijuna eura za njega, ali odbio sam, želim 10!" rekao je Bjelica novinarima kojima je prije toga otkrio kako se radi o njemačkom klubu, ali nije ga se odlučio imenovati, kao što i nije običaj, ali je na ovaj način poslao poruku koja se Nijemcima neće svidjeti. Morat će znatno dublje posegnuti u blagajnu ako žele dovesti Belju.

Beljo je oduševio i brojne skaute koji pohode utakmice u HNL-u, a posebno su zadovoljni bili ljudi koji taj posao odrađuju za klubove iz Bundeslige. Dugo se šuškalo kako je Beljo impresionirao predstavnike neimenovanog njemačkog kluba, a sada je na presici prije Hajduka isto potvrdio i Nenad Bjelica.
"Davali su nam četiri milijuna eura za njega, ali odbio sam, želim 10!" rekao je Bjelica novinarima kojima je prije toga otkrio kako se radi o njemačkom klubu, ali nije ga se odlučio imenovati, kao što i nije običaj, ali je na ovaj način poslao poruku koja se Nijemcima neće svidjeti. Morat će znatno dublje posegnuti u blagajnu ako žele dovesti Belju.
Hahahahahahahahahahahahahahaha Bože dragi izjave

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Los teren i u Posusju. Samo imaju sreće niti jednu domaću im kisa padala nije
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bhfanatic14, ristagrad i 26 gostiju.