NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2021/2022
Durant ih nosi na leđima, nemilice trpa i opet gube. Minut do kraja, vode Hawksi 3 razlike, koji očaj od ekipe. Simmons bi se trebao vratiti za PO, ali i to je upitno.
Trae ih uništio kad je trebalo.
Odradi ih majstor. Pazi kad opet odvuce Atlantu daleko u playoffu.emir18 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 03:22Imaju KD, nevjerovatan igrač, ali izgleda da Simmons neće baš pomoći sokoro.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 02:45Al bas su losi, sve nesto nazor polusavaju al bas sve lose, mogli bi Hawksi ovdje sa pobjedom doci na korak i do 7-me pozicije i utakmice kuci za 7-mo mjesto.
Kako god kontam da bi Cavsi na kraju nakon play ina mogli izvisiti za PO da ce to biti na kraju Hawksi i Netsi
Sa druge strane Trae užasno šutira ali i dalje vode.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kakva šabančina je kyrie čovjeće... 30 šuteva uzimaš ne mozes nista pogodit s druge strane imas u ekipi covjeka koji je 50 zabio na 70% iz igre i ti opet se zabijaš u reket šutaš neke floutere od tablu...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nemam ništa protiv da izbace Philu ili MiamiJustin je napisao/la: ↑03 apr 2022, 04:02Odradi ih majstor. Pazi kad opet odvuce Atlantu daleko u playoffu.emir18 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 03:22Imaju KD, nevjerovatan igrač, ali izgleda da Simmons neće baš pomoći sokoro.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 02:45
Al bas su losi, sve nesto nazor polusavaju al bas sve lose, mogli bi Hawksi ovdje sa pobjedom doci na korak i do 7-me pozicije i utakmice kuci za 7-mo mjesto.
Kako god kontam da bi Cavsi na kraju nakon play ina mogli izvisiti za PO da ce to biti na kraju Hawksi i Netsi
Sa druge strane Trae užasno šutira ali i dalje vode.![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kako 6 trica sveza gsw šta je ovo... sa -16 na +2 u 2 minute
Mogli bi netsi preko donjeg dijela žrijeba
Gobert je kriminalno precijenjen igrac. Sramota da francuski panj redovno uzima DPOY.
Za mene ce uvijek biti precijenjen iako ima masu pristalica koji brane njegov toboze veliki uticaj i opravdavaju sve te DPOY nagrade. Igrac sa tako ociglednim manama koje je jako lahko exposat pogotovo iole boljim timovima. Na kraju karijere ce po individualnim nagradama ispast jedan od boljih odbrambenih igraca sto je komedija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo ne znam koji lobi stoji iza njega.
Ovo je najveca sramota u historiji lige.3× NBA All-Star (2020–2022)
All-NBA Second Team (2017)
3× All-NBA Third Team (2019–2021)
3× NBA Defensive Player of the Year (2018, 2019, 2021)
5× NBA All-Defensive First Team (2017–2021)
Nadam se da kako vi dodjete do drugog mjesta i onda u prvoj rundi Boston-Atlanta.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Utah za 5 sezona (period u kojem on kupi sve nagrade) dobila 3 PO serije i ponovo ima ljudi koji ga brane. Zaista porazavajuca cinjenica.Brokula je napisao/la: ↑03 apr 2022, 05:07Za mene ce uvijek biti precijenjen iako ima masu pristalica koji brane njegov toboze veliki uticaj i opravdavaju sve te DPOY nagrade. Igrac sa tako ociglednim manama koje je jako lahko exposat pogotovo iole boljim timovima. Na kraju karijere ce po individualnim nagradama ispast jedan od boljih odbrambenih igraca sto je komedija

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- baboedindzeko09
- Kontakt:
taman da marcus strpa treya u zadnji dzep

Jordan Pool, igra odlično kako je Curry out.
Još jedan kandidat za MIP.
Još jedan kandidat za MIP.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Džaba KD i Kyrie kad su ostali smeće. Isto kao i kod Lakersa, samo su ovi još i povrijeđeni.
I dalje mislim da će kolektiv kao što su Bucksi ili Miami prije u finale nego Netsi ili Sixersi.
I dalje mislim da će kolektiv kao što su Bucksi ili Miami prije u finale nego Netsi ili Sixersi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze se porediti situacija BKN i LAL kad u role igraci u pitanju. LAL, s izuzetkom Monka i donekle THT, nema nikog ozbiljnog.I mladi Reaves se donekle bori.Sve ovo ostalo-jako lose ili potroseno da bi se imali konstantni rezultati.Bljesnu tu i tamo.
BKN, s druge strane, ima poprilicno dobre role igrace.Medjutim, cijelu sezonu, nikako da se kompletiraju.Evo i jutros se prica o porazu od ATL, a niko ne pominje da su nedostajali Brown, Curry i Dragic, da LMAa nema neko vrijeme. Na ovo sve izgleda da su MIllsu "otpali tockovi" jer su lika bas bas forsirali kad nije bilo Irvinga i Duranta, a zaboravili koliko ima godina i da je usao u sezonu bez odmora fakticki zbog Olimpijade.
Ako se ikako uspiju kompletirati za play in i barem malo svi uhvate neku formu, za njih nema limita.Sve je moguce.Medjutim, ako se to ne desi, mene ne bi cudilo da ispadnu i u play inu.
BKN, s druge strane, ima poprilicno dobre role igrace.Medjutim, cijelu sezonu, nikako da se kompletiraju.Evo i jutros se prica o porazu od ATL, a niko ne pominje da su nedostajali Brown, Curry i Dragic, da LMAa nema neko vrijeme. Na ovo sve izgleda da su MIllsu "otpali tockovi" jer su lika bas bas forsirali kad nije bilo Irvinga i Duranta, a zaboravili koliko ima godina i da je usao u sezonu bez odmora fakticki zbog Olimpijade.
Ako se ikako uspiju kompletirati za play in i barem malo svi uhvate neku formu, za njih nema limita.Sve je moguce.Medjutim, ako se to ne desi, mene ne bi cudilo da ispadnu i u play inu.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:16Ne moze se porediti situacija BKN i LAL kad u role igraci u pitanju. LAL, s izuzetkom Monka i donekle THT, nema nikog ozbiljnog.I mladi Reaves se donekle bori.Sve ovo ostalo-jako lose ili potroseno da bi se imali konstantni rezultati.Bljesnu tu i tamo.
BKN trebaju pored silnih igraca i trenera dovesti.a
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesi li gledao jutrosnju tekmu? Evo prvi priznajem da sam je gledao iz nekog polusna i da mi ne promakla ova serija GSW na kraju, ali ono sto sam upratio, nikako nije bilo da se Gobert ovdje nesto proziva. Svi znamo njegove mane kad protivnik odluci igrati nize petorke (da se razumijemo malo ekipa to moze vrhunski odraditi), ali kad to nije slucaj, njegov uticaj je vrlo lako uociti i itekako ga IMA.Evo i sinoc je odigrao jako dobru tekmu i to protiv ekipe koja mu je tradicionalno mozda i najtezi match up, jer svi protiv GSW moraju mnogo preuzimati i braniti sut za 3p. Nebitno ko im je na parketu, ljudi igraju isto i imaju sistem.Brokula je napisao/la: ↑03 apr 2022, 05:07Za mene ce uvijek biti precijenjen iako ima masu pristalica koji brane njegov toboze veliki uticaj i opravdavaju sve te DPOY nagrade. Igrac sa tako ociglednim manama koje je jako lahko exposat pogotovo iole boljim timovima. Na kraju karijere ce po individualnim nagradama ispast jedan od boljih odbrambenih igraca sto je komedija
Najveci problem UTA defanzivno nije Gobert i njegova nemogucnost da stalno efektivno brani perimetar (iako gotovo u pravilu odigra odlicno i tu ulogu protiv npr. Doncica koji je jedan od boljiih u ligi kad je u pitanju eksploatisanje missmatcha.O ovome je pisao i Lowe) vec upravo defanzivno PRECIJENJENA vanjska linija. Jos prosle godine u PO, kad su LAC izveli small ball, analize su pokazale da Gobert nije bio nista losiji nego li silni "blow by-i" koje je dopustila vanjska linija. Hajde da se napise i koja rijec o njima. Povredom i trejdom Inglesa, izgubili su i ono malo duzine na perimetru sto su imali. 4 igraca koja startaju oko Goberta (Conley, Mitchell, Bogdanovic, O'Neale) nit imaju visinu, nit imaju duzinu, nit imaju snagu da brane ijednu ozbiljnu ekipu na perimetru.A sva cetvorica imaju reputaciju u najmanju ruku solidnih defanzivaca.Bukvalno se oslanjaju na to da ce svaku njihovu gresku ispraviti Gobert.Kombinujuci to, sa njihovim stilom da sutiraju i pogadjaju mnogo trojki, dolazi se do uspjeha u RSu, jer prosjecne i slabije ekipe to ne mogu ispratiti, a takvih je 2/3 lige. Alii kad dodju jake ekipe, sa jakim krilima, a svi oni to imaju, u pravilu nastaju problemi.O tome i Gobert malo-malo pa govori u svojim izjavama za medije "kako niko ne moze ostati ispred svog igraca".
To mi potvrdjuje evo i sadasnja statisticka analiza jutrosnje tekme. Gobert gotovo 38min proveo u igri. 14p, 20 s i + 3 sa njim na parketu. Kompanija Mitchell, Bogdanovic i O'Neale- svi preko 30min na parketu i svi preko -20 dok su bili u igri...Zaista ne treba biti previse pametan pa vidjeti gdje je stvarni problem.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nash je klasicni MDA.Lopta stalno u rukama najboljih igraca i gazi ih velike minute. Sistem ne postoji.Sistem su najbolji igraci.lumani je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:45NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:16Ne moze se porediti situacija BKN i LAL kad u role igraci u pitanju. LAL, s izuzetkom Monka i donekle THT, nema nikog ozbiljnog.I mladi Reaves se donekle bori.Sve ovo ostalo-jako lose ili potroseno da bi se imali konstantni rezultati.Bljesnu tu i tamo.
BKN trebaju pored silnih igraca i trenera dovesti.a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.