FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije izgleda do Zizovica,vec do ovih starleta.. bitnije je kod Erica napravit kikice i farbat se u plavo,Abidu cuclat nargilu i glumit frajera po stupinama,kao i ostalim starletama..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Cuj izgleda

Pa momci ne znaju osnove fudbala a ovdje ste ubjedjivali da imamo šlifa vec nas Ziza pomuti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Predragovic je najvece zlo Tusnja, tog kvazi igraca smislit ne mogu, a uzima mjesto svakome kome stigne samo da igra.
Divim se trenerima na njegovom forsiranju.
Divim se trenerima na njegovom forsiranju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo ovog gore veleznalca.
Ekipu koja je za 6-7. pozicije u ovakvoj ligi je uništio majstor iz rogatice. Trebat će vremena da se vrate neke stvari na svoje mjesto.
Ispasti nećemo, i ne smijemo.
Ekipu koja je za 6-7. pozicije u ovakvoj ligi je uništio majstor iz rogatice. Trebat će vremena da se vrate neke stvari na svoje mjesto.
Ispasti nećemo, i ne smijemo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Davno je to bilo kad je Cakić dobio batina Treba otiči na trening i manekenima očitati bukvicu ako Veleža ne pobijede nek skinu dresove a platu ionako nisu zaslužili i marš sa Tušnjaklasik je napisao/la: ↑02 apr 2022, 15:442:0
Kad ti nemas muda i navijace pa da iz sacekas i u gace ih skines, sve sto imaju Slobodino na sebi da skinu, pizdurine jedne, al nek se piju pive, nek se puse nargile.
Dzenise znas se bunit i trazit momka koji te sliko kako pijes pivo i poslo upravi, a sastavit se ne mozete
Ubaciti juniore do kraja jer garant nečemo ispasti
Nije prvi put da nas Radnik otrese, i kada smo bili medju najjacima u drzavi ljudi nas silovali...
Pomaka ima, zabili smo gol, uputili par suteva u okvir, ja zadovoljan.
3 boda protiv Veleza su moranje. Nema ovo ono. MORAS
Pomaka ima, zabili smo gol, uputili par suteva u okvir, ja zadovoljan.
3 boda protiv Veleza su moranje. Nema ovo ono. MORAS
Radnik je i tad iamo vrlo dobru ekipu,tad su igrali Jakovljevic,Memisevic,Hodzic,Peco,Bradonjic Besirovic,Secerovic,Sreckovic i u spicu Obradovic

Znam da smo svi razocarani i ogorceni ali valja zbiti redove i protiv Veleza dati maksimalnu podrsku ali i igraci se moraju bacati na glavu u prevodu ginuti na terenu.Velez mora pasti.
vazda ista prica.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Kako samo nemamo srece kada su u pitanju igraci. Kenin se nakon povratka u prvih 11, dobre utakmice u Sirokom i danas u Bijeljni do povrede, gdje je igrao bez greske, povrijedi i zaradi 4 sava na glavi. Mali Harun pokaze da je puno bolja opcija na desnom beku od Osmica, koji je totalno van forme, isto se povrijedi i to cak puno teze neko Kenin, valjda je slomio kljucnu kost... Uglavnom brz oporavak nasim momcima. Po meni, trenutno, dvije najbolje U21 opcije
Volim tebe, više od sebe
Nikad poraz samo lekcija i borba za opstanak godinama
Klub nazalost nema buducnosti bez privatnog kapitala sto se vidi i ove sezone..

Klub nazalost nema buducnosti bez privatnog kapitala sto se vidi i ove sezone..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Pavlović, Mandić (Rudar)
Mekić (Željezničar koji znamo u kakvom je fin. stanju)
Gavrić (sezonu prije bio u Olimpiku)
Svi ovi igrači su na ljeto bili jako jako blizu nas a eto nismo ih doveli, zbog možda par hiljada mjesečno ukupno. O zimskom transfer roku i sličnim situacijama da ne pričam. Zakazali su oni zaduženi za transfer politiku, prvo na ljeto a onda i na zimu, to je moje mišljenje. S ovim igračima bi bili hit.
Mekić (Željezničar koji znamo u kakvom je fin. stanju)
Gavrić (sezonu prije bio u Olimpiku)
Svi ovi igrači su na ljeto bili jako jako blizu nas a eto nismo ih doveli, zbog možda par hiljada mjesečno ukupno. O zimskom transfer roku i sličnim situacijama da ne pričam. Zakazali su oni zaduženi za transfer politiku, prvo na ljeto a onda i na zimu, to je moje mišljenje. S ovim igračima bi bili hit.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Govedraci, Zec, Stanojevi..predug je spisak, ali ovim je zao dati marku vise. I onako po gradu pricaju kako ih iscijedi Sloboda, a daju na godisnjem nivou svojih para kao Azmir na desetodnevnom. ALi eto njih oguli rupa bez dna, njega nije gulila i cijedila. Jednostavno ili volis nesto ili si tu po zadatku.
Spaha je jucer imao energiju veliku, zelju stvarno da se nesto desi, ali ne mozes kad su igraci reagovali tek kod 2-0. Zasto, to ih trebaju navijaci pitati, jer krajnje je vrijeme da se uozbilji. Kad hoce, kad nadju motiv, jucer se na momente vidjelo da mogu. Zasto nece?
potrebno je adresirati problem na pravu adresu dok nije kasno, inace cemo i Spahu izgubiti.
ove povrede se nazalost desavaju kad najmanje treba, ali o tome sam i pisao , previse smo mi srece imali zadnje 2 godine, sve sto je moglo posrecilo nam se. Cak smo i sad imali srece, Vico nas spasava u 96.minuti. ali ako krene nizbrdo onda se problemi samo gomilaju.
opet treba biti i iskren, ovo je strasno limitiran sastav, koji kad izadje na teren bez tri najvaznija igraca (Jusic, Balic i neupotrebljivi Said) nema sta da trazi protiv bilo koje ekipe u PL. Ostatak jednostavno nije dorastao bez njih, nama su ta tri igraca pola ekipe. Jusic drzi sve nazad, Said samo kad stoji na terenu mi smo druga ekipa, a i taj Balic iako nije neki vanserijski igrac za tri klase je kvalitetniji od nasih ostalih veznjaka, u oba pravca.
Spaha je jucer imao energiju veliku, zelju stvarno da se nesto desi, ali ne mozes kad su igraci reagovali tek kod 2-0. Zasto, to ih trebaju navijaci pitati, jer krajnje je vrijeme da se uozbilji. Kad hoce, kad nadju motiv, jucer se na momente vidjelo da mogu. Zasto nece?
potrebno je adresirati problem na pravu adresu dok nije kasno, inace cemo i Spahu izgubiti.
ove povrede se nazalost desavaju kad najmanje treba, ali o tome sam i pisao , previse smo mi srece imali zadnje 2 godine, sve sto je moglo posrecilo nam se. Cak smo i sad imali srece, Vico nas spasava u 96.minuti. ali ako krene nizbrdo onda se problemi samo gomilaju.
opet treba biti i iskren, ovo je strasno limitiran sastav, koji kad izadje na teren bez tri najvaznija igraca (Jusic, Balic i neupotrebljivi Said) nema sta da trazi protiv bilo koje ekipe u PL. Ostatak jednostavno nije dorastao bez njih, nama su ta tri igraca pola ekipe. Jusic drzi sve nazad, Said samo kad stoji na terenu mi smo druga ekipa, a i taj Balic iako nije neki vanserijski igrac za tri klase je kvalitetniji od nasih ostalih veznjaka, u oba pravca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne kontam ovo, vico nas spašava u 96. minuti.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:44Govedraci, Zec, Stanojevi..predug je spisak, ali ovim je zao dati marku vise. I onako po gradu pricaju kako ih iscijedi Sloboda, a daju na godisnjem nivou svojih para kao Azmir na desetodnevnom. ALi eto njih oguli rupa bez dna, njega nije gulila i cijedila. Jednostavno ili volis nesto ili si tu po zadatku.
I da, ne slažem se za igrački kadar. Pa npr. ovaj Hadžić je prije samo godinu u mdk bio među top3 napadača lige. A vidi ga sad.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
veliki uticaj na igra Hadzica je imao Hiros,ne mozemo predit Hirosa sa Predragovicem,ili nekim drugim igracem na toj poziciji..+mladost je igrala od noge do noge..Sky9 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:53Ne kontam ovo, vico nas spašava u 96. minuti.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:44Govedraci, Zec, Stanojevi..predug je spisak, ali ovim je zao dati marku vise. I onako po gradu pricaju kako ih iscijedi Sloboda, a daju na godisnjem nivou svojih para kao Azmir na desetodnevnom. ALi eto njih oguli rupa bez dna, njega nije gulila i cijedila. Jednostavno ili volis nesto ili si tu po zadatku.
I da, ne slažem se za igrački kadar. Pa npr. ovaj Hadžić je prije samo godinu u mdk bio među top3 napadača lige. A vidi ga sad.
Govedarica, zec, stanojević = isluženi igrači, vuku povrede, a nisu jeftini. Hvala 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
E pa to je to. Ja o tome i pričam. Debil iz rogatice je oskatio mnoge igrače u ovom timu, pa igraju na mnogo nižem nivou od njima mogućeg.admirrx je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:57veliki uticaj na igra Hadzica je imao Hiros,ne mozemo predit Hirosa sa Predragovicem,ili nekim drugim igracem na toj poziciji..+mladost je igrala od noge do noge..Sky9 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:53Ne kontam ovo, vico nas spašava u 96. minuti.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 11:44Govedraci, Zec, Stanojevi..predug je spisak, ali ovim je zao dati marku vise. I onako po gradu pricaju kako ih iscijedi Sloboda, a daju na godisnjem nivou svojih para kao Azmir na desetodnevnom. ALi eto njih oguli rupa bez dna, njega nije gulila i cijedila. Jednostavno ili volis nesto ili si tu po zadatku.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on njih nista uskratio. Momak nema veze iza sebe, on bez veznjaka ne moze doci do izrazaja. Problem je nasih sto dovedu tri igraca i kaze imamo dobru ekipu. A to sto druge ekipe imaju 20 takvih to nikom nista. Nemamo ni sirinu, a i stalno neka djeca igraju.
I onaj Rudar sto je zadnji ima neke igrace sto su igrali kod Azmira, u Mladosti i drugim ekipama proslih sezona pa sta im vrijedi. Imaju Sadikua sto je bolji od svih nasih defanzivaca i imaju Hodzica sto je Xavi za nase veznjake i onog crnca u napadu pa su zadnji opet.
I onaj Rudar sto je zadnji ima neke igrace sto su igrali kod Azmira, u Mladosti i drugim ekipama proslih sezona pa sta im vrijedi. Imaju Sadikua sto je bolji od svih nasih defanzivaca i imaju Hodzica sto je Xavi za nase veznjake i onog crnca u napadu pa su zadnji opet.
Joj sve stručnjaci u pm. Pa pogledajte da je isti debil iz rogatice vodio zrinjski, i ništa bolje nisu igrali od nas trenutno. Koliko puta moram to ponoviti???
Odje.bali ga za sva vremena, lik ne zna jednostavno. Mislim da nisu imali goreg trenera, i to oni kažu za njega.
Odje.bali ga za sva vremena, lik ne zna jednostavno. Mislim da nisu imali goreg trenera, i to oni kažu za njega.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.