FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suljicu meni samo nije jasno sto im izbacujes loptu u situaciji gdje mozes stvoriti 100% sansu.Zar si fkt toliko ogranicen?Karinu bi on tebi izbacio yebali te oni.Nek mu opadne noga boli te qurac zabij gol yebao vas fair play mrtvi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 apr 2022, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma drug mozes ti to pisati svaki dan 20 tekstova, takve ljude boli qrac... ko im sta moze, jedino kakav jaci bojkot da se uradi.Torino je napisao/la: ↑02 apr 2022, 15:59Za to postoji istraživačko novinarstvo, koje je svemirski brod za novinare pogotovo ovog portala. Sve se to istraži. To se čita i to su bumovi, a ne copy paste postova raje sa foruma i stavljanje upitnika. I onda kad se nešto obistini kažu kako je naš portal prvi pustio informaciju. Sve nam je nakaradno, čast izuzetcima koji da jedva šta i izbace od ovih amatera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Djokanovicu hajde ti na Pale, pravi si drvosjeca, ubio se za pilane. Lik veze nema
Tanko je ovo u drugom, mijenjati pod hitno
- f0rest1946
- Kontakt:
Joj terena i qrcine
Pretanko je ovo sve. Leotar prelos a mi ovakvim levatima ne možemo dati go
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Čataković uz gol koji je dao, nije se vidio na terenu, al dobro mora i to neko znati
Jel nama Merso, Heba i Cmilja ulaze da nas vade, teska je to situacija
Mislim da će ovo mnogo bolje funkcionisat sa Šećerovićem i Kapićem u veznom redu
0 bodova
Po ko zna koji put vracamo kone u zivot i dajemo im vjetar u leđa, prvo porazom na derbiju a onda i na tebeli
Po ko zna koji put vracamo kone u zivot i dajemo im vjetar u leđa, prvo porazom na derbiju a onda i na tebeli
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Od ovog hebibovica nikakva korist
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva imena imamo na terenu a igra 0.
Krle zadužio kapitensku na zagrijavanju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Slazem se
Joj hebibovica sad i doktora glumi. Koji je ovo kreten isto ko na derbiju miluje zeljine igrace kad padnu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, Google Adsense [Bot], Jadnimi, James1987, juka55, KarloIvandic, laznokrilo, Proximic, USB i 57 gostiju.