Bodul ni po čemu ne moze upasti u prvih 11, Rifet mozda.
Bar ja tako mislim.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bodul ni po čemu ne moze upasti u prvih 11, Rifet mozda.
Kapic mozda i moze igrati, a sto se tice Bodula on trenutno moze igrati max pola sata, a i tad je hendikep sto se tice trke.
Po meni obrnuto, Kapic ni po cemu ne zasluzuje, Bodul bi mogao donijet neki vic u igri, al nema veze. Ne mogu svi ni igrat, jaka i siroka klupa je itekako vazna.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 apr 2022, 14:01Bodul ni po čemu ne moze upasti u prvih 11, Rifet mozda.
Bar ja tako mislim.
Bodul pored Avrama ? Teško, a Dal ima dobar status kod Vasoskog.napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 14:02Po meni obrnuto, Kapic ni po cemu ne zasluzuje, Bodul bi mogao donijet neki vic u igri, al nema veze. Ne mogu svi ni igrat, jaka i siroka klupa je itekako vazna.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 apr 2022, 14:01Bodul ni po čemu ne moze upasti u prvih 11, Rifet mozda.
Bar ja tako mislim.
Sve i da je pola sata opet bolje njega imati na klupi za to vrijeme nego 90 posto danasnje klupe.
Nisu uopšte u rosteru Kapić i Bodul ??miky_hz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 14:22Sve i da je pola sata opet bolje njega imati na klupi za to vrijeme nego 90 posto danasnje klupe.
Za Kapica mi je cudno sto nije u rosteru samo zbog toga sto je on sa trenerom najavio utakmicu.
Ono moje misljenje generalno bolje na klupi imati Kapica i Bodula nego Velkoskog i Kobiljara ili tako nekog.Realno je ocekivati da ti ova prva dva mogu donjeti vise ako im das neku sansu sa klupe.
Hvala PantoPantelija je napisao/la: ↑02 apr 2022, 13:27Zasluzeni.
Jovasevic jako dobar lijevi bek, po meni vwc treba dobijati priliku. Šutkovic isto top talenat sto se golmana tiče. Zna nogom igrati mozda i najbolje od dosadasnjih golmana. Bjelonja je malo pao ali je cininse prije godinu zabio preko 30 golova dok je bio u kadetima (mozda fulam). Talha je po meni ovdje najveci potencijal. Ako neko ima vremena otici pogledati u19 (ako je sa u19) kakvu kontrolu lopte i driblinge ima to je nevjerovatno. Samo da nnastavi napredovati.
Mulalić je bek, iz Bužima( lacoste) isto veliki potencijal po meni. Hamza ljukovac je neka kopija hamze čatakovića. Samo brži od njega.
I na kraju pramenković, lijevo krilo, moze i na 10ku, eksplodirao ove sezone u kadetima, samo da nastavi tako.
Uglavnom, odabir je ok, nema zamjerki.
zato što društvene mreže vode nesposobni... niti sastava nema niti obavijesti o tome što prvotimca Kapića nema a za Bodula ni da ne pričamo to se nikad neće ni saznatJavierBosnia je napisao/la: ↑02 apr 2022, 14:3520 min do pocetka utakmice
Na drustvenim mrezama sastav jos nije objavljen. Zasto?
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 27 gostiju.