legenda reala je napisao/la:ma nije ko vama ,ali nem veze Krstić nije u top 3
malo smo se zajebavali i sad odo ,haj pa se čujemo ,NBA stručnjaku![]()
![]()
![]()
pozz kladionicaru najbolji na forumu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:ma nije ko vama ,ali nem veze Krstić nije u top 3
malo smo se zajebavali i sad odo ,haj pa se čujemo ,NBA stručnjaku![]()
![]()
![]()
Uzivajte dok mozete!Megamon je napisao/la:Valjal novi avatar![]()
![]()
Cujemo se veceras,valja izdrzati sedam casova![]()
Jadan je Red Bull Salzburg.Zagor je napisao/la:nisam znao za ovaj podatak da su navijači osnovali klub nakon što je klub Austria S. 2005. promjenio ime u Red Bull Salzburg:
SV Austria Salzburg is an Austrian association football club, based in the city of Salzburg. The club was formed in 2005 by some of the supporters of the original SV (Austria) Salzburg after it was renamed FC Red Bull Salzburg by new owners who also changed the club's colours from its traditional violet and white to red and white. The club started participation in the seventh tier of Austria's national league system in 2006, but has risen following four successive championships to the third tier, Regionalliga West.
mogu ja ali to nemoras raditi...idi na imageshack.us i uploaduj sliku , izaberi velicinu i onda kopiraj direct link u profil postavke gdje pise link avatara...i to je to..B0SANAC je napisao/la:Moze li mi iko ovu sliku kao avatar editirati (Minimalno 100 x 100, 6kB), ali da ne bude premalena.
ma nema na cemu ...B0SANAC je napisao/la:Hvala ti puno Villa.
Ziv bio![]()
..hahahahEmir_ZENICA je napisao/la:Dodjem u supermarket hocu bransno uzet,kad nema,kaze nestalo...da i ovo vidim...navalio narod na brasno
Skuplja hljeb, ne isplati se kupovati. Bolje se prihvatiti brašna i sam sebi praviti.Emir_ZENICA je napisao/la:Dodjem u supermarket hocu bransno uzet,kad nema,kaze nestalo...da i ovo vidim...navalio narod na brasno
slazem se , sve je skuplji i skuplji...vise se isplati praviti domaci...OTNYS_YNWA je napisao/la:Skuplja hljeb, ne isplati se kupovati. Bolje se prihvatiti brašna i sam sebi praviti.Emir_ZENICA je napisao/la:Dodjem u supermarket hocu bransno uzet,kad nema,kaze nestalo...da i ovo vidim...navalio narod na brasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.