To umijece treba biti normalna stvar moj dobri. Nasi ljudi su izuzetak.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Aljegri, out!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E ovdje se slazemo. Treba biti.VelaHavle je napisao/la: ↑31 mar 2022, 23:04To umijece treba biti normalna stvar moj dobri. Nasi ljudi su izuzetak.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Mi cemo haman ove sezone imati manje bodova nego sa pirlom, a pirlo jos dva trofeja uzeo i opet otkaz dobio....
A ovaj ostaje
A ovaj ostaje

- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo će biti dres ipak, footy headlines kaže zvanično...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Prvoaprilska šala?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Njegova sekta misli da igramo dobro, da su rezultati ok, te da idemo u pravom smjeru.
Klub pocinje veliki remont s De Sciglievim potpisom, ceka nas divna buducnost, prelijep fudbal, i mnogo trofeja poput bajramskog turnira.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Poslušao sam press Allegria, otprilike uvijek ista dosadna pitanja i generalno genericki odgovori.
Chiellini i Sandro su oporavljeni i startaju. Zakaria oporavljen, ali ce vidjeti da li pocinje, Bonnuci na klupi, ali jos nespreman, Berna moguće počinje (ovo je nejasno jer se pogubio skroz), Dybala takodjer moguce pocinje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Allegri je zezao novinare da nece pogoditi startere i mislim da jeste aludirao da ce svi iz napada startati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Najbolje bi bilo da iznenadi sviju i krene u napad od prve minute 
Dobro je sto ce se nareda dva kola igrati svako 7 dana, pa bi se do Viola mogli vratiti svi u potpunosti, osim Chiese i Amera.

Dobro je sto ce se nareda dva kola igrati svako 7 dana, pa bi se do Viola mogli vratiti svi u potpunosti, osim Chiese i Amera.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta je ovo "Lapo presidente" ,nmg naci nigdje konkretno ali kao Elkan gura brata svog da preuzme Juve umjesto Agnelia . Ima li neko vise info za ovo?
Vidim da je intezivirano od prije dan dva ,i da su parolu navijači postavili pred sutrasnji meč baš tu. Izgleda da je Elkanu malo dpsadio način vođenja kluba ,mozda dođu i neke promjene
-
- Kontakt:
Agnielli je pogubio konce, al nemoj bogati da ni jedan elkan preuzima vodjenje kluba..
#ALLEGRIOUT
Hoćemo ih poderati k'o šarov loptu 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Nakon poraza Atalante ide sigurica na X, a odlicna prilika da se odigra utakmica gdje nemas mnogo sta za izgubiti.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina