oov je prepotentno u najmanju ruku ti bih velesilu napravio a imamo kloceve na klupi tipa branimir tulic koji ne zna osnove fudbalaadnan_hz je napisao/la:ma Tno penzija, Klose cas igra cas ne igra, Podolski nije klasicni napadac.. tako ako se ovaj nas pokaze moze uletiti.. jebote bice 3 bosanca u prvih 11 bayerna hehhe... salihovic, miske i hajdarovic....MentalitaUltras je napisao/la:Za tog Hajdarevića sam čuo da je Momak razvalio cjelu 3 . Švabsku Ligu
Ali ipak momak ima 24 Godine ..
Nadam se da če uspjet izborit pored Klosea .. Tonija .. Podolskog ..
Ali teškoo teškoo ..
Mislim da treba da igramo u buduce ko barsa sa 3 napadaca... da punimo mreze do kraja.....
sta bih dao da sam ja scout u savezu nasem pa jarane velesilu bih napravio...
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- MentalitaUltras
- Kontakt:
pa sto ce nama igraci koji su drzavljani druge zemlje kad mi hvala Bogu imma talenta kao da rastu u gnojivu[/quote]
Na poziciji Golmana tanki ..
a i u Odbrani ništa bolje ..
Vezni red i Napad ni Brazilci nam ravni nisu

Na poziciji Golmana tanki ..
a i u Odbrani ništa bolje ..
Vezni red i Napad ni Brazilci nam ravni nisu

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
ma to treba otjerati i dovesti barbareza da bude selektor U21 za pocetak i onda ga prekomandovati kao selektora A selekvije.... kao sto je bilic bio selektor hrvatske u21....MT87TM je napisao/la:oov je prepotentno u najmanju ruku ti bih velesilu napravio a imamo kloceve na klupi tipa branimir tulic koji ne zna osnove fudbalaadnan_hz je napisao/la:ma Tno penzija, Klose cas igra cas ne igra, Podolski nije klasicni napadac.. tako ako se ovaj nas pokaze moze uletiti.. jebote bice 3 bosanca u prvih 11 bayerna hehhe... salihovic, miske i hajdarovic....MentalitaUltras je napisao/la:Za tog Hajdarevića sam čuo da je Momak razvalio cjelu 3 . Švabsku Ligu
Ali ipak momak ima 24 Godine ..
Nadam se da če uspjet izborit pored Klosea .. Tonija .. Podolskog ..
Ali teškoo teškoo ..
Mislim da treba da igramo u buduce ko barsa sa 3 napadaca... da punimo mreze do kraja.....
sta bih dao da sam ja scout u savezu nasem pa jarane velesilu bih napravio...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Šta će Srbiji Krstajić, Kuzmanović, Subotić; Kanadi: Begović; Hrvatskoj Ćorluka, Leko, Šimunić, Bodul; Švicarskoj Jakupović; Švedskoj Ibrahimović;MT87TM je napisao/la:pa sto ce nama igraci koji su drzavljani druge zemlje kad mi hvala Bogu imma talenta kao da rastu u gnojivuemchoz je napisao/la:Dajte mu pasoš i vidječete!FK Sarajevo je napisao/la: procitao sam nedavno da se on zahvalio reko da ne zeli igrati za nasu reprezentaciju da ima samo srbijanski pasos mozda uz malo nagovora zaigra
Zar misliš ad ovako maloj populaciji realno 2,5 miliona koja ima neku namještenu amatersku ligu ne treba apsolutno svaki mogući igrač?! Samo zato što ova komplikovana država nema zvanično pojimanje i odnos prema dijaspori ne znači da mi kao pojedinci isto ne bi trebali imati. Dijaspora jesi čuo za taj pojam, Sandžak je DIJASPORA! Ljajić, Sulejmani i Alomerović imaju korjena u ovoj zemlji i trebali bi igrati za BiH!!!!!!!!! Za neke je kasno za neke još uvijek nije...
Zato nek ti igraju Radeljići i Hrgovići i Bayano u reprezentaciji!
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Pa svi normalni savezi to rade
Samo naš ne uzima svoje Talente iz Dijaspore ..
Nego uzimaju razne Hrvate i Srbe koji nemaju veze sa BiH ..
A Jedan čak ima muda da izjavi da je na utakmici Hrv-BiH haman digao ruku na srce kad je bila himna "Lipa Njihova"
Takvi nam mogu igrat a
Eee svašta ..
Samo naš ne uzima svoje Talente iz Dijaspore ..
Nego uzimaju razne Hrvate i Srbe koji nemaju veze sa BiH ..
A Jedan čak ima muda da izjavi da je na utakmici Hrv-BiH haman digao ruku na srce kad je bila himna "Lipa Njihova"
Takvi nam mogu igrat a

Eee svašta ..
-HzsA87-
-HzsA87-
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zvao je alaomerovica selektor bubalo ovaj odbio
Zadnja izmjena: FK Sarajevo, dana/u 19 maj 2009, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
dečko igra u Borusiji a u Štutgartu je Mešić!FK Sarajevo je napisao/la:zvao je alaomerovica selektor bubalo posto on igra zajedno sa bicakcicom u stutgartu ovaj odbio
Zar nije neozbiljno pozvati dečka a on jadan nema pasoš!
a suzdrži se za to budalo.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Nije momak odbio nemoj da ti ponavljam ..
Rekao je da mu je drago da je dobio poziv BiH
Ali da on ima samo pasoš Srbije i da zato nemože igrat ..
Naši mu moraju sredit drž. BiH da bi on mogao igrat za BiH ..
i neigra u Stuttgardu nego u BvB
U Sttutgardu igra Haris Mešić .. Isto Golman
-HzsA87-
-HzsA87-
- FK Sarajevo
- Kontakt:
izvinjavam se zbog greskeemchoz je napisao/la:dečko igra u Borusiji a u Štutgartu je Mešić!FK Sarajevo je napisao/la:zvao je alaomerovica selektor bubalo posto on igra zajedno sa bicakcicom u stutgartu ovaj odbio
Zar nije neozbiljno pozvati dečka a on jadan nema pasoš!
a suzdrži se za to budalo.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
kamo srece da hoce zaigrati za nasu reprezentaciju bio bi veliki dobitak za nas ali to je na njemu da odluci mada sam siguran da u srbijansku nikad poziv nebi dobioMentalitaUltras je napisao/la:Nije momak odbio nemoj da ti ponavljam ..
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Mahhh to ti misliš
Ako su dobili Sulejmani i Ljajić zašto on nebi

Ako su dobili Sulejmani i Ljajić zašto on nebi

-HzsA87-
-HzsA87-
Samo imajte na umu jednu stvar, Spahić naš kapiten je rođeni Dubrovčanin a po ocu Sandžaklija. Taj isti Spahić igra bez kluba i bez noge i daje 150 % od sebe za reprezentativni dres i uvreda je da iko sumnja u lojalnost tog područija.FK Sarajevo je napisao/la:kamo srece da hoce zaigrati za nasu reprezentaciju bio bi veliki dobitak za nas ali to je na njemu da odluci mada sam siguran da u srbijansku nikad poziv nebi dobioMentalitaUltras je napisao/la:Nije momak odbio nemoj da ti ponavljam ..
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nikad nisam sumnjo u to to su potmoci bosanaca koji su se tu naselili samo je u pitanju alomeroviceva zelja i volja saveza da ga pozove i dadne mu pasosemchoz je napisao/la:Samo imajte na umu jednu stvar, Spahić naš kapiten je rođeni Dubrovčanin a po ocu Sandžaklija. Taj isti Spahić igra bez kluba i bez noge i daje 150 % od sebe za reprezentativni dres i uvreda je da iko sumnja u lojalnost tog područija.FK Sarajevo je napisao/la:kamo srece da hoce zaigrati za nasu reprezentaciju bio bi veliki dobitak za nas ali to je na njemu da odluci mada sam siguran da u srbijansku nikad poziv nebi dobioMentalitaUltras je napisao/la:Nije momak odbio nemoj da ti ponavljam ..

svi bosnjaci trebaju igrat za bosnu...a sandzak je do 1848 godine bio dio bosne kad je berlinskim kongresom oduzet i dat srbiji...za vas neupucene...cuj bosnjak stranac u bosni...jao majko likova nepismnenih
D€LUX je napisao/la:ti nas zajebajes ili si fakat toliko naivanZijo je napisao/la:Neki su pricali po forumima da bi Zlatan Ibrahimovic i Hasan mogli zaigrati protiv Armenije... navodno neki su iz saveza vec u kontaktu sa njima..radi se na tome, ako bi od ovog sta bilo gdje bi nam bio kraj!![]()
![]()
Ma malo "zajebavam" sta cu kada su se po drugim forumima raspisali u svezi ovoga! kao da je 100% tacna informacija.
za ibru znamo svi da ne moze i da hoce, Hasan je upitan!
- el-fighter
- Kontakt:
Sjećam se jednog intervjuu sa Henryjem. Na pitanje protiv kojeg igrača ti je bilo najteže igrati, on je odgovorio:"Bio je to igrač Bosne i Hercegovine, mislim da se zove Spahić, samo znam da je nosio broj 4.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ne vladas historijskim cinjenicama berlinski kongres je bio 1878 godine i od tada je sandzak odvojen od bosnebubooty je napisao/la:svi bosnjaci trebaju igrat za bosnu...a sandzak je do 1848 godine bio dio bosne kad je berlinskim kongresom oduzet i dat srbiji...za vas neupucene...cuj bosnjak stranac u bosni...jao majko likova nepismnenih
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Ma ne možemo ići logikom kao Srbi i Hrvati iz BIH...Zar to nisu dvostruki kriteriji???
Inače meni ne bi smetao niti jedan Sandžaklija u timu,ali više volim da je igrač iz BIH,pa nije ni bitno koje religije,jer njih više osjećam svojima...
Inače meni ne bi smetao niti jedan Sandžaklija u timu,ali više volim da je igrač iz BIH,pa nije ni bitno koje religije,jer njih više osjećam svojima...

Tesko je sad to o Sandzaklijama (Bosnjacima iz Sandzaka) evo ima poznat primjer Adem Ljajic iz Partizana porijeklom iz Novog Pazara koji igra za repku Srbije.
Nisam toliko upucen u ovo temu ali mislim da su ljudi u Sandzaku podjeljeni sto je tice koju drzavu smatraju maticom Bosnu ili Srbiju.
Necu puno o politici ali samo pogledajte vijeti zadnjih dana o situaciji u Sandzaku oko dvije Islamske Zajednice.
A oko prava nastupati za BiH repku samo pogledajte Ninoslava Milenkovica koji je iz Subotice (grad u Vojvodini) a opet je igrao za BiH repku ili Hrgovica i Radeljica koji su iz Hrvatske.
Nisam toliko upucen u ovo temu ali mislim da su ljudi u Sandzaku podjeljeni sto je tice koju drzavu smatraju maticom Bosnu ili Srbiju.
Necu puno o politici ali samo pogledajte vijeti zadnjih dana o situaciji u Sandzaku oko dvije Islamske Zajednice.
A oko prava nastupati za BiH repku samo pogledajte Ninoslava Milenkovica koji je iz Subotice (grad u Vojvodini) a opet je igrao za BiH repku ili Hrgovica i Radeljica koji su iz Hrvatske.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Proximic i 30 gostiju.