Hvala drug e jest nam ga Redzad Kuronja pristavio svaka mu cast
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kamo sreće da je Mamić kontrolira.SoulEclipsee je napisao/la: ↑30 mar 2022, 17:22Ne smijemo zaboraviti i Zdravka Mamića koji "kontrolira" našu reprezentaciju ,
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da. Mada svakako nije zasluzio nakon samo nekih 30 minuta prilike sto je dobio, ali sta ocekivati od priglupih baustelaca. I sada ti isti traze da se opet zove.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 mar 2022, 11:00I on je bio popljuvan kad je igrao ono protiv Irske u baražu. Psovalo mu se ovdje čitavo porodično stablo, tjerali ga iz repke. Sad odjednom valja.Kaunas je napisao/la: ↑30 mar 2022, 09:47Ne znam do kad ce raja prizivat Hotica, Menalo je za njega mix Sterlinga i Viniciusa.
Kodro je vec bio pozivan i raja ga ovdje pljuvala maximalno.
Jedino je greska sto Bilbija nije pozvan jer je za sve nase napadace Anelka.
Za Gojaka se slazem al on igra iz znamo kojih razloga. Poziv svakako nije upitan, al za 11 nije.
Za ostalo se slazem al ovdje ide prica za hejtanje poziva a covjek je ustvari pozvao 95% onoga sto bi i svaki drugi selektor.![]()
Trebao bi ti kao mod malo pocistiti pdf.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Inače da Baho komentariše repku, rekli bi da je do njega 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Valjda Tuta bude imao recept za to. Pripremit ce on momke da ginu za njega. Nema sumnje u to.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Brz oporavak selektore
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nemam ovlaštenja na ovom dijelu foruma.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koliko grad Sarajevo ima terena? Znam za ona na Koševu 2 i 1 u Safeta Zajke?
3-4 mini terena su napravili na Ilidži, tačnije u Hrasničkoj.
3-4 mini terena su napravili na Ilidži, tačnije u Hrasničkoj.
⚜️~⚜️~⚜️
Znaci ovo su ta dva kloca koja kroje misljenje forumasima. Zna li se cime se bave doticni?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NerminFatic
- Kontakt:
Onaj s bradom se udo gore u Svedsku, gdje li, zena radi a on bezbeli gladi muda i prdi o fudbalu na yt. Onaj drugi, gradjevinac, lafo bivsi vodja navijaca, valjda trenira djecu u nekoj Misoci kod Getteborga.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Strašno zaista kome @maestro qu.rac puši.
Oke je biti dikrajder nekoj ličnosti, ali faking sportski frilenser.
Oke je biti dikrajder nekoj ličnosti, ali faking sportski frilenser.

⚜️~⚜️~⚜️
De druze još jednom spomeni bauštelce da se neko upeca. Ignorisu te vise nego admin na temi korona virusa.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Znaci pobjeda protiv Luxa je dala krila Justinu i kompaniji! Tuta Petrov od muke nije mogao dati izjavu…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Beduin
- Kontakt:
Jest im valj'o igrac sa brojem 6, obogatio im je bokabular. A sad koriste termin u svaku svrhu, neprovjereno i nesuvislo.
Ja sam najcesce spominjao Hotica, smatrajuci da svako ko igra dobro i na cijoj strani je statistika zasluzuje poziv i sansu za dokazivanjem, a ispadoh i ja baustelac i dijasporac iako cijeli rat proveo ovdje gdje sam i dan-danas, a opet uspjesniji od 95% njih nebaustelaca i "pravih" bosanaca. Koji levati, majko mila.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
1. Kao i svaka do sada prijateljska.., bilo je to loše.
Na prijateljske gledam kao i uvijek...s tim da se u ovim čak i osjetila doza imperativa da se mora pobijediti zbog razočarenja nakon Finske.
Prijateljske su mjerilo ničega, kao i onda protiv Slovenije, Švicarske, Japana itd. Sta su nam tada dobra izdanja garantovala i donijela? - ništa.
2. Spisak (jel moguće da mu neko nesto spocitava) - čovjek je pozvao najbolje što smo imali, ali bukvalno...nije on kriv sto se povrijedio Pjanic, u medjuvremenu Prcic, Cimirot, Krunic viroza kao i Kovačević, Hadziahmetovic itd. Bez 5 glavnih veznjaka je ostao.
Jel POZVAO u proteklih godinu dana sve koje ste prizeljkivali? - jeste.
Jel OSTAVIO BEZ POZIVA sve koje ste prizeljkivali? - da.
Sad se vade na HOTICA kojeg su ne tako davno psovali na svakom koraku. Ali uvijek ce se naći neki "Hotic" koji nije na spisku da se eto ima sta pisati.
Da se razumijemo, Hotic je trebao biti na spisku.
3. Petev nije izašao pred kamere...a Jel moguće da je čovjek zaista imao virozu kao i preostalih 5,6 igraca?
Zašto mora odmah vrijeđanje čovjeka?!
4. Petev ima u junu 4 utakmice LN da ispravi greške ili da postane bivši.
Do njega je ali i do igraca koliko će stati uz njega.
Novom selektoru bi bilo previše 6 utakmica prije kvalifikacija i skoro godina dana...ulijenio bi se...utopio u sivilo.
Pozitivni sok zbog promjene trenera uglavnom je kratkog vijeka.
Nisam nikako za novog selektora prije juna.
Ako Petev opet odradi lose zadatak onda dovesti nekog novog do kraja jula i to bi bila mjera.
Sto se tice Ice i Ibrulja, ne tako davno (nakon Finske i Ukrajine) su i oni govorili da ne treba mijenjati selektora samo da bi se mijenjalo. Pogotovo sada nije vrijeme za promjenu.
Evo koga biste vi sada za selektora a da je realna opcija i da postoje određene garancije da će to biti bolje?! Nemojte samo one - pa ne moze gore od ovoga. Itekako moze. Bilo je gore kod Bajevica i kod Robija.
Hoće li taj Selimović doći u finišu sezone...ili Jakirovic?! Da ne govorim o drugim imenima.
JUNI/JULI je pravi termin za potragu za novim selektorom...ako bude potrebe za tim.
Volio bih da u junu ima na raspolaganju najbolje igrače.
Edit: da jos jednom podvucem i dodam da je Petev kriv za promasene zicere i sto su Krunic, Demirovic, Menalo, Gojak, Kolasinac, Hadzikadunic, Nalic klupirani u klubu ili s vrlo malo utakmica u nogama. A kriv je i zbog povreda Pjanica i Prcica...i zbog viroze unutar tima.
Na prijateljske gledam kao i uvijek...s tim da se u ovim čak i osjetila doza imperativa da se mora pobijediti zbog razočarenja nakon Finske.
Prijateljske su mjerilo ničega, kao i onda protiv Slovenije, Švicarske, Japana itd. Sta su nam tada dobra izdanja garantovala i donijela? - ništa.
2. Spisak (jel moguće da mu neko nesto spocitava) - čovjek je pozvao najbolje što smo imali, ali bukvalno...nije on kriv sto se povrijedio Pjanic, u medjuvremenu Prcic, Cimirot, Krunic viroza kao i Kovačević, Hadziahmetovic itd. Bez 5 glavnih veznjaka je ostao.
Jel POZVAO u proteklih godinu dana sve koje ste prizeljkivali? - jeste.
Jel OSTAVIO BEZ POZIVA sve koje ste prizeljkivali? - da.
Sad se vade na HOTICA kojeg su ne tako davno psovali na svakom koraku. Ali uvijek ce se naći neki "Hotic" koji nije na spisku da se eto ima sta pisati.
Da se razumijemo, Hotic je trebao biti na spisku.
3. Petev nije izašao pred kamere...a Jel moguće da je čovjek zaista imao virozu kao i preostalih 5,6 igraca?
Zašto mora odmah vrijeđanje čovjeka?!
4. Petev ima u junu 4 utakmice LN da ispravi greške ili da postane bivši.
Do njega je ali i do igraca koliko će stati uz njega.
Novom selektoru bi bilo previše 6 utakmica prije kvalifikacija i skoro godina dana...ulijenio bi se...utopio u sivilo.
Pozitivni sok zbog promjene trenera uglavnom je kratkog vijeka.
Nisam nikako za novog selektora prije juna.
Ako Petev opet odradi lose zadatak onda dovesti nekog novog do kraja jula i to bi bila mjera.
Sto se tice Ice i Ibrulja, ne tako davno (nakon Finske i Ukrajine) su i oni govorili da ne treba mijenjati selektora samo da bi se mijenjalo. Pogotovo sada nije vrijeme za promjenu.
Evo koga biste vi sada za selektora a da je realna opcija i da postoje određene garancije da će to biti bolje?! Nemojte samo one - pa ne moze gore od ovoga. Itekako moze. Bilo je gore kod Bajevica i kod Robija.
Hoće li taj Selimović doći u finišu sezone...ili Jakirovic?! Da ne govorim o drugim imenima.
JUNI/JULI je pravi termin za potragu za novim selektorom...ako bude potrebe za tim.
Volio bih da u junu ima na raspolaganju najbolje igrače.
Edit: da jos jednom podvucem i dodam da je Petev kriv za promasene zicere i sto su Krunic, Demirovic, Menalo, Gojak, Kolasinac, Hadzikadunic, Nalic klupirani u klubu ili s vrlo malo utakmica u nogama. A kriv je i zbog povreda Pjanica i Prcica...i zbog viroze unutar tima.

Jel zivo ovo bugarsko pasce??? Jel mu bolje? Nema informacija, brinemo se...
Hajde botovi dajte nam info iz prve ruke??
Hajde botovi dajte nam info iz prve ruke??
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, Blackwargreymon, Confiance, Edo1922, Fudo, Google Adsense [Bot], Kaunas, Micron, signalidunapark, smajke, totasef1, zgembo89 i 139 gostiju.