Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Kaunas
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Kaunas » 30 mar 2022, 06:45

Nisam ni ja za Peteva al se ovdje bas bas pretjeruje. Covjek pozvao sve najbolje sto trenutno ima, sa izuzetkom Bilbije. Ne moze on naucit Prevljaka preko noci da osuta kako treba. Nasa realnost je ovo, pogotovo kad se Dzeko oprosti bit ce tuga pa ni jedan nas spic ne garantuje gol ni protiv Moldavije.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 30 mar 2022, 08:12

privatizovati repstacju
to je jedini izlaz

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2022, 08:46

@babino i ekipa neka vas je sram. Selektoru sinoc lose bilo od pritiska vas pojedinaca. Toliko ste pritiska na selektora napravili da to nije normalno.
Da nam sto brze ozdravi selektor i da ubrzo moze opet davati izjave poslje utakmice. I da nas vodi u nove velike pobjede.

Tuta Petrov :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 mar 2022, 09:26

Kaunas je napisao/la:
30 mar 2022, 06:45
Nisam ni ja za Peteva al se ovdje bas bas pretjeruje. Covjek pozvao sve najbolje sto trenutno ima, sa izuzetkom Bilbije. Ne moze on naucit Prevljaka preko noci da osuta kako treba. Nasa realnost je ovo, pogotovo kad se Dzeko oprosti bit ce tuga pa ni jedan nas spic ne garantuje gol ni protiv Moldavije.
Recimo da je Hotic u boljoj formi od vecine igraca, kao i Kodro, kao i Bilbija.
Recimo da je Dzeko bespotrebno pozvan u ovakvim utakmicama kad vec nema ni Pjanica, a Krunic igrao samo 1 utakmicu.
Recimo i da su Dedic i Gazibegovic nasa buducnost koju u ovako nebitnoj utakmici izbacuje na poluvremenu, dok u prethodnoj utakmici malu minutazu dobija samo jedan od njih.
Recimo da je Kovacevic, koji je uz Vasilja buducnost nasih golmana, trebao braniti protiv Gruzije, umjesto matorog Sehica.
Mozemo reci i da je Kolasinac bespotrebno zavaljen na stopera i kao takav uzima mjesto stoperima koji igraju tu poziciju, a treba im minutaza i da se uigravaju sa kolegama za naredme izazove.
Recimo i da nije kadar tokom utakmice promijeniti i prilagoditi formaciju igrackom na terenu gdje nastavlja sa 3 stopera i na krilima sa Menalom koji je vise ulazio u sredinu te Demirovicem, a Stevanovicem i dalje na WB.
Gojaka ne zelim ni spominjati vise, i ono malo zivota sto pokaze u svakoj 18. utakmici u Dinamu ne prenosi na reprezentaciju, ali i dalje igra, i igra, i igra. Ne izlazi s terena. Ali ga poznaje Petev iz Dinama i gotivi ga.

Na kraju ono najbitnije, motovacija ekipe. Ocito je da to ne zna ili ne moze. Ne znam da li je do zasicenja glavnih igraca, da li to opstrukcije pojedinaca, da li do menadzera i pritiska sa te strane (jer su mu oprecne izjave po samom dolasku i one pressice o pozivanju samo najboljih i u formi pa se odmah kasnije posrao na sve to) ili do neceg desetog sad nije ni bitno vise. Sve dobro sto je uradio jeste na samom pocetku promjenom formacije i taj pozitivan šok na ekipu. Par jacih utakmica smo odigrali cvrsto i te remije izvukli i to je to od Peteva.

Ako i trun obraza ima vec danas ce dati ostavku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 mar 2022, 09:47

Ne znam do kad ce raja prizivat Hotica, Menalo je za njega mix Sterlinga i Viniciusa.
Kodro je vec bio pozivan i raja ga ovdje pljuvala maximalno.
Jedino je greska sto Bilbija nije pozvan jer je za sve nase napadace Anelka.
Za Gojaka se slazem al on igra iz znamo kojih razloga. Poziv svakako nije upitan, al za 11 nije.

Za ostalo se slazem al ovdje ide prica za hejtanje poziva a covjek je ustvari pozvao 95% onoga sto bi i svaki drugi selektor.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 30 mar 2022, 09:52

Nemamo ekipe budimo realni, ali nemamo ni trenera. I jedno i drugo je crna rupa, kada se naučimo pomiriti s tim bit će nam svima lakše. Do nekih ljepših dana :salut:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2022, 10:24

CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
29 mar 2022, 19:46
Ibrulj dijeli pljuske
Druze meni je zao ovi savezovi placenika sto podrzavaju Tutu bugarina.
To je grehota samarati. Dovoljno su jadni da moraju podrzavati bugarsku prevaru.
Jadno kao one prodate duse od roditelja sto su svoju djecu dali Vici, Misketu i Tuti da ih bodre jucer na BP. Narod bez morala.

A sad svi zajedno Tuta Petrov :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 mar 2022, 10:34

Kaunas je napisao/la:
30 mar 2022, 09:47

Ma klasika, smio bi glavu na panj da bi se i sa tim Bilbijom jutros sprdalo ovdje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 mar 2022, 10:35

Pensioner26 je napisao/la:
30 mar 2022, 09:52
Nemamo ekipe budimo realni, ali nemamo ni trenera. I jedno i drugo je crna rupa, kada se naučimo pomiriti s tim bit će nam svima lakše. Do nekih ljepših dana :salut:
Kod Makedonaca sve igraju zvijezde od 50+ miliona.
Koševo Zapad

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 mar 2022, 10:45

Maestro je napisao/la:
30 mar 2022, 08:46
@babino i ekipa neka vas je sram. Selektoru sinoc lose bilo od pritiska vas pojedinaca. Toliko ste pritiska na selektora napravili da to nije normalno.
Da nam sto brze ozdravi selektor i da ubrzo moze opet davati izjave poslje utakmice. I da nas vodi u nove velike pobjede.

Skolski primjer zlostavljanja :thumbdown:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 30 mar 2022, 11:00

Kaunas je napisao/la:
Ne znam do kad ce raja prizivat Hotica, Menalo je za njega mix Sterlinga i Viniciusa.
Za Gojaka se slazem al on igra iz znamo kojih razloga. Poziv svakako nije upitan, al za 11 nije.

Za ostalo se slazem al ovdje ide prica za hejtanje poziva a covjek je ustvari pozvao 95% onoga sto bi i svaki drugi selektor.
I on je bio popljuvan kad je igrao ono protiv Irske u baražu. Psovalo mu se ovdje čitavo porodično stablo, tjerali ga iz repke. Sad odjednom valja. :lol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 30 mar 2022, 11:02

Maestro je napisao/la:

sto mene navede kao vodju ekipe, hm:-)
jedino mi se cini logicnim sto ste vi ostali krezubi dijasporasi a ja krezubi lokalac:-)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2022, 12:19

babino je napisao/la:
30 mar 2022, 11:02
Maestro je napisao/la:

sto mene navede kao vodju ekipe, hm:-)
jedino mi se cini logicnim sto ste vi ostali krezubi dijasporasi a ja krezubi lokalac:-)
Kad si najglasniji protiv tutinog pozitivnog rada. :mrgreen:
Ko je taj sto nas krezubasima naziva hmm.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2022, 13:40

Tuta Petrov sta je cilj ove reprezentacije? :bih:

Tuta Petrov

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 mar 2022, 14:38

:bih:
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 30 mar 2022, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 mar 2022, 16:02

Kaunas je napisao/la:

Budimo realni, koliko utakmica Hotica si gledao, zanemarimo youtube? Menala skoro pa nemas sta ni gledati ker toliko i igra. I objasni mi, cemu uopste komparacija njih dvojice jer cak ni ne iskljuciju jedan drugoga. Ili iskljucuju?

Ja sam gore pisao na osnovu forme igraca. Isto tako sam gore pisao na osnovi Peteove izjave po dolasku na nasu klupu da ce zvati samo one koji igraju i u formi su, sto ne cini i na osnovu lazi i obmana je moralno da dadne otkaz. Rezultati to potkrepljuju.

Na osnovu forme Kodro, Bilbija i Hotic su trebali biti pozvani. Isto kao sto ranije nisu bili u formi pa se nisu ni pozivali, prvenstveno Kodro. A budimo realni, zanemarivsi kreveljenje pojedinaca sa posebnim potrebama na forumu, Hotic i Kodro nisu ni dobili neku sansu, narocito ovaj prvi koji je pozvan kad je pozvan i dobio minute u najbitnijoj utakmici i to u startnih 11, neosnovano i bespotrebno i tad je selektor naoravio epski fail gdje smo svi saglasni sa tim. Samo zbog tog selektorskog izmisljanja vode smo tad ispusili odlazak na veliku smotru.

Mi ionako nemamo igrace vrijedne pomena, a taj nekvalitet se treba nadomjestiti borbom, zajednistvom, uigravanjem onog "najmanje slabog" sto imamo, pa i dobrom atmosferom koja je krasila ovaj tim i tribine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 30 mar 2022, 17:16

Kako se zove momak koji je preporucio ovog petrova? Bio je neki fudbalski scout ili analiticar? Kazj rastura Football Manager
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 mar 2022, 17:18

HarisZe je napisao/la:
30 mar 2022, 17:16
Kako se zove momak koji je preporucio ovog petrova? Bio je neki fudbalski scout ili analiticar? Kazj rastura Football Manager
Redžad Dikonja

SoulEclipsee
Kontakt:

Post Postao/la SoulEclipsee » 30 mar 2022, 17:22

Vucevich je napisao/la:
30 mar 2022, 17:18
HarisZe je napisao/la:
30 mar 2022, 17:16
Redžad Dikonja
Ne smijemo zaboraviti i Zdravka Mamića koji "kontrolira" našu reprezentaciju ,tekst 2020 godine : " Mamić, naime, smatra da je bugarski trener Ivaylo Petev “najbolje što se može dogoditi reprezentaciji BiH”. Dakle, trener koji s Dinamom nije mogao da osvoji titulu prava Hrvatske, prvi put u posljednjih 15 godina, najbolje je rješenje za upražnjenu klupu Zmajeva. Dao mu je Mamić otkaz, koji sada pravda činjenicom da je Rijeka te sezone bila predobra za njegov Dinamo.I dalje na daljinski kontroliše Dinamo, pita se i u hrvatskom Savezu, a sada želi da se nametne i ovdje, ali ne u klubu, već želi kontrolisati reprezentaciju BiH. Mudar je Mamić, zna da ovdje ima potencijala, a sa svojim selektorom mogao bi proširiti menadžersko carstvo i na naš nacionalni tim"

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2022, 17:31

Sheyi je napisao/la:
30 mar 2022, 14:38
:bih:
Bice sigurno raje sto ce ici u Rumuniju. Barem da se Tuti i Vici sta opsuje. :urnebes:

Tuta Petrov

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, Blackwargreymon, Confiance, Edo1922, Fudo, Google Adsense [Bot], Kaunas, Micron, signalidunapark, smajke, totasef1, zgembo89 i 139 gostiju.