Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Jel ovo Ben White izbacio frižider iz prvih 11?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Stones se povrijedio na zagrijavanju zato je White upao u prvu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Povezujete se jutros sa Rashfordom. Sve što ste napravili dobro u igri naprijed bacite u vodu ako Rash dođe i bude prva postava.
Dati 50+ miliona za njega je transfer pljačka u nivou 87 miliona koje je Leicester uzeo za glavonju Unitedu.
Dati 50+ miliona za njega je transfer pljačka u nivou 87 miliona koje je Leicester uzeo za glavonju Unitedu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma nema taj transfer smisla jer opet ne dobijamo pravog CFaAlanSmith14 je napisao/la: ↑27 mar 2022, 10:24Povezujete se jutros sa Rashfordom. Sve što ste napravili dobro u igri naprijed bacite u vodu ako Rash dođe i bude prva postava.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tenks but no tenks. Jedino ako se budu Pepea rješavali.
I opet se ne isplati jer je na velikim parama.
I opet se ne isplati jer je na velikim parama.
⚜️~⚜️~⚜️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rashford je dobar igrač, mlad, od povrede ramena nije isti i treba mu da uđe u formu još vremena u onu prije ozljede prije prvenstva, ali u ovom Junajtedu ni Mbappe ne bi bio u formi pored egocentrika u napadu koji davi sve oko sebe, meni je to SUPER transfer ako se pepea riješimo i ako je negdje u rangeu od oko 40-50 miliona
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Rashford je prosjecan fudbaler koji ima najgori decision making sto sam ja vidio kod fudbalera. Covjek koji svaku utakmicu 9 od 10 put donese pogresnu odluku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Nemoj Boga ti da on hvali nekoga. Bilo bi lijepo da napokon napusti Arsenal nakon, ali teško.
I am coming
Za ghanu daje stalno a kod nas ne more okvir pogodit pa kako bilo
Ide mu jedna od 50 u okvir.
Ivory Coast coach Patrice Beaumelle says Wilfried Zaha has suffered a "grade two on his hamstring". Will be assessed by Palace in the coming days but appears to be an injury doubt to face Arsenal next Monday.
Ivory Coast coach Patrice Beaumelle says Wilfried Zaha has suffered a "grade two on his hamstring". Will be assessed by Palace in the coming days but appears to be an injury doubt to face Arsenal next Monday.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Grade 2 je mjesec dva, tako da ovo doubt nema smisla. On je 100% osim ako ne lazu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako bi dosao u Arsenal, gdje bi ga docekala dobra atmosfera, dobar menadzer koji bi mu vratio samopouzdanje - on bi mogao da bude bas bas dobro pojacanje - covjek je imao nesrecu kad je trebao potpuno da sazri dosao mu je Murinho, s nakon Murinha uzasna atmosfera pa zatim solidana sezona pod Oleom i kad je opet trebao da zablista dosao mu je Ronaldo gdje se odmah znalo da on se nece bas moci tu naigrati i iskazati. Ali Markus ima i tehniku, i brzinu i sut - samo treba raditi na samopouzdanju raditi i to je jedan od najboljih engleskih napadaca.
Welbek 2
- Marsal
- Kontakt:
Ono malo što sam ga gledao čini mi se kao dobar igrač, eh sad stvarno kad kažem da sam ga malo gledao, mislim to.
Jedno je sigurno, ako je on želje Artete neka dođe.
Na kraju krajeva nema šanse da nam ga United proda.
Jedno je sigurno, ako je on želje Artete neka dođe.
Na kraju krajeva nema šanse da nam ga United proda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.