Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
edinko
-
Kontakt:
Meni su se neki smijali ovdje kada sam ovo rekao jos od njegove prve tekme za MC.To je fakat koji sam pominjao nekoliko puta.Valjda ce se tim otvoriti oci uskoro i sami ce uvidjeti da nije bilo"buncanje"vec realna procjena.
Pogledajte POMNO igru i pasove POGOTOVU Teveza pa i Silve koji jedan drugom daju ali Dzeku kao da ignorisu,pogledjate vec narednu tekmu i obratite paznju posebno na njih dvojicu.....Engleska liga nije deset puta bolja od Njemacke,mislim da su se malo Englezi previse ufurali da su najbolji a popuse petaka od tih istih Njemaca;).Ali "probudit" ce se nas dijamant insalah...

Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
-
hodža
-
Kontakt:
FORZA MARŠAL !!!
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 04 feb 2011, 08:26
ma sacekajte ba da se DZEKO usteli ,kad TEVEZU koji put mama ode na pazar vidjet cemo hoces dodavat il nece nebrigajte za to SREDIT CE TO BOSNJO..DZEKO CARE HAJDE VISE LOMIS ME NA SVAKOJ TEKMI HAJDEEEEEEEE...HOCU ONOG DZEKU PRAVOG ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
Los_Blanos2
-
Kontakt:
Postao/la Los_Blanos2 » 04 feb 2011, 09:42
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
brazzo
-
Kontakt:
Manchester City striker Edin Dzeko stands by claims Manchester are dominated by City and not Manchester United fans.
Dzeko has no regrets making the controversial comments.
He told Sport Magazine: “Yes, and it’s true what I said. I didn’t say it to charm people. If you look at Manchester United, they’re a global team and they are used to having all the superstars.
“People from all around the world come to see them at Old Trafford. Just a couple of years ago, Manchester City didn’t have all these star names they have today, and they were more the local team in Manchester.
“It makes sense. But not I think, with the new owners, that City have taken a step into becoming a more global club, which is good.
“There’s huge potential for a club like Manchester City.”
opet Džeko priča gluposti cc

to je isto kad bi rek'o Željo ima više navijača od Sarajeva (u gradu i čaršiji).
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
Urban
@brazzo
sta je pisac htio reci : gradu , carsiji ?????????
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
-
brazzo
-
Kontakt:
Urban je napisao/la:@brazzo
jbg šta ti smatraš gradom? Sarajevo sa Ilidžom,Vratnikom i okolinom ili bez tih okolnih naselja, kako god ova je njegova izjava promašena i ne stoji.
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
Cartman
-
Kontakt:
Dzeko se ponovo provaljuje.
Bolje mu je da vise trenira, a manje prica gluposti po novinama. City dan danas rijetko napuni "svoj" mali stadion.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Urban
tebi je vratnik okolina?? a po tvom postu ispade da u sarajevu nema navijaca zelje , drugo i ilidza je gradska opstina i ako je odvojena dosta od centra grada ipak malo drugacije formulisi kad pises nesto sto se tice grada sarajeva i navijaca u samom gradu
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
-
brazzo
-
Kontakt:
Urban je napisao/la:tebi je vratnik okoliko, a po potvom postu ispade da u sarajevu nema navijaca zelje , drugo i ilidza je gradska opstina i ako je odvojena dosta od centra grada ipak malo drugacije formulisi kad pises nesto sto se tice grada sarajeva i navijaca u samom gradu
možda me (u stvari siguran sam) da si me pogrešno shvatio, htio sam ti reći da je to nemoguće tvrditi, niti da imaju više niti manje,a još je teže dokazati. Sam on je rekao da je ''čuo'' od drugih da je takva situacija i tu je priča gotova isto tako je mogao čuti da sam Bury ima više navijača nego City

-
Pauk
-
Kontakt:
Pitanje je dali je Dzeko uopste to rekao, jer pisane medije dosta lazu i pisu gluposti, sjetite se samo sage o Dzekinom transferu kad su medije svakakve gluposti pisale i u Njemackoj i Italiji i sire a u Engleskoj medije pogotovo dosta lazu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
Cartman
-
Kontakt:
Nego kako Hernandez moze igrat u Atlanti, a Dzeko ne moze? Kako ce Mancini njemu zabranit da ode u London i izvadi vizu? Nije moguce. Kao i ocekivano, puno otkaza za ovu nepotrebnu utakmicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
huha
-
Kontakt:
sutra edine 2 komada..zacepi usta idiotima
-
B0SANAC
-
Kontakt:
Na pitanje novinara kako je zadovoljan sa Dzekom, Mancini odgovara :
Jako sam zadovoljan sa Edinom, on je fantastican igrac, kao i Torres. (Prije toga su spominjali Torresa). Zasad je jako dobro igrao, ali mu jos treba vremena da se privikne na Englesku ligu.
-
Sexmachineboy
-
Kontakt:
Postao/la Sexmachineboy » 04 feb 2011, 16:29
Najdraći mi je naš igrač(uz Pjanića) ali se debelo provalio, opet. Ne znam šta pokušava..

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2011, 16:39
Sexmachineboy je napisao/la:Najdraći mi je naš igrač(uz Pjanića) ali se debelo provalio, opet. Ne znam šta pokušava..

A kako ja vidim ova provala smeta samo navijacima Uniteda.
Slucajno ili sa namjerom, pitanje je sad?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
tanzla
-
Kontakt:
Dzeko, Kolarov i co. na treningu danas.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
Sexmachineboy
-
Kontakt:
Postao/la Sexmachineboy » 04 feb 2011, 16:46
Omerbavarac je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Najdraći mi je naš igrač(uz Pjanića) ali se debelo provalio, opet. Ne znam šta pokušava..

A kako ja vidim ova provala smeta samo navijacima Uniteda.
Slucajno ili sa namjerom, pitanje je sad?

Ostale zanima samo Džeko, i ne zanima vas United, ali zaista se provaljuje momak.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
AYAN
-
Kontakt:
brazzo je napisao/la:Urban je napisao/la:@brazzo
jbg šta ti smatraš gradom? Sarajevo sa Ilidžom,Vratnikom i okolinom ili bez tih okolnih naselja, kako god ova je njegova izjava promašena i ne stoji.
Čekaj hoćeš reći da je grad ono što ti smatraš gradom, ili je grad ono što ima urbana obilježja i privlači ljude da se nasele u tom području?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
-
Elmar
-
Kontakt:
Samo da igra, a golove de doci kad tad...