Jedno je sigurno, dolazimo u velikom broju

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma objesiš Igmana to je samo odlaganje neminovnog.Sarajevo je finalista pa šta.Opet mu valja u Finalu protiv Tuzle ili Veleža.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:28Sta je tu je, idemo malo tezim putem, ocito da nemamo srece sa zrijebovima, imamo /smo trnovit put Do finala.
Pruge su minirane ,samo da znate.Nikakvi navijački vozovi ne dolaze u obzir.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:31Ma nek bolji pobjedi![]()
Jedno je sigurno, dolazimo u velikom broju![]()
Sjecas li se 1987, kad nas je 4,000 doslo u Tuzlu. Pa poslije utakmice sta je bilotuzlac je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:34Pruge su minirane ,samo da znate.Nikakvi navijački vozovi ne dolaze u obzir.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:31Ma nek bolji pobjedi![]()
![]()
Cisto zbog "lakse" utakmice, mada Igman nece nikom skinuti gace, morace se Sarajevo oznojiti. Onaj ko nije spreman izbaciti ozbiljne ekipe, nema potrebe ni da ide u evropu.tuzlac je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:32Ma objesiš Igmana to je samo odlaganje neminovnog.Sarajevo je finalista pa šta.Opet mu valja u Finalu protiv Tuzle ili Veleža.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:28Sta je tu je, idemo malo tezim putem, ocito da nemamo srece sa zrijebovima, imamo /smo trnovit put Do finala.
Velež ima imperativ ili biti ili ne biti .To je prilično opterećenje.
SJEĆAM ,KAKO NE BIH.JA IMAM 61. GODINU.FK GORKI JE SVE SREDIO PREKO PARTIJE I VAŠI SU ZNALI.SAMO STE VI NAVIJAČI OSTALI NASUKANI .OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:35Sjecas li se 1987, kad nas je 4,000 doslo u Tuzlu. Pa poslije utakmice sta je bilotuzlac je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:34Pruge su minirane ,samo da znate.Nikakvi navijački vozovi ne dolaze u obzir.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:31Ma nek bolji pobjedi![]()
![]()
Ako nas izbacite mozda se ponovi![]()
MI SARAJEVU BJEŽIMO 9 BODOVA.NIJE MALO. GOTOVO DA JE KUP I SARAJEVU JEDINA ŠANSA .Ako ga osvoji Velež, onda samo 2. i 3. po tabeli idu u Evropsku Konferenciju.Naravno i Velež.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:39Cisto zbog "lakse" utakmice, mada Igman nece nikom skinuti gace, morace se Sarajevo oznojiti. Onaj ko nije spreman izbaciti ozbiljne ekipe, nema potrebe ni da ide u evropu.tuzlac je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:32Ma objesiš Igmana to je samo odlaganje neminovnog.Sarajevo je finalista pa šta.Opet mu valja u Finalu protiv Tuzle ili Veleža.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:28Sta je tu je, idemo malo tezim putem, ocito da nemamo srece sa zrijebovima, imamo /smo trnovit put Do finala.
Velež ima imperativ ili biti ili ne biti .To je prilično opterećenje.
Ovo je zadnja šansa za Velež da izbori Evropu.Mi , bez obzira na drugo mjesto nismo teretski sigurni za Evropu ako Velež osvoji kup.Sigurni su Zrinjski i Borac.Uz Borac Trebalo je da idemo mi i Sarajevo, nebitno ko će koje mjesto na kraju zauzeti.Nas i Veleža su satavili dasai riješimo između sebe ko će u Evropu.Ako mi otpojimo Veleža stvar je za nas završena.AkoVelež prođe ,on ima još jednu prepreku a ona se zove Sarajevo.Nama u tom slučaju ostaje borba za 2. i 3. mjesto jer 4. postaje nesigurno.Finale se igra 2 kola prije kraja.Mi gostujemo Veležu u 31. kolu uoči termina finala.Valjda nismo za džabe ušli u 1/2 Kupa.Ako ne možemo osvojiti ,možemo to iskoristiti da nam bude suport u borbi za plasman u Europu.No , ipak je trenutno naša najvažnija utakmica u subotu kontra Zrinjskog.emir012 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 12:22Los zrijeb - kao i obicno...
Opet, po mojoj nekoj logici, ako vec ne moze Igman, onda bolje Velez nego Sarajevo...
Velez moze u Evropu samo kroz kup, tako da bi oni u eventualnom finalu sa nama imali daleko vecu motivaciju od nas.
Sarajevo s druge strane u Evropu moze mozda i kroz prvenstvo, tako da u tom eventualnom finalu sa njima- motivacija bi mogla biti na nekom slicnom nivou...
Nije odlucujuce, ali pozitivno je sto je revans kod nas.
Hajde da vidimo tog Vukušića.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 14:14Na Zrinjski napadamo sa Vukusicom, odradjeno sve vezano za registracija i pravo nastupa.
Ma i ako ne prođemo možemo valjda zadržati prednost u odnosu na Sarajevo koja iznosi 9 bodova.
Ja bih rekao srednjim putem. Igman je nešto laksa opcija, Sarajevo mora zapeti jer to je njihova šansa za put u Evropu.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:28Sta je tu je, idemo malo tezim putem, ocito da nemamo srece sa zrijebovima, imamo /smo trnovit put Do finala.
Mislio Sam na nas kompletan put Do titule kup-a. Zeljo, Borac, Velez i Sarajevo, nije nas mazio zrijeb. To stoji da imamo ekipu koja treba da razbije na terenu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑29 mar 2022, 18:47Ja bih rekao srednjim putem. Igman je nešto laksa opcija, Sarajevo mora zapeti jer to je njihova šansa za put u Evropu.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:28Sta je tu je, idemo malo tezim putem, ocito da nemamo srece sa zrijebovima, imamo /smo trnovit put Do finala.
Protiv ovakvog Veleža ne treba da strepimo. Jača smo i kvalitetnija ekipa samo to uz punu ozbiljnost i angažiranost treba pokazati i na terenu u ovom dvomeču.
Nekako izdržati pritisak popunjenih tribina u Mostaru a u TZ završiti posao. Oni nemaju niti jednog igrača koji bi nama mogao igrati u prvih 11. Zato vjerujem, uz naravno postene uslove, u prolaz dalje.
Za slučaj da iz nekog razloga ipak ispadnemo onda bi bilo dobro da Sarajevo osvoji jer su nam ogromne šanse onda da završimo među prva 4 i izborimo Evropu.
To si u pravu. Naš put do eventualnog finala vodi preko 4 ekipe iz PL i to kvalitetne ekipe, dok npr Sarajevo nije imalo ozbiljnog protivnika i ozbiljne prepreke.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 19:51Mislio Sam na nas kompletan put Do titule kup-a. Zeljo, Borac, Velez i Sarajevo, nije nas mazio zrijeb. To stoji da imamo ekipu koja treba da razbije na terenu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑29 mar 2022, 18:47Ja bih rekao srednjim putem. Igman je nešto laksa opcija, Sarajevo mora zapeti jer to je njihova šansa za put u Evropu.elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:28Sta je tu je, idemo malo tezim putem, ocito da nemamo srece sa zrijebovima, imamo /smo trnovit put Do finala.
Protiv ovakvog Veleža ne treba da strepimo. Jača smo i kvalitetnija ekipa samo to uz punu ozbiljnost i angažiranost treba pokazati i na terenu u ovom dvomeču.
Nekako izdržati pritisak popunjenih tribina u Mostaru a u TZ završiti posao. Oni nemaju niti jednog igrača koji bi nama mogao igrati u prvih 11. Zato vjerujem, uz naravno postene uslove, u prolaz dalje.
Za slučaj da iz nekog razloga ipak ispadnemo onda bi bilo dobro da Sarajevo osvoji jer su nam ogromne šanse onda da završimo među prva 4 i izborimo Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.