FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Samo da nam se Gavrić oporavi do Zrinjskog.
.................................................BRAJLOVIĆ
......FEREIRA.................MORRIS...........................ČELIKOVIĆ.................TOMAŠEVIĆ
............................KARJAŠEVIĆ.....................................GAVRIĆ
....................?....................,.........DOFFO.............................DŽAFIĆ
..................................................KRPIĆ
NEPROCJENJIVO. ZA SVE OSTALO TU SU : FEJZIĆ, NUKIĆ,MENDEŠ,MIŠIĆ,NSUE ,MEHINOVIĆ,MEHIDIĆ ,VUKUŠIĆ,ŠUKILOVIĆ,MEŠINOVIĆ,MEHMEDOVIĆ......
.................................................BRAJLOVIĆ
......FEREIRA.................MORRIS...........................ČELIKOVIĆ.................TOMAŠEVIĆ
............................KARJAŠEVIĆ.....................................GAVRIĆ
....................?....................,.........DOFFO.............................DŽAFIĆ
..................................................KRPIĆ
NEPROCJENJIVO. ZA SVE OSTALO TU SU : FEJZIĆ, NUKIĆ,MENDEŠ,MIŠIĆ,NSUE ,MEHINOVIĆ,MEHIDIĆ ,VUKUŠIĆ,ŠUKILOVIĆ,MEŠINOVIĆ,MEHMEDOVIĆ......
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 mar 2022, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Omjer prekršaja koje pretrpi i napravi Dofo mojom nepažnjom sam nazvao podatkom. Nigdje to ne piše ali je to svejedno činjenica koju gledamo redovno. Momak zna igrati lopte, nije grub a pogotovu nije bezobrazan kao na primjer Zakarić.Nisam ja stručnjak da bih znao zašto Mehanović hoda, zašto je otišao Brkić ili zašto Karjaš nije postao ono što sam od njega očekivao a to je da postane jedan od najboljih zadnjih veznih u našoj ligi. Ja se nadam da Dofo ostane bar jesenji dio naredne sezone da pomogne i nama a i sebi igrama u Evropi.Nama da prođemo bar prvo kolo a možda i dva a sebi da ga vide u Evropi.Kad ga vide ostalo je formalnost što se tiče transfera u neku jaču ligu. njegov kvalitet to zaslužuje.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2022, 18:09Beledija je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:49Dofo je naš vezista kojeg vjerujem vole svi navijači širom BiH bez obzira za koga navijaju. Čovjek nije pokazao ni trećinu svojih mogućnossti a vjerovatno je ponajbolji vezista u regionu. Zašto ne blista punim sjajem svog blistavog talenta treba priupitati prvo Musemića pa BH-a savez sa svojim hibridnim sudijama koji mu ne daju ni minimalne šanse da ispolji svoju kreativnost. Svaki i najminimalniji njegov kontakt je faul a grubi nasrtaji na njega igra se nastavlja.Prosto je nevjerovatan podatak da Dofo ima 80% posto napravljenih prekršaja a pretrpljenih tek 20% što je svojevrsna sramota koju gledamo iz vikenda u vikend. Zar ti suci zaista misle da mi navijači nemamo ni mozga ni očiju. Vjerovatno misle ili ih boli ona stvar šta mi mislimo
Za sad je dobio kapitensku što je znak poštovanja prema njemu i njegovoj igri i ponašanju uopšte.
- Kad bi ga pustili da bude glavni kreator u napadu a Gavrića zakovati uz Karjaša.
Ali, na žalost tu dolazimo do nedodirljivog hodača.
Imaš li te podatke o prekršajima za i protiv za Mehinovića?
Otići će Doffo na ljeto prvim vozom kao što je otjeran i Brkić.
Mi jedino ne možemo zadržati Krpića.Doffa bi trebalo još godinu.Ne bih volio da se na ljeto raspemo pa pravi tim ponovo.Nego ,ode tri igrača mi ih nadomjestimo drugim iste kvalitete i zadržimo kvalitet ekipe.Ako se popnemo gore ,u vrh treba kadrovsku politiku voditi tako da stalno budemo gore.Ako budemo plesali jedno ljeto u vrhu pa onda 8. mjesto to nije nikako dobro.Ovo zbog toga što nam na ljeto nekolicini igrača ističu Ugovori.Beledija je napisao/la: ↑26 mar 2022, 10:25Omjer prekršaja koje pretrpi i napravi Dofo mojom nepažnjom sam nazvao podatkom. Nigdje to ne piše ali je to svejedno činjenica koju gledamo redovno. Momak zna igrati lopte, nije grub a pogotovu nije bezobrazan kao na primjer Zakarić.Nisam ja stručnjak da bih znao zašto Mehanović hoda, zašto je otišao Brkić ili zašto Karjaš nije postao ono što sam od njega očekivao a to je da postane jedan od najboljih zadnjih veznih u našoj ligi. Ja se nadam da Dofo ostane bar jesenji dio naredne sezone da pomogne i nama a i sebi igrama u Evropi.Nama da prođemo bar prvo kolo a možda i dva a sebi da ga vide u Evropi.Kad ga vide ostalo je formalnost što se tiče transfera u neku jaču ligu. njegov kvalitet to zaslužuje.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2022, 18:09Beledija je napisao/la: ↑25 mar 2022, 16:49Dofo je naš vezista kojeg vjerujem vole svi navijači širom BiH bez obzira za koga navijaju. Čovjek nije pokazao ni trećinu svojih mogućnossti a vjerovatno je ponajbolji vezista u regionu. Zašto ne blista punim sjajem svog blistavog talenta treba priupitati prvo Musemića pa BH-a savez sa svojim hibridnim sudijama koji mu ne daju ni minimalne šanse da ispolji svoju kreativnost. Svaki i najminimalniji njegov kontakt je faul a grubi nasrtaji na njega igra se nastavlja.Prosto je nevjerovatan podatak da Dofo ima 80% posto napravljenih prekršaja a pretrpljenih tek 20% što je svojevrsna sramota koju gledamo iz vikenda u vikend. Zar ti suci zaista misle da mi navijači nemamo ni mozga ni očiju. Vjerovatno misle ili ih boli ona stvar šta mi mislimo
Za sad je dobio kapitensku što je znak poštovanja prema njemu i njegovoj igri i ponašanju uopšte.
- Kad bi ga pustili da bude glavni kreator u napadu a Gavrića zakovati uz Karjaša.
Ali, na žalost tu dolazimo do nedodirljivog hodača.
Imaš li te podatke o prekršajima za i protiv za Mehinovića?
Otići će Doffo na ljeto prvim vozom kao što je otjeran i Brkić.
Iduće sezone će Bošnjački klub biti prvak , to je lijepa šansa za nas.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 mar 2022, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Mašallah, vraća se Gavrić.
1. HŠK Zrinjski.... 23.. 19. 3.. 1..53 : 9.. ... 60
2. FK Tuzla City....23.. 12. 8.. 3..39 : 24.....44
3. FK Borac.........23.. 10. 10.. 3..35 : 24.... 40
4. FK Sarajevo.....23.. 10.. 5.. 8..27 : 19.... 35
5. FK Željezničar.. 23.. 8.. 9... 6..19 : 21.... 33
6. NK Široki........ 23.. 7.. 11.. 5..22 : 23.... 32
7. FK Gorki........ 23.. 5.. 10.. 8..19 : 21.... 25
8. FK Velež.........23... 7.. 6.. 10..26 : 29....24
9. FK Leotar.......23.. 5.. 5.. 13...16 : 36.... 20
10.HŠK Posušje....23.. 4.. 8.. 11...18 : 40.... 20
11.FK Rudar........23.. 3.. 8.. 12..20 : 29.... 17
12. FK Radnik .... 23.. 3.. 7.. 13. .19 : 37....16
24.KOLO
01.04.FK Velež - NK Široki B. - : -
02.04.FK Leotar - FK Sarajevo - : -
02.04.FK Rudar P. - FK Borac - : -
02.04.HŠK Zrinjski - FK Tuzla C. - : -
02.04.FK Radnik B. - FK Sloboda - : -
03.04.HŠK Posušje - FK Željezničar - : -
2. FK Tuzla City....23.. 12. 8.. 3..39 : 24.....44
3. FK Borac.........23.. 10. 10.. 3..35 : 24.... 40
4. FK Sarajevo.....23.. 10.. 5.. 8..27 : 19.... 35
5. FK Željezničar.. 23.. 8.. 9... 6..19 : 21.... 33
6. NK Široki........ 23.. 7.. 11.. 5..22 : 23.... 32
7. FK Gorki........ 23.. 5.. 10.. 8..19 : 21.... 25
8. FK Velež.........23... 7.. 6.. 10..26 : 29....24
9. FK Leotar.......23.. 5.. 5.. 13...16 : 36.... 20
10.HŠK Posušje....23.. 4.. 8.. 11...18 : 40.... 20
11.FK Rudar........23.. 3.. 8.. 12..20 : 29.... 17
12. FK Radnik .... 23.. 3.. 7.. 13. .19 : 37....16
24.KOLO
01.04.FK Velež - NK Široki B. - : -
02.04.FK Rudar P. - FK Borac - : -
02.04.HŠK Zrinjski - FK Tuzla C. - : -
02.04.FK Radnik B. - FK Sloboda - : -
03.04.HŠK Posušje - FK Željezničar - : -
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 27 mar 2022, 17:25, ukupno mijenjano 2 puta.
ADNAN DŽAFIĆ JE PROTIV RUDARA DOBIO 3.ŽUTI KARTON I NEMA PRAVO NASTUPA PROTIV ZRINJSKOG. - I poslije 24. pa i 25. kola Tuzla će biti na 2 mjestu tabele.Potom u Tuzlu dolazi u 26,kolu Borac .Prije utakmice na Tušnju Borac gostuje Prijedoru a u 25. kolu domaćin je Zrinjskom.Utakmica u Tuzli protiv Borca u 26.kolu pokazaće da li mi "dugujemo"Borcu prolazak u Kupu i pobjedu u BanjaLuci.
- Zrinjski će igrati na pobjedu protiv nas tu nema sumnje a ako će nekom dati 3 boda to je Borac.Sumnjam da ćemo mati regularno suđenje u Mostaru.
- Po tabeli Zrinjski je favorit iako se radi o derbiju kola jer igra prva protiv druge ekipe.Zrinjski je organizovam klub i za njega su ovo rutinske utakmice i put ka još jednoj tituli.U prvenstvu nikad gorem Zrinjski će osvojiti rekordan broj bodova.Mi ćemo u međuvremenu u utorak saznati kako stoje stvari u Kupu t.j. ko na koga ide.
- Nemamo opterećenja kad je Zrinjski u pitanju jer smo ekipa koja je jedina izvukla živu glavu jesenas pod Bijelim brijegom.Kada bi Zrinjski smio igrati uz pošteno suđenje protiv nas onda mi ne bi bili bez šansi.Ali, škutori su poznati u ovoj ligi kao jedan od najvećih cirkuzanata kad su sudije u pitanju ,tako da i sada treba očekivati čovjeka u žutoj ili crnoj ili ****- roza opremi ,koji će satrati nas.Kažu da nam podosta igrača ima 2 žuta i to je prilika da nas osakate pred Radnik.Ovo što smo mi do sada pokazali u proljetnom dijelu prvenstva nije dovoljno da bi očekivali pobjedu u Mostaru.Za remija bi moglo dati ruku uz uslov da igra i dalje napreduje da se podiže nivo zalaganja svakog pojedinca.Bod bi nam ulio sigurnost jer bi nastavili niz utakmica bez poraza.Pravi ispit zrelosti.Lično me interesuje može li Musemić nadmudriti onog "mulca" Sergeja J .i štrihirati ga.Mali lomi ove jadne klubove kojima nije mjesto ni u Federalnoj ili 1.ligi R.S.NAS JE NA VRIJEME PUTEM SUDIJA UPOZORIO DA (H)RVATI OVE GODINE DIŽU POKAL.
- U 26.kolu Zrinjskom u goste dolazi Sarajevo .Dakle 4 derbija za škutore.Mi smo prvi na redu, potom,idu Borcu,pa im dolazi Sarajevo pa idu Željezničaru.Nakon toga Zrinjski-Široki.Tek protiv Gorkog u Tuzli su već upisali bodove.Ali de ga znaj.Gorki poslije nih gostuje nama.Teško da će sačuvati guzicu.
- Ovaj njihov niz derbija upućeje na zaključak da će oni prve bodove tražiti protiv nas.Opet pitanje ,je li tu naša šansa?
- Lopta je okrugla a pod Bijem brijegom se igra sa dvije lopte.MI BI MOGLI PONJETI I TREĆU.
- ONI SU SVE REKORDE OBORILI ALI TUZLA CITY NE IDE DOLE SA BIJELOM ZASTAVOM.
- Zrinjski će igrati na pobjedu protiv nas tu nema sumnje a ako će nekom dati 3 boda to je Borac.Sumnjam da ćemo mati regularno suđenje u Mostaru.
- Po tabeli Zrinjski je favorit iako se radi o derbiju kola jer igra prva protiv druge ekipe.Zrinjski je organizovam klub i za njega su ovo rutinske utakmice i put ka još jednoj tituli.U prvenstvu nikad gorem Zrinjski će osvojiti rekordan broj bodova.Mi ćemo u međuvremenu u utorak saznati kako stoje stvari u Kupu t.j. ko na koga ide.
- Nemamo opterećenja kad je Zrinjski u pitanju jer smo ekipa koja je jedina izvukla živu glavu jesenas pod Bijelim brijegom.Kada bi Zrinjski smio igrati uz pošteno suđenje protiv nas onda mi ne bi bili bez šansi.Ali, škutori su poznati u ovoj ligi kao jedan od najvećih cirkuzanata kad su sudije u pitanju ,tako da i sada treba očekivati čovjeka u žutoj ili crnoj ili ****- roza opremi ,koji će satrati nas.Kažu da nam podosta igrača ima 2 žuta i to je prilika da nas osakate pred Radnik.Ovo što smo mi do sada pokazali u proljetnom dijelu prvenstva nije dovoljno da bi očekivali pobjedu u Mostaru.Za remija bi moglo dati ruku uz uslov da igra i dalje napreduje da se podiže nivo zalaganja svakog pojedinca.Bod bi nam ulio sigurnost jer bi nastavili niz utakmica bez poraza.Pravi ispit zrelosti.Lično me interesuje može li Musemić nadmudriti onog "mulca" Sergeja J .i štrihirati ga.Mali lomi ove jadne klubove kojima nije mjesto ni u Federalnoj ili 1.ligi R.S.NAS JE NA VRIJEME PUTEM SUDIJA UPOZORIO DA (H)RVATI OVE GODINE DIŽU POKAL.
- U 26.kolu Zrinjskom u goste dolazi Sarajevo .Dakle 4 derbija za škutore.Mi smo prvi na redu, potom,idu Borcu,pa im dolazi Sarajevo pa idu Željezničaru.Nakon toga Zrinjski-Široki.Tek protiv Gorkog u Tuzli su već upisali bodove.Ali de ga znaj.Gorki poslije nih gostuje nama.Teško da će sačuvati guzicu.
- Ovaj njihov niz derbija upućeje na zaključak da će oni prve bodove tražiti protiv nas.Opet pitanje ,je li tu naša šansa?
- Lopta je okrugla a pod Bijem brijegom se igra sa dvije lopte.MI BI MOGLI PONJETI I TREĆU.
- ONI SU SVE REKORDE OBORILI ALI TUZLA CITY NE IDE DOLE SA BIJELOM ZASTAVOM.
POBJEDA JUNIORA BiH U UZBUDLJIVOM MEČU
Subota, 26. mart 2022. 19:56
U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u francuskom Daxu odgovarajuću selekciju Švedske sa 3:2 u susretu drugog kola grupe 2 elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
U drugom susretu grupe Češka Republika je sa 1:0 pobijedila Francusku. Na tabeli prvo mjesto zauzima Bosna i Hercegovina sa maksimalnim učinkom i 6 bodova. Češka Republika i Francuska imaju po tri boda, dok je Švedska bez bodova.
U posljednjem kolu 29. marta u 15:00 sati sastaće se Bosna i Hercegovina-Francuska i Švedska-Češka Republika. Samo prvoplasirana ekipa će ostvariti plasman na EURO 2022.
Bosna i Hercegovina: Muhamed Šahinović, Tarik Kapetanović, Mustafa Šukilović, Mladen Cvjetinović, Jasin Jušić, Petar Sučić, Anes Krdžalić (71. Muhamed Buljubašić), Eldar Mehmedović (64. Rijad Smajić), Matej Šakota (87. Tarik Ramić), Aleksandar Kahvić, Admir Bristrić (87. Enver Kulašin). Selektor: Ivica Barbarić
Čestitka Šukiloviću.Ali nije brate morao plaziti jezik.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mustafa Šukilović i trojica juniora potpisali za Tuzla City
29.06.2021. / 18:52
Četverogodišnju vjernost Tuzla Cityju potpisao je mladi defanzivac reprezentacije BiH, Mustafa Šukilović.
Ovaj 19-godišnji centralni bek u redove Tuzlaka stiže iz Radnika iz Bijeljine. Šukilović je prošao je i mlađe selekcije BiH.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MLAD JE. NADAT SE DA U NJEMU DOBIJEMO SIGURNOG ŠTOPERA U TANDEMU SA HASANBEGOVIĆEM.
Subota, 26. mart 2022. 19:56
U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u francuskom Daxu odgovarajuću selekciju Švedske sa 3:2 u susretu drugog kola grupe 2 elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
U drugom susretu grupe Češka Republika je sa 1:0 pobijedila Francusku. Na tabeli prvo mjesto zauzima Bosna i Hercegovina sa maksimalnim učinkom i 6 bodova. Češka Republika i Francuska imaju po tri boda, dok je Švedska bez bodova.
U posljednjem kolu 29. marta u 15:00 sati sastaće se Bosna i Hercegovina-Francuska i Švedska-Češka Republika. Samo prvoplasirana ekipa će ostvariti plasman na EURO 2022.
Bosna i Hercegovina: Muhamed Šahinović, Tarik Kapetanović, Mustafa Šukilović, Mladen Cvjetinović, Jasin Jušić, Petar Sučić, Anes Krdžalić (71. Muhamed Buljubašić), Eldar Mehmedović (64. Rijad Smajić), Matej Šakota (87. Tarik Ramić), Aleksandar Kahvić, Admir Bristrić (87. Enver Kulašin). Selektor: Ivica Barbarić
Čestitka Šukiloviću.Ali nije brate morao plaziti jezik.

Mustafa Šukilović i trojica juniora potpisali za Tuzla City
29.06.2021. / 18:52
Četverogodišnju vjernost Tuzla Cityju potpisao je mladi defanzivac reprezentacije BiH, Mustafa Šukilović.
Ovaj 19-godišnji centralni bek u redove Tuzlaka stiže iz Radnika iz Bijeljine. Šukilović je prošao je i mlađe selekcije BiH.
MLAD JE. NADAT SE DA U NJEMU DOBIJEMO SIGURNOG ŠTOPERA U TANDEMU SA HASANBEGOVIĆEM.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 27 mar 2022, 17:38, ukupno mijenjano 2 puta.
U subotu 02.04.2022 čak četiri meča.
Od 17.sati na programu je duel Zrinjskog i Tuzle City.(Arena Sport)
Od 17.sati na programu je duel Zrinjskog i Tuzle City.(Arena Sport)
NEBOJŠA GAVRIĆ

NEBOJŠIN KOLEGA KARJAŠEVIĆ

FEJZIĆ

SULEJMAN I HUSO

NEBOJŠIN KOLEGA KARJAŠEVIĆ

FEJZIĆ

SULEJMAN I HUSO

DŽAFIĆ ĆE ZABORAVITI FUDBAL

-
- Kontakt:
Danas izvlacenje parova polufinalu kup-a, Hocemo li imati srece pa izvucu Igman, vidjecemo ubrzo. Kako god prolazak u finale kupa doprinijelo bi napredovanju /dizanju naseg kluba.Usput, bili bi blize izlasku u evropu. Sirok igracki roster daje nam za obavezu da moramo i mozemo igrati na dva fronta, ne bi smjeli trazit opravdanje u tom segmentu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
elvirbaljic je napisao/la: ↑29 mar 2022, 09:20Danas izvlacenje parova polufinalu kup-a, Hocemo li imati srece pa izvucu Igman, vidjecemo ubrzo. Kako god prolazak u finale kupa doprinijelo bi napredovanju /dizanju naseg kluba.Usput, bili bi blize izlasku u evropu. Sirok igracki roster daje nam za obavezu da moramo i mozemo igrati na dva fronta, ne bi smjeli trazit opravdanje u tom segmentu.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 mar 2022, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dragi Allahu smiluj nam se i olakšaj.Molimo Te.
Evo šta moli "Pitar"
Postao/la NajvecaRadosti » 29 mar 2022, 10:19
Molim te Boze,samo da izbjegnemo Tuzlu
.
-------------------------------------------------------------------------------------
"Redsi"
Postao/la NajvecaRadosti » 29 mar 2022, 10:19
Molim te Boze,samo da izbjegnemo Tuzlu

-------------------------------------------------------------------------------------
"Redsi"
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 21:56Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 21:47Za 100 godina kluba, Zeljka na stadion dovesti i da zapjeva pred punim tribinama
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 mar 2022, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Napisano iz razloga zato sto bi nama najvise odgovaralo da se sastanemo mi i vi u finalu.
Ne zato sto smatran da ste vi neka 'sila'
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Neka ti bude kabul dova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 mar 2022, 10:58Napisano iz razloga zato sto bi nama najvise odgovaralo da se sastanemo mi i vi u finalu.
Ne zato sto smatran da ste vi neka 'sila'
1/2 KUPA BIH
FK VELEŽ - FK TUZLA CITY 06.04.2022.
NIJE BILO PREDSTAVNIKA NITI TUZLE , NITI VELEŽA
ZNAČI, OVO SE ZNALO.
Ako hoćemo Europu valja otpojiti Veleža iz Kupa.
--------------------------------------
Sarajevo 1. finalista Kupa.
FK VELEŽ - FK TUZLA CITY 06.04.2022.
NIJE BILO PREDSTAVNIKA NITI TUZLE , NITI VELEŽA
ZNAČI, OVO SE ZNALO.
Ako hoćemo Europu valja otpojiti Veleža iz Kupa.
--------------------------------------
Sarajevo 1. finalista Kupa.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 mar 2022, 11:23, ukupno mijenjano 4 puta.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
De ba pustite nas .Vi ste 2 puta osvajali Kup u Jugoslaviji.Kontra Želje i Dinama.
Red je da u Tuzlu od kada se u njoj igra fudbal dođe trofej Kupa 1.puta.
Ali vi hoćete jednim udarcem dvije muhe. I Kup i Europu.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 29 mar 2022, 11:29, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Sta je tu je, idemo malo tezim putem, ocito da nemamo srece sa zrijebovima, imamo /smo trnovit put Do finala.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.