Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Ova ekipi fali fino kvalitete, ali brate mili to su svi ko fol profesionalni igraci,koji zive od toga, a ponasaju se toliko letargicno i bez volje da je patnja gledati.Bugar ih ne zna motivisati, a igraci su nam mentalni patuljci i gube i one tekme koje mogu biti dobivene.
Neka Ivayla do kraja grupne faze Lige nacija.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odlican je poso napravio ali nismo imali srece zadnjih 8 utakmica! Falio je rezultat!
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Petev prosle godine preuzeo reprezentaciju jbt.
Ja vjerujem
Ja vjerujem
Fali nam igraca.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑28 mar 2022, 22:52Odlican je poso napravio ali nismo imali srece zadnjih 8 utakmica! Falio je rezultat!
Kod: Označi sve
Vidis neki napredak? Dobru Igru? Sistem? Borbu? Stvaranje masu sansi, ali nemamo srece? Mladi dobijaju sansu?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Itekako. Petev ima viziju, ali nema igraca.Fudo je napisao/la: ↑28 mar 2022, 22:58Kod: Označi sve
Vidis neki napredak? Dobru Igru? Sistem? Borbu? Stvaranje masu sansi, ali nemamo srece? Mladi dobijaju sansu?
Sjetimo se partije protiv Italije u Firenci.
Hahahah ima viziju centaršuteva, ja ne vjerujem šta ljudi pišu.
Pa ovaj lik je morao dobiti nogu odmah nakon debakla u kvalifikacijama a ne davati mu da tobože gradi nešto.
Jedino što on radi je to da tjera ljude sa tribina. Ova prćija više nikoga ne zanima, eto to je sagradio Petev.
Pa ovaj lik je morao dobiti nogu odmah nakon debakla u kvalifikacijama a ne davati mu da tobože gradi nešto.
Jedino što on radi je to da tjera ljude sa tribina. Ova prćija više nikoga ne zanima, eto to je sagradio Petev.
41:34
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Više smo mi zahebali Peteva nego što je on nas.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
A protiv Francuske?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 mar 2022, 23:46To nas brate malo zajebavaš a?
Pa nije to on vodio, nego Dušan Bajević, odnosno Čustović i Cviko![]()
-
- Kontakt:
Pa vodio je Francusku, ali vodio je i Finsku 
Ma ne smeta on meni fudbalski, ne mislim ja uopšte da je toliko loš trener. Problem je što se pogubio u ispunjavanju želja Vici i drugim zainteresovanim stranama, pa je ovo cirkus. Ne možeš ga fudbalski ni ocjenjivati kad vuče Danilovića, kad je Miličević sa 28-29 dobio šansu za debi, kad se forsira Saničanin kao da je Nesta i slično.

Ma ne smeta on meni fudbalski, ne mislim ja uopšte da je toliko loš trener. Problem je što se pogubio u ispunjavanju želja Vici i drugim zainteresovanim stranama, pa je ovo cirkus. Ne možeš ga fudbalski ni ocjenjivati kad vuče Danilovića, kad je Miličević sa 28-29 dobio šansu za debi, kad se forsira Saničanin kao da je Nesta i slično.
Drago mi je sto si detektovao problem. Savez je problem, ne Ivaylo.
Vala si iritantan.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ima danas da lete po terenu Tutini ratnici. Ne sumnjam da ce ih Tuta Petrov pripremiti kako treba.
Tuta Petrov
Tuta Petrov

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kad će se stati u kraj orgijanju analnom alpinisti Saše Ibrulja?
Zadnja izmjena: MoodyHank, dana/u 29 mar 2022, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sto je najtuznije Danilovic je sa dvadesetak minuta na terenu pokazao vise nego Krunic za 70 
I am Lumis, EC3s younger brother