Nisi skontao,mislim na ono sto je Sehic govorio da ce napravit pravilnik i da nece nigdje izlazit na okupljanjima reprezentacije,a kako igraju evo vec godinu,zasluzili su da cijelo okupljanje ne vide nikog osim samih sebe.A Dzeko valjda ko kapiten treba ostat s ekipom,a ne da hoda po drugim gradovima s jaranima.Bit ce vremena i za to.LutakSutko je napisao/la: ↑28 mar 2022, 09:02eto Dzekin hamburger je problem![]()
![]()
ostalo nam je sve tip top
od trenera, golmana pa dalje
Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Eno place bolesnik Barbarez na instsgramu opet, bio bi selektor ali ne daj boze skupit kakvog iskustva prije tog
Ako naprosi selektorsku poziciju stvarno smo jadni, sigurno zafalilo kesa za kockanje.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Lose kao i u svakoj prijateljskoj.
Prijateljske utakmice su inace negledljive ali prazne tribine, loš teren i još lošija igra su dodatno učinile negledljivom utakmicu protiv Gruzije.
Vezni red nula poena.
Iščekujem sledecu samo iz razloga da vidim Dedica, Gazibegovica i Kovačevića...nadam se bar prvu dvojicu od prve minute.
Protiv Gruzije su bili svi loši ali najlosiji Dzeko, Kolasinac i Krunic. Niti jedan nije povukao niti jednog trenutka. Ono što je Seo jednom sretno nesto prošao to se ne pika.
Doduše nisam gledao utakmicu u cijelosti pa sam mozda još štogod propustio.
Bio sam stava od prvog dana a i danas sam...nas pad je uslijedio od oproštaja Misimovica. Odlaskom njega mi nemamo igraca koji zna stati na loptu, sačuvati posjed, izmisliti pas.
Naravno, problemi u i oko saveza su najveći i nemjerljivi ali ovdje prvenstveno mislim na reprezentativce/selektore.
Prijateljske utakmice su inace negledljive ali prazne tribine, loš teren i još lošija igra su dodatno učinile negledljivom utakmicu protiv Gruzije.
Vezni red nula poena.
Iščekujem sledecu samo iz razloga da vidim Dedica, Gazibegovica i Kovačevića...nadam se bar prvu dvojicu od prve minute.
Protiv Gruzije su bili svi loši ali najlosiji Dzeko, Kolasinac i Krunic. Niti jedan nije povukao niti jednog trenutka. Ono što je Seo jednom sretno nesto prošao to se ne pika.

Doduše nisam gledao utakmicu u cijelosti pa sam mozda još štogod propustio.
Bio sam stava od prvog dana a i danas sam...nas pad je uslijedio od oproštaja Misimovica. Odlaskom njega mi nemamo igraca koji zna stati na loptu, sačuvati posjed, izmisliti pas.
Naravno, problemi u i oko saveza su najveći i nemjerljivi ali ovdje prvenstveno mislim na reprezentativce/selektore.
Kako god zvucalo moze biti da bi Barbarez u ovom trenutku kao selektor bio pravi pogodak, samo zbog imena Sergej, vise nego neki objektivno bolji selektor, strateg, strucnjak, ali manje zvucan.
Pa de nek preuzme bar GOSK, cuj prvi posao reprezentacija 

barbarez se blamira a i dosadan je
NEMA NAZAD
ma jok, hurem prijateljske ne dozivljava ozbiljno..kod njega su cak i zvanicne, prijateljske:-)
sto se hurema tice, tuta je siguran do jula, ceka se renesansa u ligi nacija.
sto se tice nas, mi smo prinudjeni da tutu gledamo jos godinu i pol, nikako drugacije, kakvi god rezultati bili:-)
ubost ce tuta 1 pobjedu u ligi nacija, iscupacemo bod u rumuniji, osjetiti ce se napredak u igri, sa tutom i burger dzekom, spremni po euro aBd.
Sta ces kad ga baustelci i peraci guzova zovu.
Mogao je uzet kakvog farmerskog treceligasa na ime do sada i skupit kakvog iskustva, pa da ima barem neki osnov za repku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Npr. Sevcenko, prvi posao pa repka i dobri rezultati. Ima i negativnih primjera-naravno. Moje misljenje je, da nama treba neko ko ce reci sta misli i cvrsta ruka, a ne ko ova pudlica trenutna. Kod nase repke je psiha jedan od vecih problema, npr. protiv top repki dobro igraju i bore se, dok ove "lakse" tekme se vuku po terenu i glade muda, misleci "dobijamo ovo laganini" "mogu i bez mene" " gdje cu na cevape" itd. Treba neko ko ce zahtjevati da se vazda igra 100% ili noga.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nema šanse da će ga smijeniti, radi tačno to za šta je dovedenbabino je napisao/la: ↑28 mar 2022, 11:07ma jok, hurem prijateljske ne dozivljava ozbiljno..kod njega su cak i zvanicne, prijateljske:-)
sto se hurema tice, tuta je siguran do jula, ceka se renesansa u ligi nacija.
sto se tice nas, mi smo prinudjeni da tutu gledamo jos godinu i pol, nikako drugacije, kakvi god rezultati bili:-)
ubost ce tuta 1 pobjedu u ligi nacija, iscupacemo bod u rumuniji, osjetiti ce se napredak u igri, sa tutom i burger dzekom, spremni po euro aBd.

Još je uspio pogurati onog zatitrača iz portugalske cvajte

Pitanje je da li je uopste bilo do Sevcenka, jer smo vidjeli kako mu ide poslije Ukrajine. Slazem se za psihu i da treba cvrsta ruka, ali ne smatram nekog ko moli i place za tu poziciju cvrstom rukom. Zeli poziciju u reprezentaciji u kojoj je aktivno unosio nemir u toku kvalifikacija cisto zbog toga jer nije izabran, ima i Barbarez druge motive. Kako god ovome nema spasa. Kvalitetnih igraca nemamo, niti cemo imati narednih 5 godina, a ni perspektivnog trenera. Jahat Dzeku jos jedne kvale i onda smo bas u kurcu. Uz to sve, sirotinja smo da platimo kakvog stranca da nas vodi. Kad nam glavni kandidati za selektora budu Musemic, Osim i Barbarez tad ce tek fino da bude.Fudo je napisao/la: ↑28 mar 2022, 11:08Npr. Sevcenko, prvi posao pa repka i dobri rezultati. Ima i negativnih primjera-naravno. Moje misljenje je, da nama treba neko ko ce reci sta misli i cvrsta ruka, a ne ko ova pudlica trenutna. Kod nase repke je psiha jedan od vecih problema, npr. protiv top repki dobro igraju i bore se, dok ove "lakse" tekme se vuku po terenu i glade muda, misleci "dobijamo ovo laganini" "mogu i bez mene" " gdje cu na cevape" itd. Treba neko ko ce zahtjevati da se vazda igra 100% ili noga.
- ASD
- Kontakt:
Pozitivna stvar ako izaberemo Barbareza. Neće više niko tušiti s Barbarezom.
Negativna stvar je što će se naći neko drugi da se tuši s njim.
Negativna stvar je što će se naći neko drugi da se tuši s njim.
Prije bi sansu dao Jakirevicu nego Sergeju. Sergej tesko da moze gori biti od Tute. A Jakirovic ima fine rezultate na klupi Zrinjskog. S tim da ne ulazim u to kakav je trener Jakirovic jer jedino sto znam je to po ostvarenim rezultatima. Nisam nikada gledao utakmice njegove. To valjda drugi ovdje bolje mogu procjeniti.
Sergeja naravno niko ne moze procjeniti jer nije nikog vodio. Ali kazem gore od Tute ne moze.
Neki 15 utakmica i samo jedna pobjeda.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Mislim da bi Jakirović bio budala ako bi preuzeo repku u ovom momentu.
On bi mi dobar izbor kad se Džeko oprosti pa da krene u podmlađivanje repke.
Ilo da preuzme repku kada ovi momci koji su sada juniori budu na pragu repke za par godina. Ali oni imaju svoga selektora koji bi takođe mogao dobiti priliku u A repci.
On bi mi dobar izbor kad se Džeko oprosti pa da krene u podmlađivanje repke.
Ilo da preuzme repku kada ovi momci koji su sada juniori budu na pragu repke za par godina. Ali oni imaju svoga selektora koji bi takođe mogao dobiti priliku u A repci.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pravit ce se blesavi i traziti Jakirovica. I poslije 2 meca ce traziti da i njega smaknu.
Ovo je doslovno koliko para toliko muzike a sa Petevom igramo dobar fudbal.
Ni Guardiola ne bi mogao utegnuti ekipu sa najsterilnijim napadom u Evropi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- tutankamon1905
- Kontakt:
Imali su sansu, odabrali su Ivayla. Jakirovic ako ovako nastavi jos neko vrijeme moze dobit puno bolji posao od BiH reprezentacije..ne treba mu ovaj cirkus u ovoj fazi karijereMaestro je napisao/la: ↑28 mar 2022, 12:23Prije bi sansu dao Jakirevicu nego Sergeju. Sergej tesko da moze gori biti od Tute. A Jakirovic ima fine rezultate na klupi Zrinjskog. S tim da ne ulazim u to kakav je trener Jakirovic jer jedino sto znam je to po ostvarenim rezultatima. Nisam nikada gledao utakmice njegove. To valjda drugi ovdje bolje mogu procjeniti.
Sergeja naravno niko ne moze procjeniti jer nije nikog vodio. Ali kazem gore od Tute ne moze.
Neki 15 utakmica i samo jedna pobjeda.
- LutakSutko
- Kontakt:
Sehic je posebna pricaDamirT je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:29Nisi skontao,mislim na ono sto je Sehic govorio da ce napravit pravilnik i da nece nigdje izlazit na okupljanjima reprezentacije,a kako igraju evo vec godinu,zasluzili su da cijelo okupljanje ne vide nikog osim samih sebe.A Dzeko valjda ko kapiten treba ostat s ekipom,a ne da hoda po drugim gradovima s jaranima.Bit ce vremena i za to.LutakSutko je napisao/la: ↑28 mar 2022, 09:02eto Dzekin hamburger je problem![]()
![]()
ostalo nam je sve tip top
od trenera, golmana pa dalje
kroz noge prima golove
prima ih u svoj ugao
nije on kalibar za repke, ali boljeg navodno nemamo (sta ce neki tamo Begovic)
tako da sumnjam da osrednji igrac iz Turske lige moze napraviti bilo kakav pravilnik
a tek da ga se neko drzi
daBogda
- ASD
- Kontakt:
Ma ne mogu oni dovesti jako trenersko ime niti da imaju pare jer je jako teška situacija za preuzeti repku. Niko sa ambicijama ne želi ovo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 mar 2022, 12:28Pravit ce se blesavi i traziti Jakirovica. I poslije 2 meca ce traziti da i njega smaknu.
Slazem se, njega ce nakon loši rezultati isto otjerati. Meni je jedino drago sto je bio reprezentativac BiH. Bili su Blaz Sliskovic i Vinko Marinovic prvaci sa Zrinjskom cak i Amar Osim je rekorder kao Zeljin trener, a nebi ništa napravili u reprezentaciji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 mar 2022, 12:28Pravit ce se blesavi i traziti Jakirovica. I poslije 2 meca ce traziti da i njega smaknu.
Moji kandidati su Selimbegovic, Susic, Hadzibegic ili Meho Kodro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.