Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
bit ce na tribinama ovaj put nekih 15 gledalaca, od toga pola ih sto su dobili dzaba kartu pa da iskoriste, nebitno ko igra..bit ce i par bula, sad im je to furka, da bule idu na stadion gledati utakmice..joj drzave i k..ca...
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Vico i Misimovic definitivno su se sakrili sa šajkačama i smiju se sad kad znaju koliko su uhelaćili jedini uzdanak BH fudbala a to je reprezentacija. Nikog ne zanima više, nikom nije stalo. Da pozovu nekog iz Borca iz Šamca da bi ga prodali gdje, mogu, jer više nikog ne interesuje. Nemamo ni mi, navijači, više muda da useremo šta na stadionu. Smijemo zviždati i tjt.
Kako nemamo navijaca? Imamo ovdje tastatura navijace koji svaku priliku koriste da ismijavaju BHF.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Dzeko dodje na okupljanje i zdere hamburgere i pomfrit.Pa bolan oprosti se vise,nisi veci od reprezentacije.Bit ce fudbala i poslije tebe...Jel te stid vise?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pisao sam poslije tekme, sve do sada sam se nadao da tuta ima zelju i volju, ali da jednostavno ne zna. Sumnjao jesam, ali postajala je mala nada da je tako.
Medjutim, ulazak gofana danilovica i milicevica kod 0-1, famoznih, huremovih 23. i 24. sa spiska, mi je ubilo svaku nadu.
Gofno tuta je tu da nam po direktivi vice i gice zakuca i zadnji ekser u kovceg, na dobrom je putu, nikog vise i ne interesuje ta njihova privatna prcija.
mahalas javno jede burger, pomfrit i zaljeva kolom haha
Medjutim, ulazak gofana danilovica i milicevica kod 0-1, famoznih, huremovih 23. i 24. sa spiska, mi je ubilo svaku nadu.
Gofno tuta je tu da nam po direktivi vice i gice zakuca i zadnji ekser u kovceg, na dobrom je putu, nikog vise i ne interesuje ta njihova privatna prcija.
Najveći je grobar onaj debil što su k'o kera otjerali s treninga reprezentacije Srbijebabino je napisao/la: ↑27 mar 2022, 22:48pisao sam poslije tekme, sve do sada sam se nadao da tuta ima zelju i volju, ali da jednostavno ne zna. Sumnjao jesam, ali postajala je mala nada da je tako.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nemamo ni jednog kvalitetnog igrača u prajmu.
Niti se takav igrač nazire u sljedećih 5 godina minimum.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dzeko sa hamburgerom u ruci idalje ima jaci uticaj u reprezentaciji nego vico, miske i seha zajedno tako da ce ostati tu do kad mu je cejf, praviti spisak, izmjene i famozne pravilnike.
On iza sebe ima rezultat i usao je u historiju drzave kao rekorder reprezentacije ali i nekoliko najjacih liga svijeta.
Sta cemo sa ostalim koji pruzaju iste partije kao on sada, ponasaju se jos bezobraznije, a koji ne pokazuju apsolutno nista vec godinama?
On iza sebe ima rezultat i usao je u historiju drzave kao rekorder reprezentacije ali i nekoliko najjacih liga svijeta.
Sta cemo sa ostalim koji pruzaju iste partije kao on sada, ponasaju se jos bezobraznije, a koji ne pokazuju apsolutno nista vec godinama?
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 28 mar 2022, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Pa šta i da izgubimo ? Danas svi igraju fudbal.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta vam je ljudi, pa Edin je naš Carlos Valderama.
Totalno si upravu. Niko, ama baš niko nije zaslužio da igra za reprezentaciju. Kad vidim da ljudi dižu onog Hasagića u nebesa onda mi je jasno što mi izgubimo od Gruzije, Cipra itd... Mi smo izgubili Begovića jer imamo trenere koji se razumiju u fudbal isto ja u kvantnu fiziku.
I am coming
Maestro je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:41Kaze Seha „iduci sto nesto skrivi on licno ga tjera“.babino je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:38dzeko se nece oprostiti od repke sve dok moze hodati:-)
kakav izlet i prilika za bijeg od kluba i porodice, neprocjenjivo...
ne znam samo kako ga treneri u klubovima nisu provalili, nikada ga ne trebaju u zadnjoj pred okupljanje stavljati u prvih 11, covjek je u glavi vec u sarajevu.![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
mislis gica:-)Vucevich je napisao/la: ↑27 mar 2022, 22:56Najveći je grobar onaj debil što su k'o kera otjerali s treninga reprezentacije Srbijebabino je napisao/la: ↑27 mar 2022, 22:48pisao sam poslije tekme, sve do sada sam se nadao da tuta ima zelju i volju, ali da jednostavno ne zna. Sumnjao jesam, ali postajala je mala nada da je tako.
mahalas javno jede burger, pomfrit i zaljeva kolom haha![]()
O ovoj temi se moze roman izdati i to u 4 dijela ali nije vise nikome ni do diskusije kad zna da je nemocan.RaZuti je napisao/la: ↑27 mar 2022, 22:23Vico i Misimovic definitivno su se sakrili sa šajkačama i smiju se sad kad znaju koliko su uhelaćili jedini uzdanak BH fudbala a to je reprezentacija. Nikog ne zanima više, nikom nije stalo. Da pozovu nekog iz Borca iz Šamca da bi ga prodali gdje, mogu, jer više nikog ne interesuje. Nemamo ni mi, navijači, više muda da useremo šta na stadionu. Smijemo zviždati i tjt.
Samo mogu reci da je vicko mali pupoljak u odnosu na begica, demidzica, durica i ostalog sda lanca. I ne mislim na uticaj i funkciju, nego na kriminal i izdaju drzave da bi se sacuvala vlastita guzica, a to je tako vec 15 godina.
Uopste se ne nerviram, samo mi je zao sto nema buducnosti u jedinoj sferi zivota kojom se moze obradovati ovaj narod. Od reprezentacije su ostala samo sjecanja na 2013 i 2014.
NEMA NAZAD
Kljuc svega.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 mar 2022, 22:58Nemamo ni jednog kvalitetnog igrača u prajmu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- LutakSutko
- Kontakt:
zamisli na kojem smo mi nivou kad je Seha glavni u repkiKaunas je napisao/la: ↑27 mar 2022, 23:41Maestro je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:41Kaze Seha „iduci sto nesto skrivi on licno ga tjera“.babino je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:38dzeko se nece oprostiti od repke sve dok moze hodati:-)
kakav izlet i prilika za bijeg od kluba i porodice, neprocjenjivo...
ne znam samo kako ga treneri u klubovima nisu provalili, nikada ga ne trebaju u zadnjoj pred okupljanje stavljati u prvih 11, covjek je u glavi vec u sarajevu.![]()
![]()
ustati pa reci ASMIR BEGOVIC
- LutakSutko
- Kontakt:
Mislim da cu gledati sutra Portugal i Sj.Makedonija, ovo mi je totalno nebitna tekma sutra sa Luxemburgom
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
braco, ima li nervoze pred tekmu
idemo tuta, sutra ili nikada, svi smo uz tebe

idemo tuta, sutra ili nikada, svi smo uz tebe

Valjda bude kakva analiza @hurema poslje Luxemburga.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov