FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

vendetta87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la vendetta87 » 01 feb 2011, 12:02

SrdjanBL je napisao/la:Ma ni 10% nije bio ko sezonu prije u Sarajevu, mada su ga htijeli zadrzati, on je koliko znam insistirao da ode u Focu i da igra za Sutijesku :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja hajvana :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 feb 2011, 12:08

FIFA/UEFA je napisao/la: kako ce biti nosilac igre kada ne igra na poziciji koju najbolje zna? stavi vuleta medju ofanzivne vezne pa ces vidjeti hoce li biti nosioc igre :/
Pa ako ces realno,doveden je kao desni bek.To je igrao u Srbiji.Njegova pozicija trenutno je centralni vezni,a vise je ofanzivan nego defanzivan.

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 01 feb 2011, 12:21

' "????

¥ &??? :?
? у срцу, & у '!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 01 feb 2011, 12:24

Glupo ti je poredjenje, ako si vezni igrac mozes igrati na svim pozicijama na sredini terena. Ne mozes porediti tako, da defanzivni igrac igra u veznom redu, glupo je, vezni igrac mora moci igrati na svim pozicijama na sredini. 8-)

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 01 feb 2011, 12:24

jubitubi je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la: kako ce biti nosilac igre kada ne igra na poziciji koju najbolje zna? stavi vuleta medju ofanzivne vezne pa ces vidjeti hoce li biti nosioc igre :/
Pa ako ces realno,doveden je kao desni bek.To je igrao u Srbiji.Njegova pozicija trenutno je centralni vezni,a vise je ofanzivan nego defanzivan.
pa to ti i kazem nije mu prirodna pozicija iako je mozda pridonosio ofanzivi, ali to je sve to trenera...
u tom slucaju ga ne bi trebalo kritikovati...

eto u zelji u slicnoj situaciji je srdjan stanic (ne igra cesto tamo gdje je najbolji) koji je po meni ubojit na desnom krilu dok cesto igra kao lijevi ili desni bek gdje se gubi (pogotovo na lijevoj strani) i sad pljuvati po njemu ne bi bilo OK...
treba nam jos igraca iz BiH

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 01 feb 2011, 12:27

SrdjanBL je napisao/la:Glupo ti je poredjenje, ako si vezni igrac mozes igrati na svim pozicijama na sredini terena. Ne mozes porediti tako, da defanzivni igrac igra u veznom redu, glupo je, vezni igrac mora moci igrati na svim pozicijama na sredini. 8-)
:shock: :shock:

nije tacno, totalno su razlicite uloge defanzivnog veznog, centralnog veznog i ofanzivnog ;)

hoces da kazes da bek i krilo imaju istu ili slicnu ulogu? da je ista uloga zvala bi se pozicija "igrac po desnoj strani" :)
treba nam jos igraca iz BiH

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 01 feb 2011, 12:52

FIFA/UEFA je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Glupo ti je poredjenje, ako si vezni igrac mozes igrati na svim pozicijama na sredini terena. Ne mozes porediti tako, da defanzivni igrac igra u veznom redu, glupo je, vezni igrac mora moci igrati na svim pozicijama na sredini. 8-)
:shock: :shock:

nije tacno, totalno su razlicite uloge defanzivnog veznog, centralnog veznog i ofanzivnog ;)

hoces da kazes da bek i krilo imaju istu ili slicnu ulogu? da je ista uloga zvala bi se pozicija "igrac po desnoj strani" :)
imaš igrače koji mogu igrati sve na sredini,tzv. "Box-to-box" midfielder,kao npr.Fellaini. Isto tako imaš wingback koji igra sve po L/D strani.

sad da li je tako u ovom slučaju,ne znam ;)
it's football day

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 02 feb 2011, 08:46

Po svemu sudeci ostaju i Vule i Avdukic do ljeta...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 02 feb 2011, 12:12

Super za Avduku,ali za Vuleta i nije bas,ako ce na ljeto otici besplatno kao sto pisu ljudi na nasem forumu.Ima li sansi da produzi ugovor?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 feb 2011, 14:41

& " се $ - " са $ на " $ ' & сезоне,то - $ " $ провјера. & & " " $ & овог ' $ вас ?,& " % " $ тога,наравно " " на "! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 feb 2011, 15:16

drinin vuk je napisao/la:& " се $ - " са $ на " $ ' & сезоне,то - $ " $ провјера. & & " " $ & овог ' $ вас ?,& " % " $ тога,наравно " " на "! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
20.februara ce se igrati,k'o u dobra stara vremena,ocekujem bar nekih 15-20000 gledalaca.A za pobedu,tesko,prva tekma Robija na Marakani(od tri zaredom)i hoce prvu pobedu pred svojim navijacima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 03 feb 2011, 04:35

Devil, zapalićeti se tastatura. :D

Termin je 21. Vlado Jagodić je danas rekao 21. igramo sa Zvezdom a 19. sa Ljubićem. Meni lično bi više odgovarao 20. jer je nedjelja al jbg. Dakle prva utakmica Robijeva, Zvezda odlična, rade mnogo dobro mi imamo motiv jak pa vidjećemo 21. gdje smo.
Mi nismo neko ko može da prijeti najvećem srpskom klubu ali da će četa dr Vlade Jagodića, na čelu sa vojvoda Veljovićem oznojiti se dobro za što bolji rezultat, to sigurno.

Ja zadovoljan kako god se završi, važno je igrati sa jakim protivnicima.

peti novembar
Kontakt:

Post Postao/la peti novembar » 04 feb 2011, 13:51

Ode i Vule, ko je slijedeći ?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 14:34

naravno,nista lose nisam mislio ;) nego komentar je vezan za ovaj osip,a imacu priliku da vas gledam i na proljece....mozda bude nesto od vas :o
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 04 feb 2011, 14:38

ostaje da se vidi,sudeci po tekmi u sarajevu ne pise vam se dobro :)
nego dolazis li u bl na proljece?
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 14:41

blrs je napisao/la:ostaje da se vidi,sudeci po tekmi u sarajevu ne pise vam se dobro :)
nego dolazis li u bl na proljece?
Ako bude subota ne,nedjelja da.....posao je preči ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 feb 2011, 14:43

Ode Vule,nazalost...Bas mi je krivo jer je bio stub odbrane i najbolji stoper Premijer Lige.Ali morao se prodati,inace ode za dzabe na ljeto.Srecno mu,a mi cemo se vec nekako snaci.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 feb 2011, 14:45

blrs je napisao/la:sarajevske došlje pokusavaju da budu duhoviti :( pod hitno vas treba modernizovati,ne ide to tako...
a kako smo mi igrali to se vidi na tabeli,a i ti si imao prilike da nas gledas na kosevu ;)
Vule zvanicno otisao kod Puzigace u ponedeljak ode i Avdukic najvjerovatnije ako budete imali tu nesrecu da vam 20 februara blokiraju racun necete feninga vidjeti od toga...nesto ne vjerujem da ce ti tada biti do zajebancije :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 04 feb 2011, 14:47

pile87 je napisao/la:
blrs je napisao/la:sarajevske došlje pokusavaju da budu duhoviti :( pod hitno vas treba modernizovati,ne ide to tako...
a kako smo mi igrali to se vidi na tabeli,a i ti si imao prilike da nas gledas na kosevu ;)
Vule zvanicno otisao kod Puzigace u ponedeljak ode i Avdukic najvjerovatnije ako budete imali tu nesrecu da vam 20 februara blokiraju racun necete feniga vidjeti od toga...nesto ne vjerujem da ce ti tada biti do zajebancije :mrgreen:
A sta ako vam mi preotmemo titulu i sa ovakvom ekipom?Nemoj praviti racun bez krcmara,jer ko visoko leti,nisko pada...

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 04 feb 2011, 14:49

jubitubi je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Vule zvanicno otisao kod Puzigace u ponedeljak ode i Avdukic najvjerovatnije ako budete imali tu nesrecu da vam 20 februara blokiraju racun necete feniga vidjeti od toga...nesto ne vjerujem da ce ti tada biti do zajebancije :mrgreen:
A sta ako vam mi preotmemo titulu i sa ovakvom ekipom?Nemoj praviti racun bez krcmara,jer ko visoko leti,nisko pada...
Pa i prošle godine ste je uzimali preotimali ma već bila kod vas i šta na kraju ...
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.