Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ourjerked 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Max amaterski 
Poderao gume
Poderao gume
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 27 mar 2022, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hoce li Lec izrdžati ovaj pritsak ili popustiti 
Hamilton ne moze proci Strolla wow
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Max ppceo kukat ko i hamilton
Kažu Sainz blizu Leca hahaha, Max se žali na liniju od voća, jbg vidjet ćemo šta će sudci reći.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ide Max
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Uze Max onog jadnika koji je podlego pritisku 
Uzeo bi ga sad ...ja peha
Zguzise Leca
E **** Albone
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
leclera baksuzara, samo sto prodjose prvu krivinu idu zelene zastave 
E yebem ti žute zastave u pizdu
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Auuu koji sretnik
Nabijem na Qrac i vas i žute zastave.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kazu likovi Hamilton placi.picka ahahhahaha
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Strasna trka 
Kakva nas sezona čeka ako se ovo nastavi ovako
Kakva nas sezona čeka ako se ovo nastavi ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.