Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kako je ovo Alonso izbjegao yebote
Odavno nisam vidio da se žestoko ovako brani pozicija od timskog kolege
Alonso se sramoti jos jednu sezonu, fino. 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Evo i Magnussena 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Već jesam, imaš li rezervni acc?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
bas ih je gust gledati kako se ovako jurcaju jedan iza drugog, izgleda kao na filmu
zbog ovih zidova dobijes mnogo realniji osjecaj koliko brzo idu nego kad je neka klasicna trkacka staza sa sljunkom pored
zbog ovih zidova dobijes mnogo realniji osjecaj koliko brzo idu nego kad je neka klasicna trkacka staza sa sljunkom pored
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 27 mar 2022, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ricciardo na nivou Mazepina
Al se prva cetvorka poredala 2.5 sec jedan iza drugog
Kako retardirano odradjeno od Alpine. Izgubili su bar 10 sekundi ganjajuci jedan drugog.
Latifi opet
Evo SC 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Latifi, niko se ne cudi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poginu Perez sa ovim SC 

Mnogo sreće za Ferrari
Evo Latifija degenerika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.