09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
nekako mi se cini da nam igraci nisu dugo bili u losijoj formi.
misketa nema, ibisevic los, pjana ne igra, muslimovic jedva da igra , dzeko u fazi prilagodjavanja,rahimic ne igra,salih dobar ali ga nema do juna u reprezentaciji.......
misketa nema, ibisevic los, pjana ne igra, muslimovic jedva da igra , dzeko u fazi prilagodjavanja,rahimic ne igra,salih dobar ali ga nema do juna u reprezentaciji.......
Sent from my Commodore 64
Upravu si @nihco nema sta.Samo da dodam da su jos golmani u dobroj formi,onda mujdza,mudonja,nadar.Spaha isto bio veoma dobar do suspenzije.
To sto se prve postave tice.
A od ovih ostalih pandza je isto dobar,i zeko isto ulazi u formu.
Kako god ima jos vremena do nastavka kvalifikacija nadam se da ce svi uci u formu do tad.
Kako god ima jos vremena do nastavka kvalifikacija nadam se da ce svi uci u formu do tad.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
-
- Kontakt:
Ja bih vise volio da je pozvao igrace poput Bunoze , Bicakcica i ostali da ih isprobamo nego da idu ovi iz prvih 11. koji nisu u nekoj formi. I neznam zasto kaze da je ovo zadnja provjera prije Rumunije kad ima jos jedan FIFIN termin prije 26. marta

jeste ,ima svijetlih primjera. odbrana nam je u dobroj formi, sto kazes, beg, mujdza, spaha, jahic........to je bino , ovi gore ce valjda uvaliti koji go__EmIr__ je napisao/la:Upravu si @nihco nema sta.Samo da dodam da su jos golmani u dobroj formi,onda mujdza,mudonja,nadar.Spaha isto bio veoma dobar do suspenzije.
ovaj bunoza bi trebao biti isproban na lijevom beku. ima brzinu, ljevak je, cak je ,cini mi se i igrao beka. to je najproblematicnije ali mi pape nesto ne vo9li eksperimentisai.bavarian_bk je napisao/la:Ja bih vise volio da je pozvao igrace poput Bunoze , Bicakcica i ostali da ih isprobamo nego da idu ovi iz prvih 11. koji nisu u nekoj formi. I neznam zasto kaze da je ovo zadnja provjera prije Rumunije kad ima jos jedan FIFIN termin prije 26. marta![]()
- Principatus
- Kontakt:
Ovo su kvote za utakmicu, Mexiko favorit:
Mexiko 1.85 X 3.30 Bosnien und Herzegowina 3.85
Dakle Dzeko, kako citam, ne igra 100% protiv Mexika. Besic nece doci, kod Rahimica valjda jos nije jasno.
Meni se cini da jos mnogo toga nije jasno.
Ovakva losa organizacija, to jest da igraci ne dolaze jer vize nisu sredjene, to moze biti samo kod nas. Zao mi je onih ljudi koji tamo ekstra putuju da vide svoje zvjezde, nadam se da se nece ponovoti Svedska.
Svijetla tacka: Salihovic je u nenormalnoj formi. Nadam se da ce pruziti ono sto je pruzio protiv Schalke.
Za Misketa i Pjanu se ne brinem, oni ce ponovo da procvjetaju u reprezentaciji. Lulic je kako sam procitao sa strane Svicaraca dosta neefektivan naprijed, ali moze se ipak probati od 60te ili 70te, posebno jer je Ibisevic navikao na ubacivanje lopti sa strane. Vedo jeste u losoj formi, ali zadnji put se vidjelo nesto kao pozitivan trend, uz to ce ovdje biti lopti od Misketa, Pjane, Mujdze etc. kojih u Hoffenheimu ne dobiva. Vranjesa isto mozemo oprobati na sredini terena, zasto da ne. Salihovic ce nam trebati na DM/centralno, dakle ljevu stranu mora neko drugi uzeti. Ovako bih se ja "krpio":
----------------------Begovic--------------------------
--Mujdza-----Pandza------Spahic------Subasic-----
---------------Vranjes-----Salihovic------------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Medunjanin---
-----------------------Ibisevic--------------------------
ili
----------------------Begovic-------------------------
--Mujdza-----Pandza------Spahic------Subasic----
---------------Salihovic-----Medunjanin------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Lulic----------
----------------------Ibisevic------------------------
Mexiko 1.85 X 3.30 Bosnien und Herzegowina 3.85
Dakle Dzeko, kako citam, ne igra 100% protiv Mexika. Besic nece doci, kod Rahimica valjda jos nije jasno.
Meni se cini da jos mnogo toga nije jasno.
Ovakva losa organizacija, to jest da igraci ne dolaze jer vize nisu sredjene, to moze biti samo kod nas. Zao mi je onih ljudi koji tamo ekstra putuju da vide svoje zvjezde, nadam se da se nece ponovoti Svedska.
Svijetla tacka: Salihovic je u nenormalnoj formi. Nadam se da ce pruziti ono sto je pruzio protiv Schalke.
Za Misketa i Pjanu se ne brinem, oni ce ponovo da procvjetaju u reprezentaciji. Lulic je kako sam procitao sa strane Svicaraca dosta neefektivan naprijed, ali moze se ipak probati od 60te ili 70te, posebno jer je Ibisevic navikao na ubacivanje lopti sa strane. Vedo jeste u losoj formi, ali zadnji put se vidjelo nesto kao pozitivan trend, uz to ce ovdje biti lopti od Misketa, Pjane, Mujdze etc. kojih u Hoffenheimu ne dobiva. Vranjesa isto mozemo oprobati na sredini terena, zasto da ne. Salihovic ce nam trebati na DM/centralno, dakle ljevu stranu mora neko drugi uzeti. Ovako bih se ja "krpio":
----------------------Begovic--------------------------
--Mujdza-----Pandza------Spahic------Subasic-----
---------------Vranjes-----Salihovic------------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Medunjanin---
-----------------------Ibisevic--------------------------
ili
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ovako bolje
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Prvo poluvrijeme
----------------------Hase-------------------------
--Muja----Kong Fu Pandza----Spaha---Suba---
---------------------Medo-------------------------
-------Pjana---------Miske--------Lula-----------
---------------Ibi------------Zlaja----------------
Drugo poluvrijeme
----------------------Beg-------------------------
----Ogi--------Mrav----Spaha----Muha--------
---------------------Medo------------------------
-------Pjana---------Miske--------Sali----------
----------------------Hase-------------------------
--Muja----Kong Fu Pandza----Spaha---Suba---
---------------------Medo-------------------------
-------Pjana---------Miske--------Lula-----------
Drugo poluvrijeme
----------------------Beg-------------------------
----Ogi--------Mrav----Spaha----Muha--------
---------------------Medo------------------------
-------Pjana---------Miske--------Sali----------
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Idemo sa 15 igraca u Ameriku, a bude li jos otkaza (sto ocekujem) onda ce ih biti i 14-13- 
Ali eto, bice interesantno vidjeti ovu izmjesanu ekipu.

Ali eto, bice interesantno vidjeti ovu izmjesanu ekipu.
-----------------------------Begovic---------------------------------
Mujdza----------Pandza-------------Spahic---------------Subasic
----------------Medunjanin-----------Salihovic---------------------
--------Pjanic---------------Miske-----------------------Lulic--------
--------------------------Muslimovic/Ibisevic------------------------
ovo je definitivno najbolji sastav koji se trenutno može izvući iz ovakve ekipe samo,po dosadašnjem utisku, mi se čini da će Pape krenuti sa jednim napadačem i to očekujem Vedada mada opet kažem ova postava koju si napravio bi bila idealna u ovakvoj situacijiB0SANAC je napisao/la:-----------------------------Begovic---------------------------------

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
B0SANAC je napisao/la:-----------------------------Begovic---------------------------------

odlican sastav. nadam se da saf´t prati ovaj forum.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
- Megamon
- Kontakt:
Posto ima snimak u cetvratak od 17:15 ipak cu odgledati snimak.Valja se probuditi u 2 sata a ujutru moras ustati u 7 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Lista la convocatoria del Tri para amistoso ante Bosnia
Arqueros: Jesús Corona y Alfredo Talavera.
Defensas: Paul Aguilar, Iván Estrada, 'Maza' Rodríguez, Édgar Dueñas, Jonny Magallón, Héctor Moreno, Jorge Torres Nilo y Carlos Salcido.
Mediocampistas: Gerardo Torrado, Israel Castro, Jesús Zavala, Antonio Naelson 'Sinha' y Luis Pérez.
Delanteros: Giovani dos Santos, Édgar Pacheco, Pablo Barrera, Néstor Calderón, José María Cárdenas, Aldo de Nigris y 'Chicharito Hernández.
http://www.record.com.mx/seleccionnacio ... nte-bosnia
Arqueros: Jesús Corona y Alfredo Talavera.
Defensas: Paul Aguilar, Iván Estrada, 'Maza' Rodríguez, Édgar Dueñas, Jonny Magallón, Héctor Moreno, Jorge Torres Nilo y Carlos Salcido.
Mediocampistas: Gerardo Torrado, Israel Castro, Jesús Zavala, Antonio Naelson 'Sinha' y Luis Pérez.
Delanteros: Giovani dos Santos, Édgar Pacheco, Pablo Barrera, Néstor Calderón, José María Cárdenas, Aldo de Nigris y 'Chicharito Hernández.
http://www.record.com.mx/seleccionnacio ... nte-bosnia
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Toliko o onoj prici da im nece igrat najbolji igraci i najbolji sastav. Klasicna Mexicka sapunica i ubleha. Od ovog sastava tesko da mogu izvest jaci, mozda samu u nijansama.
Sto se nas tice bez Dzeke smo 20% slabiji, bez Rahimica jos dodatnih 10%. Stilic i Besic i tako ne bi igrali.
Sto me vise brine je sad kad se definitivno potvrdi da Dzeko ne ide, ocekujem da se ne odazove jos sigurno par igraca. Sto je najgore sad i da pozove nekog dodatno nece imat vremena da izvadi vizu. Da sam na Susicevom mjestu ja bih se sad vec raspitao kod "Fazle" imal' ko' od nasih da igra fudbal u Americi a da jos ima nas pasos
- Eto sanse da zabiljezi nastup
da se proda. Mozda je ovo zivotna prilika za onog bosanskog Baggia
. Kako se stvari odvijaju, imam osjecaj da bi se Balja i Piplica ponovo mogli skidat i ovo pretvorit u oprostajnu tekmu. Mozda i Pape upise premijerni nastup u najdrazem dresu. Skupljamo se ko protiv Albanije '93. Cirkus pravi, a sto je najgore mexicanci nam platili za tekmu.
Salu na stranu nimalo nisam optimistican. Daj boze da grijesim ali tanka nam je nada i sto neko gore spomenu, vrlo lako bi nam se mogla ponovit Svedska ili Teheran od prije nekoliko godina.
A kad se dogovarala utakmica sve je izgledalo tako divno...
Sto se nas tice bez Dzeke smo 20% slabiji, bez Rahimica jos dodatnih 10%. Stilic i Besic i tako ne bi igrali.
Sto me vise brine je sad kad se definitivno potvrdi da Dzeko ne ide, ocekujem da se ne odazove jos sigurno par igraca. Sto je najgore sad i da pozove nekog dodatno nece imat vremena da izvadi vizu. Da sam na Susicevom mjestu ja bih se sad vec raspitao kod "Fazle" imal' ko' od nasih da igra fudbal u Americi a da jos ima nas pasos

Salu na stranu nimalo nisam optimistican. Daj boze da grijesim ali tanka nam je nada i sto neko gore spomenu, vrlo lako bi nam se mogla ponovit Svedska ili Teheran od prije nekoliko godina.
A kad se dogovarala utakmica sve je izgledalo tako divno...
Mislim da mi necemo biti toliko oslabljeni. Imacemo na raspolaganju 2 najbolja golmana, u odbrani ce isto biti najbolji sto trenutno imamo, u veznom redu isto. Jedini problem ce biti fizicka spremnost nekih igraca, posebno mislim na Misketa. Mislim da je Medunjanin dobra zamjena za Rahimica.
Ako nam igra bude na nivou ond nije vazno ko ce biti u napadu. Ibisevic i Muslimovic mogu zabit svakome, samo ako bude prilika.
Ako nam igra bude na nivou ond nije vazno ko ce biti u napadu. Ibisevic i Muslimovic mogu zabit svakome, samo ako bude prilika.
Meni bas drago sto nece ici Dzeko... Koliko god da je on dobar igrac, mi moramo racunati s time da nece mozda moci biti u svakoj utakmici tu, tako da treba graditi timski mentalitet, a ne graditi igru na jednom igracu. Grupa solidnih fudbalera takodjer moze ciniti pravo zayeban tim, samo ako se dobro uigraju...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo makar jedna pozitivna vijest:
Ibricic putuje u Atlantu !
Orilo gorilo,Ibro mi te volimoB0SANAC je napisao/la:Evo makar jedna pozitivna vijest:

Hernandez dolazi,a Dzeko po svemu sudeci ''ne mere''Hem ce fasovati taj mec protiv m.u-hem ce tevez garant nastaviti po svom.Operacija uspjela-pacijent mrtav.Usput se sjetim Mancininove makar zenine familije.Slijedeci put ce biti coza nostra.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.