Možda neko iz PR neki fotograf ili tako nešto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma imaju druzenje dole pa vjerovatno razglas, fotografija, audio video 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Krste im svima prica viceve pretpostavljam
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Četvorica protiv Estonije U-17
Šutković
Nurković (c)
Lamadžema
Pramenković

Šutković
Nurković (c)
Lamadžema
Pramenković
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka čast za ovaj family day odlična ideja
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Ovo je jedan od fitnes trenera
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvo je ovo family druženje a ne pjeva Hule.
Ovo neka light verzija izgleda pošto su djeca tu. Večeras ide after party uz Huleta "stojim na zeleno idem na crveno"
Ovo neka light verzija izgleda pošto su djeca tu. Večeras ide after party uz Huleta "stojim na zeleno idem na crveno"
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Team building 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hebib završio u igraonici Bambi u Merkuru.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 17:10Kakvo je ovo family druženje a ne pjeva Hule.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 mar 2022, 17:39Hebib završio u igraonici Bambi u Merkuru.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 17:10Kakvo je ovo family druženje a ne pjeva Hule.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dupovac kao ozbiljniji insan, pauzu iskoristio za dodatnu zaradu. Kopanje uglja na divljim jamama oko Zenice. Udara u brdo i ne boji se za posljedice.MortemHz je napisao/la: ↑26 mar 2022, 17:54MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 mar 2022, 17:39Hebib završio u igraonici Bambi u Merkuru.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 mar 2022, 17:10Kakvo je ovo family druženje a ne pjeva Hule.
Ovo neka light verzija izgleda pošto su djeca tu. Večeras ide after party uz Huleta "stojim na zeleno idem na crveno"![]()
-
- Kontakt:
Treba sad Burekovića lagano pokupiti.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
7 dana proslo,jos nigdje izvjestaja utakmice
Arena
Burekovic slobodan od jucer

Arena

Burekovic slobodan od jucer

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Očito je neko sa Facea to zaboravio poslati da se objavi, za tekmu Šir-Slo su to uradili odmah. Imate golove ovdje i snimku u MojaTV videoteci, dosta vamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 mar 2022, 11:107 dana proslo,jos nigdje izvjestaja utakmice
Arena![]()
![]()

Kako ba nema ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 mar 2022, 11:107 dana proslo,jos nigdje izvjestaja utakmice
Arena![]()
![]()
Burekovic slobodan od jucer![]()
![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
To je daleko od službenog izvještaja, plus je to moj video koji je očito ukradenZeko87 je napisao/la: ↑27 mar 2022, 12:16Kako ba nema ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 mar 2022, 11:107 dana proslo,jos nigdje izvjestaja utakmice
Arena![]()
![]()
![]()

Bio sam u Banovićima pa ga je Mortem postavio ovdje.
Ma svakako je presmijesno kako urade pregled utakmice. Stave neke uglove gola dok ne cujem onaj vrisak publike i ne skontam da je gol. Doduse, nekad nisu ni zvuk imali... napreduju.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Arena ja teško smeće, kao i Moja TV. Skup jadova nesposobnih, od tehničkog tima do onih komentatora koji ne znaju dva igrača nabrojati.
-
- Kontakt:
Ovo je neko vratio snimak, snimio sa TV prijenosa i objavio(to mozemo i ja i ti i bilo ko u bilo koja doba).Zvanicnog izvjestaja Arene Sport kao za svaku utakmicu tog kola nema.Zeko87 je napisao/la: ↑27 mar 2022, 12:16Kako ba nema ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 mar 2022, 11:107 dana proslo,jos nigdje izvjestaja utakmice
Arena![]()
![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
100%. Oboje losi na svoj nacin.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 mar 2022, 12:26Arena ja teško smeće, kao i Moja TV. Skup jadova nesposobnih, od tehničkog tima do onih komentatora koji ne znaju dva igrača nabrojati.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Maestro^^, MaroonBjelave, said i 41 gost.