Nextgen ima GS šampiona.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nextgen ima GS šampiona.
Uh, pogodio si ga tamo gdje ga najviše boli
Nije vise medju nama. Vidi potpis.haris123456789 je napisao/la: ↑27 mar 2022, 16:50Povuko se sa turnira povreda meniskusa, sta je sa captainom?
E jesi ti i glup.ronaldo99 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 16:22Rekao bi da ovaj Forgempp prepisuje od Edina, jer ne vidim drugo objasnjenje kod ove dvije tackice izmwsju rezultata, edin je stavio sve tackice, a ovaj samo prekopirao od njega i ispravio jedan dva para![]()
A fino smo svi zamoljeni da se stavi crtica izmesju tippovanja
A jesagresivan plus jos i klete druge, ne sluti na dobro al hajdforgempp je napisao/la: ↑29 mar 2022, 17:33E jesi ti i glup.ronaldo99 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 16:22Rekao bi da ovaj Forgempp prepisuje od Edina, jer ne vidim drugo objasnjenje kod ove dvije tackice izmwsju rezultata, edin je stavio sve tackice, a ovaj samo prekopirao od njega i ispravio jedan dva para![]()
A fino smo svi zamoljeni da se stavi crtica izmesju tippovanja
Cim udjem na tipping prekopiram post iznad i onda tipujem. Nisam valjda retardiran da pisem sve redom.
Ne znam sta imas protiv mene, konstantno me optuzujes za nesto, ne znam ni ko je lik taj uopce, na tabeli pratim samo sebe, ne znam ni koliko nose tacni rezultati itd tako da nit racunam nit kalkulisem, iskljucivo po vlastitom nahodjenju igram.
Kad ti vec toliko znaci tipping, dabogda zadnji bio na njemu![]()
Da, s tim da je mlađi Juan Manuel slabiji dosta, tehnički daleko ispod Francisca, prašinar običan, teško da će ikada vidjeti Top 50.
bodi123 je napisao/la: ↑30 mar 2022, 00:25Da, s tim da je mlađi Juan Manuel slabiji dosta, tehnički daleko ispod Francisca, prašinar običan, teško da će ikada vidjeti Top 50.
Inače, mlađi je prošle godine u Cordobi na prvom nastupu na ATP touru uzeo i titulu, i to kroz kvalifikacije. Ali je brzo opet ispao iz 100, preslab je za brže podloge.
I da Tiofe odigra protiv obadvojice na istom turniru, zanimljivo, a mogli smo gledati znaci mec brace na mastersu i to ne znam da li se desilo u skorije vrijeme?bodi123 je napisao/la: ↑30 mar 2022, 00:25Da, s tim da je mlađi Juan Manuel slabiji dosta, tehnički daleko ispod Francisca, prašinar običan, teško da će ikada vidjeti Top 50.
Inače, mlađi je prošle godine u Cordobi na prvom nastupu na ATP touru uzeo i titulu, i to kroz kvalifikacije. Ali je brzo opet ispao iz 100, preslab je za brže podloge.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.