Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

cuore-toro
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la cuore-toro » 04 feb 2011, 13:40

Solo Juve, ja sam kazem ono sto sam bas na ovoj temi i procito, pa niste valjda otisli u Seriju B, na izlet, dosadilo vam igrati u A. Nemam nista protiv Juventusa, zaboli me briga za taj klub iskreno, samo sam se ukljucio u razgovor koji ste poceli odavno i na temi Calciopoli i na ovoj.
Juve? No, grazie!
Forza Toro...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2011, 13:46

cuore-toro je napisao/la:Solo Juve, ja sam kazem ono sto sam bas na ovoj temi i procito, pa niste valjda otisli u Seriju B, na izlet, dosadilo vam igrati u A. Nemam nista protiv Juventusa, zaboli me briga za taj klub iskreno, samo sam se ukljucio u razgovor koji ste poceli odavno i na temi Calciopoli i na ovoj.

Pa vidim da se dobro nerazumijes u taj Morattipoli sto je bio tako da netrebamo dalje ici vise.. al doce sve na svoje ako bog da uskoro...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

cuore-toro
Kontakt:

Post Postao/la cuore-toro » 04 feb 2011, 13:48

brate ja sam neutralan, Interovci govore za svoje dobro, vi za svoje, sto bi ja bio na necijoj strani, samo sam realan, jedini je Juve bio u Seriji B, obrukao se, izgubio dosta navijaca sirom planete, prema tome dok se nedokaze suprotno jedini ste vi namjestali, al ono bas namjestali.
Juve? No, grazie!
Forza Toro...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2011, 14:20

cuore-toro je napisao/la:brate ja sam neutralan, Interovci govore za svoje dobro, vi za svoje, sto bi ja bio na necijoj strani, samo sam realan, jedini je Juve bio u Seriji B, obrukao se, izgubio dosta navijaca sirom planete, prema tome dok se nedokaze suprotno jedini ste vi namjestali, al ono bas namjestali.
Kad bi neko tebi ponudio novčani iznos sa 6 nula bi li pristao da da objaviš neke notorne laži?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 feb 2011, 15:35

Bianconeri1988 je napisao/la:Zašto se ovaj milanez toliko brine u Juventusu? Šta ti je reći kompleks!?
ako se odnosi na mene nisi ni svjestan koliko si u krivu i da ja uopšte ne mrzim juve, a pogledao sam više njihovih utakmica nego većina vas, pratim juve skoro kao i milan, buraz mi je njihov veliki navijač još od platinijevog doba i prati taj klub i situaciju u i oko kluba oduvijek, ako on kaže da sudije nemaju nikakve veze (ili ako imaju nemaju ni približno kao što žele da prikažu) sa stanjem u juventusu i da je to samo del nerijevo i marotijevo zamazivanje očiju navijačima nema razloga da mu ne vjerujem, i da je najveći problem nesposobna uprava, nikakav trener, i vrlo malo igrača koji imaju kvalitet da igraju u juventusu i da je bolje da se juve koncentriše da ta 3 velika problema riješi a da se pusti tih sporednih stvari.
nije bilo nikakvih grešaka u suđenju u EL pa znate svi kako je ta storija završila, ali ako vama smeta neću pisati više tu, naravno nemože mi to niko zabraniti, ali ako je vama cilj da se tu samo piše o superlativima i da se ništa kritički ne smije napisati onda nemam tu šta tražiti, a vi se tješite kako bi sve bilo super da nije tih zločestih :lol: sudija
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 feb 2011, 16:22

tony-mortale je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Zašto se ovaj milanez toliko brine u Juventusu? Šta ti je reći kompleks!?
ako se odnosi na mene nisi ni svjestan koliko si u krivu i da ja uopšte ne mrzim juve, a pogledao sam više njihovih utakmica nego većina vas, pratim juve skoro kao i milan, buraz mi je njihov veliki navijač još od platinijevog doba i prati taj klub i situaciju u i oko kluba oduvijek, ako on kaže da sudije nemaju nikakve veze (ili ako imaju nemaju ni približno kao što žele da prikažu) sa stanjem u juventusu i da je to samo del nerijevo i marotijevo zamazivanje očiju navijačima nema razloga da mu ne vjerujem, i da je najveći problem nesposobna uprava, nikakav trener, i vrlo malo igrača koji imaju kvalitet da igraju u juventusu i da je bolje da se juve koncentriše da ta 3 velika problema riješi a da se pusti tih sporednih stvari.
nije bilo nikakvih grešaka u suđenju u EL pa znate svi kako je ta storija završila, ali ako vama smeta neću pisati više tu, naravno nemože mi to niko zabraniti, ali ako je vama cilj da se tu samo piše o superlativima i da se ništa kritički ne smije napisati onda nemam tu šta tražiti, a vi se tješite kako bi sve bilo super da nije tih zločestih :lol: sudija
Kako bolan nije bilo grešaka? Pa utakmica protiv Lecha u 5. kolu se nije ni smjela odigrati...To je bila fatalna greška sudija...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2011, 16:43

tony-mortale je napisao/la:ako se odnosi na mene nisi ni svjestan koliko si u krivu i da ja uopšte ne mrzim juve, a pogledao sam više njihovih utakmica nego većina vas, pratim juve skoro kao i milan, buraz mi je njihov veliki navijač još od platinijevog doba i prati taj klub i situaciju u i oko kluba oduvijek, ako on kaže da sudije nemaju nikakve veze (ili ako imaju nemaju ni približno kao što žele da prikažu) sa stanjem u juventusu i da je to samo del nerijevo i marotijevo zamazivanje očiju navijačima nema razloga da mu ne vjerujem, i da je najveći problem nesposobna uprava, nikakav trener, i vrlo malo igrača koji imaju kvalitet da igraju u juventusu i da je bolje da se juve koncentriše da ta 3 velika problema riješi a da se pusti tih sporednih stvari.
tony iznenadio se me ja sam te smatrao malo realnijim i boljim forumašom. Prvo ko si ti da sudiš ko je koliko utakmica pogledao, eto ti pogledao više od mene i mnogih ovdje :o . Drugo pa kako ćeš biti dočekan fino, kad dodješ sa jednom pričom koju svi mi znamo (Marotta i uprava). A kad ti ja postavim pitanje da nadješ izvor one tabele ne napišeš ništa, kad znaš da si postavio nešto što je odavno, odnosno što odgovara za tvoju priču ;). Pa dosta je sranja više, Juventus je bio izbačen zbog telefona (bez relevantnih dokaza) , a ovdje drugi uništavaju Juventus iz kola u kolu i sad treba šutjeti. Niko tebi ne brani da pišeš i ovdje su uvijek dobro došli svi koji fino diskutuju, pa čak i ako je kritika u pitanju. Ali ne možeš valjati gluposti i nešto što nije istina i proći bez napada. Također u pravu si niko ti i onako ne može zabraniti da pišeš, jer ima pravo, ali budi malo realan. ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 feb 2011, 17:09

pa rekao sam od većine, a pošto sam stariji od većine vas ako ne i sviju tako da mi nije bilo teško pogledati više utakmica, al nebitno skroz,
tabelu našao na nekom talijanskom forumu ili portalu, cm, tm, gds, cds, neznam sad kojem prelistaj neki od njih ;)

to o čemu ti pričaš ima svoju temu-calciopoli ;) ,

a čudi me da ni ti nisi shvatio bit ovih postova, znači hajmo reći sad vas je negdje zakinulo za bod-dva i umjesto da ste 8 bili bi 6, ono big deal :roll: za takav klub katastrofa i jedno i drugo,
e to hoću da kažem, znači da je svirano sve što bi vi svirali juventusu da ste sudije, a subjektivni ste svi odreda juve opet nebi bio ni blizu vrha, a valjda je svima jasno da juventus treba interesovati samo sami vrh, nikakva 5, 8, 116 mjesta ;)

e tu se ja čudim svim tim silnim milionima sipmpatizera juventusa koji fino u miru gledaju kako klub ide u provaliju a niko ništa ne radi, ne mislim na vas ovdje nego neke navijačke organizacije, pa legende kluba, pa članove uprave.
promjenili ste već 4-5 trenera u zadnjih par sezona a nikakvog napretka, znači treba nešto drugo mjenjati i to što prije, a ne vidim da se to spominje u juventusu, ne pričaju o nekom planu za budućnost već o suđenju, ne pričaju o novim igračima koji su im potrebni već o calciopoliju, eto tome sa ja čudim a vama je izgleda normalno iako bi trebalo biti obrnuto da se vi više brine oko svega ovoga, al jbg

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 feb 2011, 17:11

cuore-toro je napisao/la:Jel se to odnosi i na mene :lol:
Juve nije vise onaj da ga svi mrze, sad je pomalo smjesan, sredina tabele, ove godine su malo bolji, u top halfu su, klub u usponu nema sta, al za mene jos uvjek klub koji dobija utakmice za stolom, al nazalost nije jedini.
Jah, nekog je briga sta ti mislis o Juventusu i kako isti dobija tekme.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 feb 2011, 17:20

Raja, ovaj tony je u pravu.
Procitao sam njegove postove, i nigdje direktno nije nista rekao protiv Juventusa.
Cak sta vise covjek je pogodio u srz problema.
Ne kazem da nismo ostecenji zbog sudjenja
ali to nisi pravi razlog zbog cega smo tu gdje jesmo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 feb 2011, 17:23

Ja cekam samo utakmice..ne mogu ja vise ovo komentarisat.Svi sve znamo i u cemu je problem...al oni koji trebaju znat, ocigledno ne znaju ili ne zele da znaju...

Al eto...dotaknucu se sudjenja,kad vec to spominjete....

Istina je,Juventus je kroz ove 3-4 sezone nakon povratka u Serie A,kriminalno ostecen u vise navrata...kao ni jedan drugi klub.To se zna...

Nikad mi nismo bili klub koji se zalio na sudjenje pretjerano..kao neki...uvijek smo bili najjaci na terenu i zato smo i pobjeđivali.Mi ipak postujemo svoj klub i nikada nam to nije bio alibi i nit ce biti...pobjeđivali smo na terenu i zato i jesmo tako veliki...

http://www.tuttosport.com/3/5/28/2011/0 ... e+un+alibi

Eto i jedan clanak Tuttosporta...relani ljudi pa napisali da sudijske greske ne smiju biti alibi za lose rezultate i igru prije svega....

Nemojte zivota vam..odmah se vracam u proslost i farsopoli i tesko mi to sve pada jbg,nepravda je to....inter nikad nije bio direktno ostecen a ne nesto vise..pa su se vjecno bunili...

Mi smo bar posteni i imamo dostajanstvo kao sto vidite,ne trazimo krivce u drugoj avliji...gresaka ima ali to ne moze biti alibi i cinjenica je da su konkurenti bolji....isto ko sto smo mi u svoje vrijeme bili bolji i jaci od ostalih...niakve sudije tu nisu bile vazne.

Jednostavno, bili smo bolji,sto danas nismo...al cinjenica je i danas sudije dosta jebu..nije to samo ove sezone..nego 3-4 godine unazad
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 feb 2011, 17:27

sarajlija89 je napisao/la:
http://www.tuttosport.com/3/5/28/2011/0 ... e+un+alibi

Eto i jedan clanak Tuttosporta...relani ljudi pa napisali da sudijske greske ne smiju biti alibi za lose rezultate i igru prije svega....
eto to sam i ja govorio a i ti cijelo vrijeme, a neki samo suđenje spominu o igri ništa ;)
ono što sam maloprije napisao nebi bili 8. već 5-6 na tabeli, pa koja je razlika niste vi chievo verona da te plasmane slavite ;)

e da i izgleda da vam morganti više neće suditi ove sezone, a ovo kole neće nikome, sad vam rocchi sljedeću sudi koji je sudio zadnju milan-juve i nije vas vala nigdje zakinuo ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 feb 2011, 17:41

ma svi to znaju..mi da imamo kvalitet kao nekada..nikave sudije ne bi mogle to pokvarit....

Uopce se ne vadim na sudjenje...jbo to..ja samo zelim gledati nekadasnji Juventus....jbo sudije..znamo ko je kriv
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2011, 17:44

sarajlija89 je napisao/la:ma svi to znaju..mi da imamo kvalitet kao nekada..nikave sudije ne bi mogle to pokvarit....

Uopce se ne vadim na sudjenje...jbo to..ja samo zelim gledati nekadasnji Juventus....jbo sudije..znamo ko je kriv

ma doce i to vrijeme uskoro ako bog da...

e sto ce ti taj Napoli avatar???

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 feb 2011, 18:15

Chellini bi da igra lijevog beka, mislim da ga treba tamo stavit, bice manji propuh, Hasana desno, pokusat tako, ne moze bit gore nego sto jeste sada, cak sto vise ,mislim da bi to bio dobar veoma dobar potez, jos da se Buffon vrati u formu, imali bi odbranu kako valja, ne sjajnu al makar bi bilo dosta sigurnije sa igrace veznog reda da idu naprijed i da riskiraju, manje bi bile opasne kontre, valjda :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 feb 2011, 18:22

@SoloJuve26

Opklada je u pitanju..kladio se sa @MaGiCo-m kad su Juve i Napoli igrali u avatar.I to ja lud bio...pa se zaletio i reko mjesec dana :lol: :P nosim od 18. januara vec :lol: ....

kad si to spomeno....Magicni haj budi dobar i oslobodi me posljednje sedmice :mrgreen: dosta ti 20 i nesto dana :mrgreen: daj da novi stavim od ponedjeljka...sa ovim sam izgubio identitet :lol: ...ako sam sa onim cestim mjenjanjem avatara bio u krizi identiteta...sada sam sa ovim definitivno izgubio identitet hahah :lol:

@sissoko

to sam i ja htio reci..mozda bi trebali pokusati sa chiellinijem na LB...a hasan :cry: :cry: samo del neri zna zasto mu ne igra....ja ne mogu da vjerujem

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2011, 18:37

ahahah ajoj bas mi te zao, al dje ces se kladiti u bas u toj utakmici kad znas da je tu najeteze gostovanje u italiji a i mi nismo nesto u formi,...ma eto sad ce i to proceee al nebi se jakladio kad igramo u gostima....

A ovo oko Chielinija, neznam jel dobra ideja staviti ga na LB,,, bojim se da cemo ga pokvariti sad kad je vec duze vrijeme igro center..al eto valja probati ko zna mozda proradi a onda mozemo staviti barzagli-Bonucci i Hassana na desnu stranu..

Sutra ako nedobijemo onda nema vise sta cekati treba pod hitno nesto raditi.ako nista mozemo se mi skupiti i otici dole i praviti novi egypt:P..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2011, 19:38

Press konferencija Luigi Del Neri

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=877

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 feb 2011, 20:28

Bilo bi dobro sutra dati malo Toni igre da bude sto spremni protiv intera... Jer treba ce nam ..

sutra mu je zadnja sansa del neriju ako nedobijemo nek ide sto dalje iz Juveta,, nije njegova greska sve al mislim da je doslo do mjenanje ..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 feb 2011, 20:48

SoloJuve26 je napisao/la:Bilo bi dobro sutra dati malo Toni igre da bude sto spremni protiv intera... Jer treba ce nam ..

sutra mu je zadnja sansa del neriju ako nedobijemo nek ide sto dalje iz Juveta,, nije njegova greska sve al mislim da je doslo do mjenanje ..
Ne vjerujem da će krenuti od početka, ali možemo ga očekivati od 60-70 minute umjesto Alex-a, jer je Ale umoran pa čovjek je odigrao u zadnje dvije sedmice 4-5 utakmica po 90 minuta. A dobro će doći Toni-u da se pripremi za Inter.

Sad je samo na Krasiću i Marchisiu da pogađaju Tonia i Matria u glavu i moglo bi biti dobro. Evo Del Neri je govorio za ovu mogućnost igranja Chiellinia na lijevoj strani, pa ne bi to bilo loše pokušati, ne može se ništa izgubiti.

Ali niako mi nije jasno kako nema pitanja novinara o mogućnosti da Hasan zaigra na desnom beku, a da pa nije Hasan Italijan, tako da i novinare zaboli neka stvar za njega.

Matriu će biti teško igrati sutra, jer ne vjerujem da će mu navijači oprostiti odlazak u Juve, tako da će igrati pod pritiskom cijelu utakmicu. Šteta što je ova utakmica došla odmah nakon Palerma, jer ako ne bi dao gol, mogao bi početi gubiti samopouzdanje.

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.