Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 18:49

robovi88 je napisao/la:na goal.comu to rade svake sedmice i rade to poprilicno dobro, samo neznam ocel se ostali slozit jer sam primjetio da ne vole goal.com :roll: :lol:
Mene što se tiče može, ali ljudi smo dogovorit ćemo se :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 feb 2011, 18:58

ebo vas goal ba :lol: :lol: :lol:

evo mislim da je ovo najbolje,znaci ove prve ocjene koje daje sky bi bile one koje bi mi gledali a ne ove koje daju navijaci ako ste za naravno...

http://sport.sky.it/sport/calcio_italia ... rie_a.html
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 feb 2011, 19:04

nemojte goal, goal je zutilo, bolje uzeti neki relevantan italijanski (ili svjetski) medij
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 feb 2011, 19:08

Ma možemo mi predlagati igrača utakmice s onih utakmica koje gledamo. Mi koji pratimo Romu (Evil, Admir, Google...) predlažemo s Rominih utakmica, naravno ne mora (i ne smije) to biti igrač Rome ako izgube, već tima koji nas je pobjedio. Tako ovi što prate Juve, Inter, Milan, Napoli + uvijek neko pogleda utakmice tipa Udinese-Fiorentina, pa i oni predlože nekog.
Jedini je problem što niko neće gledati npr. Catania-Lecce al jbga tu ionako igrača nema :mrgreen: Šalim se nešto ćemo i za njih skontati.
Eh sad 3 igrača koja najviše puta budu predložena idu u anketu.. I onda glasamo.. I tako dalje, i tako bliže..
Šta velite?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 feb 2011, 19:15

ne bi bilo objektivno uvijek,bolja mi je ova opcija da nadjemo neku stranicu sa kojom se svi slazemo i da odatle postavimo igrace utakmica i da onda izaberemo najboljeg...al eto kako vecina odluci,ja se slazem :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 feb 2011, 19:27

I meni je ovaj moj prijedlog nekako bolji, nije što je moj :mrgreen: . Ali ako bi išlo ovo sa teme svakog kluba, ne bi bilo nekako realno, jer nema Palermo svoju temu, nemaju još neki drugi. A ima u svakoj ekipi po bar jedan pojedinac dobar, tako da ne mora znaciti da bi svako kolo najbolji bio neko iz top 5-6 klubova, ako budemo objektivni :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 feb 2011, 02:40

Interestna ideja-odlicna...samo da bude objektivno,sto cisto sumnjam prosto ne vijerujem da je izvodljivo...uvijek ce biti neki igrac koji se ne zasluzeno nasao se na listo ili obrnuto :D)..!!!

Evo sad ovo kolo se odma igra derbi Inter-Roma,tu bi se mogao traziti igrac kola...Mirko Vucinic :lol: :lol:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 feb 2011, 11:17

Google je napisao/la:Interestna ideja-odlicna...samo da bude objektivno,sto cisto sumnjam prosto ne vijerujem da je izvodljivo...uvijek ce biti neki igrac koji se ne zasluzeno nasao se na listo ili obrnuto :D)..!!!

Evo sad ovo kolo se odma igra derbi Inter-Roma,tu bi se mogao traziti igrac kola...Mirko Vucinic :lol: :lol:
Bas jedan objektivan post za uzor ostalima :lol:

cuore-toro
Kontakt:

Post Postao/la cuore-toro » 04 feb 2011, 13:24

Jes da pisem o Seriji B, al pisem o gigantu pa se nadam da cete mi to uvaziti :D Torino sutra u 15 sati igra protiv Sassuoloa, ekipa koja je blizu ispadanja iz lige, nalaze se na 19 mjestu, sto je vise nego povoljna prilika Tori da se priblizi mjestu koje vodi u Seriju A, drugim rijecima da pretekne Livorno, ukoliko bi Livornezi kiksali. Iako se tekma igra sutra, jos uvjek je pod upitnikom nastup Lazarevica kojeg su pozvali da igra za mladi tim Slovenije, barem je meni pod upitnikom, nigdje nisam procitao da igra. Sigurno je da je samopouzdanje vece nakon boda u gostima ko Crotonea, prema tome, ako bi neko igro na kladionici Seriju B, preporucujem da Toru nezaobidje.
Juve? No, grazie!
Forza Toro...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 feb 2011, 17:38

Ma kakva torino....nema 2 igraca da valjaju..bianchi..i nezz..mozda jos neko :lol: :roll: nikad losiju ekipu nisu imali....iako su tavorili po drugoj ligi,uvijek su solidnu ekipu imali...ovo sad je pravo lose,,,mislim da su uzeli Cavandu iz lazija i Antenucija iz catanie..pa su malo jaci nego u prvoj polusezoni al...

nema od povratka nista...tesko ce to ici..iako bih i ja volio.derby je derby a i 6 sigurnih bodova :lol: 8-) :mrgreen:

Siena,Atalanta,Novara...imaju veliku prednost i borit ce se za prva 2 mjesta...ostali su kvalitetom tu negdje.Za torino bi bilo povoljno kada bi trenutna tabela ostala ista..i tada bi Novara igrala play off i mozda bi imali neke sanse....

Siene i Atalnata su jace ekipe i tesko bi se izborili ako jedna od njih ode u play off...tako nek navijaju za ulazak siene i atalante u serie a...a sa ovim ostalim bi mozda i mogli igrat...

Sto se tice ovoga prijedloga za igraca kola...tehnicki je to tesko izvodljivo :P :P Ko ce sve to popratit....mislim,ja gledam sve utakmice sto mogu...i ima jos dosta takvih al opet je tesko pofatat sve to.

Jedino neki krug da zatvorimo,i pratimo ekipe za koje navijamo i sa tih utakmica da se biraju igraci utakmica....

sa drugih tekmi cemo po ucinku jbg..ako neko da 3 gola,normalno daj e igrac kola i slicno :mrgreen: ne treba toplu vopdu izmisljati :mrgreen:

Al zanimljivo donekle,mozemo pratiti formu igraca iz najvecih talijanksih klubova ako nista.....pa eto..kako hocete
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 feb 2011, 18:45

kako ovaj sanchez i di natale igraju to je milina gledati, inače udineze igra možda i najljepše u seriji a ove sezone, pogotovo u zadnje vrijeme, prošlu su kiksali al nije im bilo sančeza zbog crvenog, sad ubijaju sampu, ako ovako nastave mogli bi čak i do LP, a izlazak u evropu im nebi trebao biti problem, samo šteta što će sad pola tima rasprodati, ali svaka čast skautima koji uvijek nađu talentovane igrače za male pare na kojim kasnije zarade bogatsvo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 feb 2011, 10:20

mogu li aj odmah da glasam za Marchisija? :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 feb 2011, 10:31

u vezi Udinesea, slabo da oni mogu i da jesu za LS, to je samo njihov bljesak, isto kao sto Juve bljesne pa padne,kad malo bolje pogledam, pa mi smo im 4 gola uvalili u Udinama, oni nama dva, sve ti je to kratkog vijeka
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2011, 12:10

Dufi danas ti istice avatar, ja sam korektan i na vrijeme da te obavijestim

p.s. al bash ti fino stoji :D

Korektno si izvrsio opkladu i svaka cast
nema potpisa

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 feb 2011, 13:04

tony-mortale je napisao/la:kako ovaj sanchez i di natale igraju to je milina gledati, inače udineze igra možda i najljepše u seriji a ove sezone, pogotovo u zadnje vrijeme, prošlu su kiksali al nije im bilo sančeza zbog crvenog, sad ubijaju sampu, ako ovako nastave mogli bi čak i do LP, a izlazak u evropu im nebi trebao biti problem, samo šteta što će sad pola tima rasprodati, ali svaka čast skautima koji uvijek nađu talentovane igrače za male pare na kojim kasnije zarade bogatsvo
ja mislim da je njih ovo novo pravilo najvise pogodilo :D sad ce samo dvojicu juznoamerikanaca/afrikanaca moci dovesti u jednoj godini

steta jbg. znaju ubosti talenta
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 feb 2011, 13:08

ako smo se dogovorili dogovorili smo se :) samo mi zao sto ti nisi pronosao 7 dana sliku Marchisija :lol: :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 feb 2011, 15:16

hahahahaa golcine Amauriaaaaaaaaaaaaa...slab :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2011, 15:28

[youtube][/youtube] :o
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2011, 15:37

A jos mu Govinco asistirao :mrgreen:
nema potpisa

Interisimo
Kontakt:

Post Postao/la Interisimo » 06 feb 2011, 16:21

sta radi ovaj Palermo :P....mada nije ni Leccee lose do sada igralo.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.