Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Harise
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Harise » 26 mar 2022, 17:25

1921boy je napisao/la:
26 mar 2022, 16:55
Virtu4l je napisao/la:
26 mar 2022, 16:13
killafrommanilla je napisao/la:
26 mar 2022, 15:02

Koja ne moze maltene nikog dobit? Barbarez bi vjerovatno u nijansama bolji od ovoga, ali nama ne trebaju ni Barbarez ni Petev. Jakirovic i Dudic bi od ovih momaka napravili reprezentaciju koja bi trebala pobjedjivati ekipe poput Gruzije.
Apsolutno se slažem sa tobom. Ono što sam ja napisao se uglavnom odnosi na medije koji su baš onako mučki opleli po Petevu, a svi znamo da im je Barbarez glavni favorit i da zbog toga to rade.
Nisu opleli bez razloga, ne znam šta raja vidi u njemu pa ga brani? Niti smo podmladili repku, niti smo šta konkretno uradili da ojačamo reprezentaciju za budućnost, izuzev promjene sistema sa 4231 na 352. Samo četiri igrača su stigla kao zalog za budućnost - Dedić, Gazibegović, Nalić i Kovačević. Šta je sa tim talentima što ih ganjamo? Muhamedbegović, Karić, Jašić, Hankić, Bojanić, Tabaković, Muharemović, Tealović, Radeljić, Medić, Gigović, Ćatić Rondić, Kikanović, Kvakić, Mašović, Alić, Husković, Kahvić, Omić, Husić, Tahirović, Hamulić, Salihović, Begić, Gojković, Šarić, Halilović, Šunjić, Savić, Kovač, Šukilović, Smajić? Šta je sa njima, zašto se ne kontaktiraju ako se misli jačati reprezentacija za budućnost. Sinoć je prosjek sastava bio 28 godina ako se ne varam, to nije ono sigurno što želimo!

Vi stvarno mislite da će Barbarez biti nečiji igrač ili igračka ovih iz saveza ili da je/će on biti ozbiljna opcija ovih ljudi iz saveza nakon svega što se izdešavalo prije izbora Peteva?
Slazem se tvom komentaru, niti smo poceli da sa mladji igrace nešto napravimo niti je nijh pozivo, niti smo probali neku novu taktiku. Petev je nakon svega sto sam gledao jedna velka Tuta od selektora. A kao covjek me najviše razocarao. Zamisli pozivaš Danilovica iz druge Portugalske lige, Milicevica koji nisam nikada cuo osim kada je igrao u Sarajevo, Pirica pola godine nije nikako branio, a vec godinama su izostavili Kovacevica koji je po formi najbolji golman. Vasilj je takodje duplo bolji golman od Sehica, a iduce godine ce vjerovatno branit u Bundesligi.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 mar 2022, 17:28

Ko su Jasic, Medic i Huskovic? Imaju li dobar CV?
Jel Huskovic bolji od Dzeke, Demirovica i Prevljaka? Ako nije, ne moze dobit poziv

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 26 mar 2022, 17:33

tutankamon1905 je napisao/la:
26 mar 2022, 17:28
Jel Huskovic bolji od Dzeke, Demirovica i Prevljaka? Ako nije, ne moze dobit poziv
😅 zaboravio sam Bilbiju... Meni nije jasno kako Petevu sve ovo ne dosadi. Prosinecki bar nije krio da je nezadovoljan rezultatima i nakon poraza od Armenije je podnio ostavku. Ovaj nece pa nece. Nakon utakmice protiv Luksemburga ocekujem neku izjavu u stilu pobjedili smo jer smo dali vise golova od protivnika a primili manje.
I am Lumis, EC3s younger brother

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 mar 2022, 17:37

Lumis je napisao/la:
26 mar 2022, 17:33
😅 zaboravio sam Bilbiju... Meni nije jasno kako Petevu sve ovo ne dosadi. Prosinecki bar nije krio da je nezadovoljan rezultatima i nakon poraza od Armenije je podnio ostavku. Ovaj nece pa nece. Nakon utakmice protiv Luksemburga ocekujem neku izjavu u stilu pobjedili smo jer smo dali vise golova od protivnika a primili manje.
Ja ne mislim da su u stanju pobjedit Luksemburg.. Neki dosadni remi uopce ne bi bio iznenađenje

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 26 mar 2022, 17:41

26 mar 2022, 17:37
Lumis je napisao/la:
Ja ne mislim da su u stanju pobjedit Luksemburg.. Neki dosadni remi uopce ne bi bio iznenađenje
Moramo i mi jednu utakmicu odigrati dobro. Taman da se malo popravi atmosfera u ekipi pred novo gostovanje Finskoj i Pukkiju 🤣
I am Lumis, EC3s younger brother

Ljudevit
Kontakt:

Post Postao/la Ljudevit » 26 mar 2022, 17:44

Harise je napisao/la:
26 mar 2022, 15:12
Ljudevit je napisao/la:
26 mar 2022, 15:07
Mene zanima zasto Musliman ne moze biti selektor dok je Vico u savezu to je pitanje koje novinari trebaju postaviti
Cuj to Musliman, zašto su onda Katolici i Pravoslavci Hrvate i Srbe objasni mi ti to? Ako hoces vec kazati onda reci Bosnjak jer je to ipak naš etnicki entitet.
Mi koji smo otisli posle rata smo Muslimani tako smo uvijek govorili

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 mar 2022, 18:00

26 mar 2022, 17:37
Lumis je napisao/la:
Ma neriješeno sto posto, nećemo dobiti sigurno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 26 mar 2022, 18:18

Ljudevit je napisao/la:
26 mar 2022, 17:44
Harise je napisao/la:
Ljudevit je napisao/la:
Mene zanima zasto Musliman ne moze biti selektor dok je Vico u savezu to je pitanje koje novinari trebaju postaviti
Cuj to Musliman, zašto su onda Katolici i Pravoslavci Hrvate i Srbe objasni mi ti to? Ako hoces vec kazati onda reci Bosnjak jer je to ipak naš etnicki entitet.
Ne lupaj gluposti, to samo Srbe i Hrvate kazu koji ne zeli priznati da smo jedan entitet. A Bošnjaci su cak Austrijanci prija više od 100 godina kazali, a cjeli svijet nama kaze da smo Bošnjaci, ti nisi niti Musliman niti Bošnjak vec jedan trol koji se šprda sa nama ovdje.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 mar 2022, 18:24

Ljudevit je napisao/la:
Harise je napisao/la:
Ljudevit je napisao/la:
Kakav troler :rol: ne znam kako sam se uspio primit na ovo jucer

Ljudevit
Kontakt:

Post Postao/la Ljudevit » 26 mar 2022, 18:25

Harise je napisao/la:
26 mar 2022, 18:18
Ljudevit je napisao/la:
Harise je napisao/la:

Ne lupaj gluposti, to samo Srbe i Hrvate kazu koji ne zeli priznati da smo jedan entitet. A Bošnjaci su cak Austrijanci prija više od 100 godina kazali, a cjeli svijet nama kaze da smo Bošnjaci, ti nisi niti Musliman niti Bošnjak vec jedan trol koji se šprda sa nama ovdje.
Majmune ja barem znam bosanski i 1991 sam se izjasnio Musliman sad sam vani a ti si go vno bolje Aboridzin prica bosanski od tebe

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 26 mar 2022, 18:33

Ljudevit je napisao/la:
26 mar 2022, 18:25
Harise je napisao/la:
26 mar 2022, 18:18
Ljudevit je napisao/la:

Majmune ja barem znam bosanski i 1991 sam se izjasnio Musliman sad sam vani a ti si go vno bolje Aboridzin prica bosanski od tebe
Wooow bravo 👏 svaka ti cast sto si se izjasnio kao Musliman jel hoces sad nagradu? Ti gorje pišeš Bosanski od mene, još si valdja rodzen u Bosni :damn: Nisam ti ja kriv što si takva budala da nemozeš skontati kakva je razlika izmedju vjere i nacijonalni entitet. Ali ti nisi niti jedno niti drugo.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 26 mar 2022, 20:44

Ma do Ivayla je sve.

- krem de la krem kanalizacije od pdf-a.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 27 mar 2022, 00:09

Ocekujem x protiv Luxemburga,bez golova..
Ocekujem izjavu da nam je falio gol..
Ocekujem da ne ocekujem da ce se ista promijenit po pitanju njegove pozicije 😀

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 27 mar 2022, 00:39

U utakmici je falilo samo da dadnemo golove i da pobijedimo a sve ostalo smo super odradili i izgubili.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 27 mar 2022, 10:09

Prepustili smo uspjeh reprezentacije bacanju kocke i to nam se sad vraća. U domaću ligu je trebalo početi ulagat još 1995. ili najkasnije 2002. da bi danas imali neke rezultate.

Ako smo pametni sad ćemo to uraditi. To bi značilo da na kratki rok vjerovatno opet kao i do sada nećemo imati rezultate ali će nam se na dugi rok itekako isplatiti.

Ovo što danas imamo od reprezentacije je "ako se šta pojavi u dijaspori." Igrači koji su odrasli vani trebaju još malo da pojačaju ekipu a ne da nam budu temelj na kojem planiramo.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 27 mar 2022, 10:24

I on zeli da nastavi biti selektor kroz ligu nacije? 80 % sto medija sto navijaca ga vise ocima ne moze smislit i on bi nastavio?! Zaborvil je on ulete navijaca na presice i skidanje dresova
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Ljudevit
Kontakt:

Post Postao/la Ljudevit » 27 mar 2022, 10:25

:zzz:
HarisZe je napisao/la:
27 mar 2022, 10:24
I on zeli da nastavi biti selektor kroz ligu nacije? 80 % sto medija sto navijaca ga vise ocima ne moze smislit i on bi nastavio?! Zaborvil je on ulete navijaca na presice i skidanje dresova
Dzaba i da ode opet nece Musliman bit selektor dok je Vico predsjednik to se zna opet ce doci cetalj ili neki pravoslavac iz bugarske rumunije ili je ovaj put red na uzpovca slavena musu ili roberta Jarnija

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 mar 2022, 10:37

Arnelv52 je napisao/la:
27 mar 2022, 10:09
Prepustili smo uspjeh reprezentacije bacanju kocke i to nam se sad vraća. U domaću ligu je trebalo početi ulagat još 1995. ili najkasnije 2002. da bi danas imali neke rezultate.

Ako smo pametni sad ćemo to uraditi. To bi značilo da na kratki rok vjerovatno opet kao i do sada nećemo imati rezultate ali će nam se na dugi rok itekako isplatiti.

Ovo što danas imamo od reprezentacije je "ako se šta pojavi u dijaspori." Igrači koji su odrasli vani trebaju još malo da pojačaju ekipu a ne da nam budu temelj na kojem planiramo.
Na koji nacin da se ulozi u nasu ligu?

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 27 mar 2022, 11:20

Da mi je vidjeti da u ovoj državi neko nakon loših rezultata i neispunjenih obećanja ili zadataka, onako lijepo časno podnese ostavku i tako koliko toliko sačuva ono malo obraza, ali kod nas da mogu bili bi na pozicijama i kad umru bez obzira na rezultate rada. Što je žalosno opet ima naroda koji brane takve i kojima su takvi idoli i neko na koga se treba ugledati.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 27 mar 2022, 11:23

Wanderson je napisao/la:
27 mar 2022, 10:37
Arnelv52 je napisao/la:
27 mar 2022, 10:09

Na koji nacin da se ulozi u nasu ligu?
Ne treba misliti da pare mogu riješiti sve pa gledati samo da upumpamo pare nego je to trebala da bude cjelovita strategija na nivou nogometnog saveza (sad zvučim k'o Šefik Džaferović ali moram).

Edukacija trenera, obnova terena i tako te stvari su već poznata stvar ali isto tako moralo se ulagati u mladje uzraste - da se dovedu najbolje svjetske prakse iz cijelog svijeta ovde kod nas i to na nivou saveza: pr radi da svaki klub ide u Milan i Barcelonu da razgovara o tome kako njihova djeca treniraju je skupo i neefikasno ali se moglo sa nivoa saveza to napraviti i ovde, u naš fudbal, donijeti sva ta znanja koja imaju europske nogometne akademije.

Ali prije svega treba sjesti sa svim sudionicima iz industrije fudbala u BH i popričati - od trenera, trenera mladjih kategorija, igrača, klubova, menadžera i svih ostalih da se vidi kako se može napraviti dva proizvoda: bh fudbal i bh igrač. Sjesti i pričati a ne raditi kako neko misli da treba da radi ili što je u nas čest slučaj kako je najlakše.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], lol89, Sveti i 18 gostiju.