Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Pa ko god dođe poslije ovog gmaza, pravit će bolje rezultate,
gore sigurno ne može čak i da se potrudi hahaha
gore sigurno ne može čak i da se potrudi hahaha
41:34
-
- Kontakt:
Koja ne moze maltene nikog dobit? Barbarez bi vjerovatno u nijansama bolji od ovoga, ali nama ne trebaju ni Barbarez ni Petev. Jakirovic i Dudic bi od ovih momaka napravili reprezentaciju koja bi trebala pobjedjivati ekipe poput Gruzije.
Ali takvi treneri, kojima ne mozes bas napisati unaprijed spisak pa da on popuni praznine, ne odgovaraju nikome u Savezu.
Bar bismo vidjeli pokusaje uvodjenja nekog sistema, pa ako se poklopi - poklopi, ovo ne lici bas ni na sta. I naravno da je razlog selektor, ali i to sto imamo kabadahije u reprezentaciji poput Dzeke(cast na svemu uradjenom za BiH) koji bi da se pitaju i koji se toalet papir koristi. Bilo je i puno vecih imena u puno vecim reprezentacijama koji nisu odlucivali bas o svemu kao porodica Dzeko.
Uglavnom, jesmo, ispodprosjecna odnosno prosjecna smo reprezentacija, ali i kao takvi bismo trebali biti sposobni pobijediti nekog a da nije Katar.
Uostalom, nikakve prednosti nije imao Petev nad ostalim kandidatima, nego je rijec o pijunu kojeg je i Mamic postavio kako bi se on iz pozadine pitao o sastavu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Barbarez nije bolji od Nikole Nikica, Pokeras bez iskustva da bude selektor, sramota.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Mene zanima zasto Musliman ne moze biti selektor dok je Vico u savezu to je pitanje koje novinari trebaju postaviti
Sta je „Musliman“?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Fakat ljudi zele vidjeti da zapravo ima i gore od ovoga i da ovo nije dno

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cuj to Musliman, zašto su onda Katolici i Pravoslavci Hrvate i Srbe objasni mi ti to? Ako hoces vec kazati onda reci Bosnjak jer je to ipak naš etnicki entitet.
smio bih se u zivot kladiti da ovaj ljudevit nije musliman:-)
Apsolutno se slažem sa tobom. Ono što sam ja napisao se uglavnom odnosi na medije koji su baš onako mučki opleli po Petevu, a svi znamo da im je Barbarez glavni favorit i da zbog toga to rade.killafrommanilla je napisao/la: ↑26 mar 2022, 15:02
Koja ne moze maltene nikog dobit? Barbarez bi vjerovatno u nijansama bolji od ovoga, ali nama ne trebaju ni Barbarez ni Petev. Jakirovic i Dudic bi od ovih momaka napravili reprezentaciju koja bi trebala pobjedjivati ekipe poput Gruzije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a petev kao nije zasluzio da se oplete po njemu svim silama:-)
A PetRov kao nije mucki dosao u reprezentaciju...
E sad zamisli da je Sergej dozivio ovakav debakl, kako bi mu se i mediji i navijaci napili krvi...

E sad zamisli da je Sergej dozivio ovakav debakl, kako bi mu se i mediji i navijaci napili krvi...
Ne znan samo kako samom Petrovu nije ovo sve dosadilo, vidi da ga niko ne ebe ni sekunde, na pressicama se svadja sa novinarima, sramota. Pita li se on sta ce nakon ovoga?Gdje ve naci posao nakon ovakvog debakla, jedno je u BIH palamudit ali van BIH sigurno ne moze, sjetim se samonpresice u Bugarskoj
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Do jucer nije ni jedan mediji kritiku uputio Tuti. Sinoc po prvi put novinari izasli malkice iz misije rupe i ide odma prica „opleli po Tuti“.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nisu opleli bez razloga, ne znam šta raja vidi u njemu pa ga brani? Niti smo podmladili repku, niti smo šta konkretno uradili da ojačamo reprezentaciju za budućnost, izuzev promjene sistema sa 4231 na 352. Samo četiri igrača su stigla kao zalog za budućnost - Dedić, Gazibegović, Nalić i Kovačević. Šta je sa tim talentima što ih ganjamo? Muhamedbegović, Karić, Jašić, Hankić, Bojanić, Tabaković, Muharemović, Tealović, Radeljić, Medić, Gigović, Ćatić Rondić, Kikanović, Kvakić, Mašović, Alić, Husković, Kahvić, Omić, Husić, Tahirović, Hamulić, Salihović, Begić, Gojković, Šarić, Halilović, Šunjić, Savić, Kovač, Šukilović, Smajić? Šta je sa njima, zašto se ne kontaktiraju ako se misli jačati reprezentacija za budućnost. Sinoć je prosjek sastava bio 28 godina ako se ne varam, to nije ono sigurno što želimo!Virtu4l je napisao/la: ↑26 mar 2022, 16:13Apsolutno se slažem sa tobom. Ono što sam ja napisao se uglavnom odnosi na medije koji su baš onako mučki opleli po Petevu, a svi znamo da im je Barbarez glavni favorit i da zbog toga to rade.killafrommanilla je napisao/la: ↑26 mar 2022, 15:02
Vi stvarno mislite da će Barbarez biti nečiji igrač ili igračka ovih iz saveza ili da je/će on biti ozbiljna opcija ovih ljudi iz saveza nakon svega što se izdešavalo prije izbora Peteva?
Rodjeni su pitarske picke!
Musliman i to sa veliki M jelde. Aha

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Tako je, čak su ga i branili kada je izabran ispred nacionalne legende i kumili, molili da se sačeka da se vidi rad i rezultat. Naravno sad kad ne ide, kad nema rezultata normalno da će ga prozivati i osuđivati uostalom sam je rekao da mu sude po rezultatima a kako vidimo nisu baš dobri.
Rodjeni su pitarske picke!
Do Finske se i nekako moglo gledati, pored poziva antifudbalerima imali smo neku igru.
Ono sinoc je bio krs, taktički promašaj i harakiri sa stopercicem iz Cipra i Danilovicem.
Petev out.
Ono sinoc je bio krs, taktički promašaj i harakiri sa stopercicem iz Cipra i Danilovicem.
Petev out.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike. Ljudi žive u zabludi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mislim da su ovo trenutno nasi najbolji igraci. Bolje od ovog nazalost nemamo. Imamo problem sa kreacijom, tesko stvaramo prilike tako da bi trebalo promijeniti formaciju i pojacati veznu liniju.
Kovacevic (Vasilj)
Gazibegovic (Jasic)
Ahmedhodzic (Bicakcic)
Hadzikadunic (Medic)
Kolasinac (Dedic)
Hadziahmetovic (Cimirot)
Krunic (Gigovic)
Pjanic (Prcic)
Gojak (Nalic)
Menalo (Hotic)
Demirovic (Huskovic)
Dzeko (Prevljak)