Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

ovisnik
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la ovisnik » 26 mar 2022, 10:23

Kada nešto želiš uništiti, uspio si onda kada je ljudima-navijačima, svejedno, a to je Petev odnosno Vico-Miske-Beus, čija je on personifikacija, uspio. Sinoćna posjeta na Bilinom polju, govori više od riječi. Poenta je da oni i priželjkuju takvo stanje, maksimalno srozavanje reprezentacije, jer njih ona ne interesuje, tu su radi raspodjele velikih para/jedini savez u BiH koji nema novčanih problema /i prvenstveno radi protežiranja svojih klubova i izlaska istih u Evropi. Kada oni koji navijaju za BiH zvižde reprezentaciji i bojkotuju istu, oni uživaju u tome. Nijedan selektor nije imao ovoliki kredit, da reprezentacija gubi iz utakmice u utakmicu, a da niko iz saveza to ne komentariše, čak šta više hvale atmosferu i napredak u igri. Sve je ovo povezano sa politokom i kako trpimo razvaljivanje države, tako nam je i sa reprezentacijom, nažalost, potrajaće to godinama.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 mar 2022, 10:24

Tuta Petrov :bih:
Podsjetimo, Tuta Petrov je reprezentaciju BiH predvodio na ukupno 13 utakmica. Zabilježio je samo dvije pobjede, pet puta je remizirao, a sinoćnji poraz od Gruzije bio mu je šesti u mandatu. Selekcija BiH pod njegovim vodstvom je postigla tek 10 pogodaka, dok je s druge strane primila 16.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 mar 2022, 10:26

:bih:

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 mar 2022, 10:30

Rezultati reprezentacije BiH po kvalifikacionim ciklusima

Svjetsko prvenstvo 1998: 3 pobjede; 9 bodova
Evropsko prvenstvo 2000: 3 pobjede; 11 bodova
Svjetsko prvenstvo 2002: 2 pobjede; 8 bodova
Evropsko prvenstvo 2004: 4 pobjede; 13 bodova
Svjetsko prvenstvo 2006: 4 pobjede; 16 bodova
Evropsko prvenstvo 2008: 4 pobjede; 13 bodova
Svjetsko prvenstvo 2010: 6 pobjeda; 19 bodova – plasman u baraž
Evropsko prvenstvo 2012: 6 pobjeda; 20 bodova – plasman u baraž
Svjetsko prvenstvo 2014: 8 pobjeda; 25 bodova – plasman na Mundijal
Evropsko prvenstvo 2016: 5 pobjeda; 17 bodova – plasman u baraž
Svjetsko prvenstvo 2018: 5 pobjeda; 17 bodova
Evropsko prvenstvo 2020: 4 pobjede; 13 bodova
Svjetsko prvenstvo 2022: 1 pobjeda; 7 bodova

Tuta Petrov

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 mar 2022, 10:31

Povedi nas Mivaylo !! U nove poraze!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 mar 2022, 10:37

HarisZe je napisao/la:
26 mar 2022, 10:31
Povedi nas Mivaylo !! U nove poraze!!
:bih:
"Sudite mi po rezultatima"

Tuta Petrov

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 mar 2022, 10:42

ovisnik je napisao/la:
26 mar 2022, 10:23
Kada nešto želiš uništiti, uspio si onda kada je ljudima-navijačima, svejedno, a to je Petev odnosno Vico-Miske-Beus, čija je on personifikacija, uspio. Sinoćna posjeta na Bilinom polju, govori više od riječi. Poenta je da oni i priželjkuju takvo stanje, maksimalno srozavanje reprezentacije, jer njih ona ne interesuje, tu su radi raspodjele velikih para/jedini savez u BiH koji nema novčanih problema /i prvenstveno radi protežiranja svojih klubova i izlaska istih u Evropi. Kada oni koji navijaju za BiH zvižde reprezentaciji i bojkotuju istu, oni uživaju u tome. Nijedan selektor nije imao ovoliki kredit, da reprezentacija gubi iz utakmice u utakmicu, a da niko iz saveza to ne komentariše, čak šta više hvale atmosferu i napredak u igri. Sve je ovo povezano sa politokom i kako trpimo razvaljivanje države, tako nam je i sa reprezentacijom, nažalost, potrajaće to godinama.
A sta je rjesenje, majstore? Da nas dodje 15 hiljada pa da tek tako punimo dzepove ovim kriminalnicma?

Zapamti jednu stvar...Vico, Miske i Beus mozda jesu najveci krivci sada, ali se oni nisu doveli sami na ove pozicije. Najveci krivci su dobri bosnjani u svim strukturama nase nam lijepe drzave.Dobri bosnjani su najbrojniji, ali bi svaki od njih prodao i mater svoju za korist, a time i prepustio pobrojanim i slicnim likovima da vode institucije poput fudbalskog saveza.Pobrojani i slicni njima samo koriste benefite koje su im dobri bosnjani dali. E to je najveci problem.Prvo krenuti od svoje avlije, pa lajati na druge.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 mar 2022, 10:46

NEZALAGANJE je napisao/la:
26 mar 2022, 10:42
ovisnik je napisao/la:
A sta je rjesenje, majstore? Da nas dodje 15 hiljada pa da tek tako punimo dzepove ovim kriminalnicma?

Zapamti jednu stvar...Vico, Miske i Beus mozda jesu najveci krivci sada, ali se oni nisu doveli sami na ove pozicije. Najveci krivci su dobri bosnjani u svim strukturama nase nam lijepe drzave.Dobri bosnjani su najbrojniji, ali bi svaki od njih prodao i mater svoju za korist, a time i prepustio pobrojanim i slicnim likovima da vode institucije poput fudbalskog saveza.Pobrojani i slicni njima samo koriste benefite koje su im dobri bosnjani dali. E to je najveci problem.Prvo krenuti od svoje avlije, pa lajati na druge.
Morao je sada neko doći iz drugog entiteta po sistemu rotacije, nije im niko dao to. Srž je u dejtonskom sistemu koji je neodrživ.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 26 mar 2022, 10:49

jasmin10 je napisao/la:
26 mar 2022, 10:21
BenWhite je napisao/la:
26 mar 2022, 09:43
jasmin10 je napisao/la:
26 mar 2022, 09:36
Ali kaže nismo Iskoristi DVIJE šanse protiv Gruzije. Dakle uspjeh je stvoriti dvije šanse protiv yebene Gruzije.
Plus laže da je Gruzija iz JEDINE šanse dala gol.
Da smo mi dali dva gola iz dvije šanse i da oni nisu dali gol i da teren nije bio los, uzeli bismo ih lagano.
Burnley sa Bilinog, ja bih da se tako zovemo u budućnosti.

Čuj zmajevi hahahahahahah
41:34

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 mar 2022, 10:49

MortemHz je napisao/la:
26 mar 2022, 10:46
26 mar 2022, 10:42
ovisnik je napisao/la:

Morao je sada neko doći iz drugog entiteta po sistemu rotacije, nije im niko dao to. Srž je u dejtonskom sistemu koji je neodrživ.
Nemoj mi suplje Boga ti dragog. Zbog tog rotiranja po "dejtonskom" smo mi bilo suspendovani, pa onda to Komitet na celu s Ivicom sredio. I sta se ono desi prosle godine??

Savez, na celu s najbrojnijim dobrim bosnjanima, glasa za povratak tog "dejtinskog sistema". Jel tako bilo?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 mar 2022, 10:57

Ma Bosnji niko nije veci protivnik nego on sam sebi :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 mar 2022, 11:04

DamirT je napisao/la:
26 mar 2022, 10:57
Upravo tako.Kad mi i ako ikad rijesimo svoje probleme, lako cemo s drugim. Medjutim, cisto sumnjam da ce se to ikad desiti, ner dobri bosnjanin samo gleda svpj dzep.

Samo treba proci nase institucije i vidjeti ko sve radi u njima!? Hrvati i srbi sve planski rade, drze se zajedno, zaposljavaju se i vode sta hoce i gdje hoce, a haj ti sinko otidji pa se zaposli u neku instituciju u zapadnom Mostru, ,u Banja Luci, u Prijedoru, u Capljini itd.... Ovo su fakti s terena koje niko ne pominje.

Da ne duzim dalje i da ne idem u politiku, drzacu se samp Saveza evo...Svi su ovi na pozicijama, zato sto smo MI dopustili da oni budu tu, pa nam kao nesto sad krivo.

I muka mi je od price Vico ovo Vico ono.Eto Elvedin Begic je bio primjer postenja i dobrog rada u pm.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 mar 2022, 11:17

Maestro je napisao/la:
26 mar 2022, 10:30
Rezultati reprezentacije BiH po kvalifikacionim ciklusima

Svjetsko prvenstvo 1998: 3 pobjede; 9 bodova
Evropsko prvenstvo 2000: 3 pobjede; 11 bodova
Svjetsko prvenstvo 2002: 2 pobjede; 8 bodova
Evropsko prvenstvo 2004: 4 pobjede; 13 bodova
Svjetsko prvenstvo 2006: 4 pobjede; 16 bodova
Evropsko prvenstvo 2008: 4 pobjede; 13 bodova
Svjetsko prvenstvo 2010: 6 pobjeda; 19 bodova – plasman u baraž
Evropsko prvenstvo 2012: 6 pobjeda; 20 bodova – plasman u baraž
Svjetsko prvenstvo 2014: 8 pobjeda; 25 bodova – plasman na Mundijal
Evropsko prvenstvo 2016: 5 pobjeda; 17 bodova – plasman u baraž
Svjetsko prvenstvo 2018: 5 pobjeda; 17 bodova
Evropsko prvenstvo 2020: 4 pobjede; 13 bodova
Svjetsko prvenstvo 2022: 1 pobjeda; 7 bodova
Proširi vidike. Samo jednu temu je zakazao.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 mar 2022, 11:19

26 mar 2022, 11:04
DamirT je napisao/la:
Upravo tako.Kad mi i ako ikad rijesimo svoje probleme, lako cemo s drugim. Medjutim, cisto sumnjam da ce se to ikad desiti, ner dobri bosnjanin samo gleda svpj dzep.

Samo treba proci nase institucije i vidjeti ko sve radi u njima!? Hrvati i srbi sve planski rade, drze se zajedno, zaposljavaju se i vode sta hoce i gdje hoce, a haj ti sinko otidji pa se zaposli u neku instituciju u zapadnom Mostru, ,u Banja Luci, u Prijedoru, u Capljini itd.... Ovo su fakti s terena koje niko ne pominje.

Da ne duzim dalje i da ne idem u politiku, drzacu se samp Saveza evo...Svi su ovi na pozicijama, zato sto smo MI dopustili da oni budu tu, pa nam kao nesto sad krivo.

I muka mi je od price Vico ovo Vico ono.Eto Elvedin Begic je bio primjer postenja i dobrog rada u pm.
Sve od rijeci do rijeci.Begic dok je bio predsjednik,ta pozicija mu je sluzila ko hobi.Nista nije radio.Kad se sjetim kad we ugradi za nagradu sto smo otisli na SP.30 000 eura je on sebe nagradio,za nizasta.Da nije bilo dijaspore,bili bi u rangu Latvije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 mar 2022, 11:51

Najlakše je smijeniti Peteva. Čovjeka lično uopšte ne poznajem, ali po meni on nije problem. Idealan čovjek za ovu reprezentaciju bi bio Vahid Halilhodžić kojeg niko neće dovesti. Zašto? Zato što će on gledati šta se fudbalski treba uraditi, a ne mešetarski. Bh. fudbalu ne odgovaraju ljudi, nažalost. Neću da kažem ni da je Vico kriv. Ovo traje već godinama. Stvari se moraju mijenjati da se krene nabolje.
Admir Smajić
Rodjeni su pitarske picke!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 mar 2022, 11:54

Najbolji trener koji ne nas vodio.
Ne znam sta vi gledate. Vi ste sami ljubomorni i trazite dlaku u jajca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 mar 2022, 11:55

1921boy je napisao/la:
26 mar 2022, 11:51
Najlakše je smijeniti Peteva. Čovjeka lično uopšte ne poznajem, ali po meni on nije problem. Idealan čovjek za ovu reprezentaciju bi bio Vahid Halilhodžić kojeg niko neće dovesti. Zašto? Zato što će on gledati šta se fudbalski treba uraditi, a ne mešetarski. Bh. fudbalu ne odgovaraju ljudi, nažalost. Neću da kažem ni da je Vico kriv. Ovo traje već godinama. Stvari se moraju mijenjati da se krene nabolje.
Admir Smajić
Eto i Vaha je bas neki strucnjak. Tvrdoglav ko mazga, gdje god da dodje zarati sa kojim igracem izbaci ga iz kluba/repke i onda ko po obicaju ne napravi nista specialno. A skup ko da je Guardiola.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 mar 2022, 12:09

@igrajlopte 🐦

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 26 mar 2022, 12:11

DamirT je napisao/la:
Sve dok neko u Sarajevu ili negdje drugo ne polomi rebra ovi prodanim balijama Pilavu, Sarajcicu, Durici i ostalim prodanim dusama za marku. Nema nam naprijed ni naopako
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 mar 2022, 12:13

Najlosiji trener u istoriji bh fudbala
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mow, Zglavkar i 30 gostiju.